Отговори
# 510
Добро утро Blush

Катя, аз останах с впечатление, че ретроспекцията е от военен конфликт, иначе не знаех, че събитията от 2016 година са имали такъв мащаб.

Преди 1 година

# 511
Кате, ще разберем като гледаме серията, няма как да гадаем отсега. Тихо, да не те чуят в Х, че веднага ще обвинят Афра и за това Grinning

Дарина вчера попаднала на сета на АBI. Видяла Афра, Наги, шофьора й, но не успели да снимат. Екипът бил нормален, почерпили ги чай, питали с какво могат да им помогнат, но ударили греда с охраната Баръш Grinning

# 512
  • София
Добро утро, дами,

Едва ли продукцията ще рискува с политически нюанс, в момента е много деликатно...
Нямам идея, разбира се, но така мисля.

# 513
Аз не го изключвам политическия нюанс, и то от самото начало. Писала съм вече. А тук в снимката, публикувана от Ева, на заден план се вижда мост и той е в Истанбул. Това ме наведе на ония събития от 2016 г.
Ето и малко за Кенан, два поста тук в Бгмама от 2015 г.
https://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862443.165

Скрит текст:
-
Цитат
Кенан Имирзалъолу се оказа потомък на Uzun Hasan, предводител на племенната държава на тюрките, наричани още белите овце. Тя е създадена през 14 век на територията на днешен Иран, Азърбайджан, Армения и Източна Турция. Войските на Uzun Hasan са разбити през 1473 от султан Мехмед Завоевателя. Пет години по-късно Uzun Hasan умира. Неговите потомци не успяват да съхранят управляванат от него държава. Сложен е край на династията. Тленните останки на Uzun Hasan са преместени от столицата на племенната държава Diyarbakır в Тебриз.
След разбиването на „белите овце“ някои племена се заселват в областта на село Бала край Анкара и водят мирен живот в рамките на Османската империя.
Родът Имирзалъолу се простира назад до някои от тези племена. Те се заселват в едно от селата край Бала, наречено Üçem. Според архивите от 1850 година пра-пра-прадядото на Кенан, на име İmirzalıoğlu Mir Osman Bey, бил предводител на едно от племената. Прадядото на Кенан Абди Имирзалъолу се среща в Бала на 27 декември 1919 година с Ататюрк и го кани на гости в дома си. Чичовците на Кенан Фарук и Мустафа Имирзалъолу са били депутати от CHP /това е опозиционната на Ердоган партия/.
- Защо имам усещането, че Кенан по скоро подкрепя политиката на Ердоган? newsm78
Виждала съм няколко снимки с него, на протестите също не беше от активните.
А може и да греша, това са много несъществени неща за да се правят подобни изводи.
Както и да е, всеки има право на избор и в политическите си възгледи.

# 514
Здравейте, дами!
Кате, ще е много смело, ако се заиграят със събитията от 2016г. Не мога да си го представя някак си. От чия гледна точка ще се представят? Както и да подходят, ще изгубят.

# 515
Хич не мисля, че ще е баш за тези събития. Вероятно ще обработят кадрите с изкуствен интелект. Не помня да е имало въздушни нападения тогава. Нейсе, да не задълбаваме чак толкова в политиката Stuck Out Tongue Winking Eye

Сетът на Афито уж бил в някакъв кьошк в Гьоктюрк, Кемербургаз. Дарина снощи не издаде мястото, но каза, че вероятно ще е основна локация.

Общи условия

Активация на акаунт