Отговори
# 660
Снимчица от сета

# 661
Малко архив Grinning

И докато чакаме адвокатката Heart Eyes

# 662
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart

Афито и сериалната й сестра са се последвали в инстаграм

# 663
Привет Blush

Архивни Grinning

Мерт с Мелиса Шенолсун

Хубав ден Kissing Heart

# 664
Добро утро, дами!
Еве, това пък какво е сега? От целия интериор вниманието ми беше грабнато от плаката на стената. Това от "Интерстелар" ли е? Като фен на sci-fi филми и книги не мога да остана безпристрастна. Доан/Доган да не е сродната ми душа? Wink
Първо Сатурн, сега това... Онур Г да не вземе да покаже на Кристофър Нолан как се прави. Joy

# 665
Фи, той е. За съжаление, нямам отговор на въпроса ти, но дано пуснат фрагман, който внесе яснота Grinning Тя цялата снимка е много интересна, като кадър в кадъра малко.
А Онур обича предизвикателствата, доказал го е. Може и да ни изненада Grinning

# 666
Този кадър в кадъра не се ли получава заради огледалото. Мисля си, всъщност, надявам се, това да е огледало. Тук функцията му не е да показва кой е най- красив на земята. Няма да има и тази, която ни пробутаха в трети сезон на "Рибарче" (Ферит трябваше да види жената, която сърцето му е избрало, че той по друг начин не може да разбере). Тук ще си изпълнява функциите - просто да отразява. Ако може и невидимото, още по- добре.

# 667
  • София
Здравейте, дами,

Този кадър с огледалото е много сюрреалистичен - очакват ни интересни сцени и моменти.
Аз съм силно заинтригувана...
А как ли ще бъде Афра, тя трябва да е извънземна като излъчване, за външност да не говорим...

# 668
Здравейте, дами,

Този кадър с огледалото е много сюрреалистичен - очакват ни интересни сцени и моменти.
Аз съм силно заинтригувана...
А как ли ще бъде Афра, тя трябва да е извънземна като излъчване, за външност да не говорим...

Привет Heart,

Според мен това не е отражение в огледалото, а картина/постер/на стената.Може би в нея се крие описание на характера ,емоционалното състояние,страховете на Доан.Така мисля, предполагам.

# 669
Май ще се окажеш права, Сикорски. При втори оглед съм склонна да приема, че това е по- скоро картина, която може би отразява света на Доан. Тук е заключено неговото аскетично битие. Отказвайки се от богатството на семейството си и луксът, който идва с това богатство, нашият герой ще се стреми към личностни и духовни постижения.
Аз така се бях размечтала, че е огледало. Очаквах, че ще отразява не само красивото, макар и застаряващо*, лице на Доан, но и неговата душа, съвест, морални ценности, същност...Това имах предвид под невидимо в предния си пост, а не някакви духове или други паранормални същества. Wink
* Много се изписа за възрастта на Кенан, но никъде не видях някой да отрази, че  има една особена мъжката красота, която е непреходна и мъжете, които я притежават, остават секссимволи дори и след като са се сбогували с младостта.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 15:42 от Fi79

# 670
Фи, още като стигнах до първата ти звездичка и ме напуши смях Grinning Да, лицето може да е позастаряващо, но харизмата си е на място. Както казваше Кеворк, някои остаряват като катедрали, а други като галоши.

Снимката и на мен в първия момент ми се стори огледало, после минах на картина, после пак на огледало съм сега последно Grinning Да не казвам пък, че ИИ ми го даде като дизайн на някаква италианка Joy

Патроните за разкош

Афито е лайкнала Бейзош Grinning

# 671
Здравейте, Simple Smile  според мен това, за което говорите е прозорец към стая в барака или каравана, нещо такова. Не мисля, че някой ще си закачи подобна картина или фотография за красота. Стаята, която разкрива е разхвърлена, стара, и някой е окачил слушаките от другата сртрана, няма как да е огледало. Мое мнение. Навява самота.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:53 от Ninka555

# 672
Нинка, човек, отказал се от семейството си, от корените си, от кръвните връзки няма как да не е самотен, особено за култури, в които родителите (в частност майката) са святи. При западния човек действат други модели, но все пак сме в света на турските сериали.
Картината е отражение на света на Доан и няма естетически функции, т.е. не е окачена там, за да й се любува. Не е последното нещо, което човек иска да вижда, когато ляга и първото, когато се събужда. Макар че за една артистична личност, струва ми се съвсем приемлива естетически. Не знам обаче Доан какъв ще бъде.
Ако стаята е истинка, видяна през огледало или прозорец... тогава Доан ще се окаже в дълбока екзистенциална криза.
Кате, дай ни безценното си мнение, моля! Heart Eyes

# 673
"Безценното ми мнение" Sweat Smile е, че ни предлагат стая на мъж-лекар, който не се е застоявал на едно място, готов всеки момент да хвърли в куфара най-необходимото и да потегли нанякъде. Дом, уют ... няма в тая картинка. А голямата снимка на мъжа във водолазен костюм ми навява мисълта, че е участвал в някакви военни операции, което предположих в началото, или пък е някой дългогодишен спортист с афинитет към екстремните спортове. Не ми прилича на снимка от някакво романтично приключение.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:21 от Katya_I

# 674
Цитат
А голямата снимка на мъжа във водолазен костюм ми навява мисълта, че е участвал в някакви военни операции, което предположих в началото, или пък е някой дългогодишен спортист с афинитет към екстремните спортове.
На голямата снимка не е Доан, Кате. Постерът на стената показва астронавт. Сцена от sci-fi филм е, в който планетата ни умира, така че се търси нова. Това е една от новите планети,  която се оказа доста негостоприемна, въпреки водата или по- скоро заради водата. Wink
P.S. Не бях сигурна дали е от "Интерстелар", но Евето потвърди, така че в тази посока се насочи. Защо Доан има постер на "Интерстелар"? Обича науча фантастика или...?

Общи условия

Активация на акаунт