Отговори
# 420
Фи, ама много бързо това момиче бе. Кога преживя Мерт, кога намери нов, че и се сгоди. Аферин значи Grinning

# 421
Пропуснала съм нещо май , с пръстена на Селин.  Моля , да ме просветлите.
Кенан  е хубав мъж. Поосвежил се е малко ,  няма лошо.  Важно ми е да стои добре до Афра. Щом иска млада и популярна партньорка ще се "пипа" малко тук- там.
Що се отнася до възрастовата граница  ,щом една Небахат Чехре я приема , значи всичко е ОК. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя по принцип си  има няколко любимци и всички останали са под ножа. Чак не мога да повярвам.

# 422
Ками, върти се в Х видео на Селош с годежна халка. Аз мисля, че е заради пиара Grinning

За Кенан съм съгласна, много харизматичен мъж. Когато заговори, гледаш го в захлас.

# 423
Този пусти ПР. Заради него може и някоя сватба да видим, защото  "новата приятелка" вече е изтъркана  тема. Трябва нещо ново и различно да ни тресне и да си получат взаимодействието.

# 424
Ками Grinning

Ейлем Джанполат пусна стори с четиримата ни сценаристи Heart Eyes

# 425
Добро утро, момичета Blush

Дано фонът не е прав и днес най-накрая да започнат Heart Eyes

# 426
Хелоу, мацки Kissing Heart Много тихичко днес пак, ще чакаме Grinning Ха вторник, ха сряда... Готвим се за всякакви изненади Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
Добро утро Хубавите неща стават бавно

# 428
Сейран в 32 серия Heart Афра беше невероятно красива Heart Eyes

# 429
Попринцип възможно ли е някакво продължение на Рибарче или това ще доведе до губене на финансови средства в нещо, което вече не се гледа ? Представям си го как сезонът започва с времеви интервал от 5-6 години, Ферит и Сейран се радват на децата си. Орхан, Гюлгюн, Кязъм и Есме съответно се радват на внуците си. Със сигурност Халис е починал и Ферит често ходи на гробът му. Хатидже е възможно да е жива. И да се развие пак някакъв драматичен сюжет от сорта: втора поява на Нюкхет, извънбрачно дете на Орхан, поява на племенник на Халис, който идва за отмъщение и още много варианти.

# 430
Според мен, няма никаква възможност това да се случи. Екипът се пръсна, актьорите са включени в други проекти, интересът към сериала значително намаля. На пазара има нови проекти, които привлякоха публиката на Чапкъна. Пък и не виждам какво интересно могат да измислят като продължение, претоплени манджи само. Артък битти гитти Grinning

# 431
# 432
Еее жалко Confused Значи чакаме срядата Blush

# 433
Здравейте. Гледам голяма скука настана, а аз направих един маратон с "Присъда", че да наваксам с жанра. Слагам малко разсъждения в скрит текст.
Скрит текст:
Прави ми впечатление, че има много неточности, пропуски, както имаше и в Рибарче. Та се чудя, по принцип ли в турските дизита не държат много на точността на фактите, или нарочно го правят. Например, отпечтъците на заподозрения бяха намерени върху парите в джоба на жертвата, а след няколко епизода се разкри, че е слязла от такси, защото няма пари в брой, и не можа да заплати с карта.... парите с отпечатъците нали бяха в джоба, затова повдигнаха обвинение. И още много. Което в драматичен семеен сериал, може и да го допускам, ама в подобен жанр, ми е като фантасмгории. Изглежда като скалъпено с движение, все едно са променили намерението си, и избират нов престъпник, и пропуските ги замитат под килима. Което гледахме многократно в Рибарче, и много сърдити имаше на сценаристите. Но като гледам, това си е норма.
Надявам се в Аби да гледаме чист сюжет, и линия, и развитие на героите. И това бавене да е точно, за да гледаме нещо наистина на съвременно ниво. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:59 от Ninka555

# 434
Нинка, споделям мнението ти Hug

Подкрепа от Афито, Гьозде,  Гюлчин и Дирен за Доукан Полат, който също работи неспирно и неуморно Heart

От 14 ноември по нетфликс Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт