Отговори
# 720
Добро утро Blush
На написаното му викат и "обяснение". Smile Поне един разказ да имаше - какво се случва.
Пък после... що ни манипулирали. Ма не им е необходимо, минали сме на автопилот. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 721
Привет Blush

Хората си живеят живота, ние сме се хванали за един гол пр Grinning

# 722
Цитат
Ааа пиарът от страна на Афра няма да е като в Акяка, да не се страхували хахаха
Аааааа, ако ПР-ът не е като в Акяка, Афра хич да не ми се показва с новото "гадже". БоНби искам аз, боНби!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 10:56 от Fi79

# 723
  • София
Бонжур, дами,

На френска вълна съм по понятни причини.

Фи, каква Акяка, какви 5 лв., моля те, ще бъде на много по-изискано място, сцените ще бъдат романтични, декорът - като в приказка, а самата Афра - нито ще е пухкава, нито толкова разсъблечена, според мен. Дори може да бъдат във вечерно облекло...романтичната ми част от душата рисува други, различни сцени от тези битовизми в Акяка:laughing:
Хеле пък целувки по лицето или там някъде...хаир, йок, само по крайчетата на пръстите на ръцете, ааа може и на крачето около червения педикюр.

# 724
Върбанова, за обстановката съм склонна на компромиси, но за целувките - тц!
Естествено, че искам да видя Афито на изискано място със свещи, вино и цветя, но не искам други неща да остават на въображението. Целувки по ръката не са ми убедителни. Виж, за крачето ще преосмисля. Wink Дръзка я искам и нищо по- малко!
Зрелище ми трябва, хлябът поскъпна. Joy

# 725
  • София
Фи, добре, и аз преосмислих сценария...
Съгласна - целувка, но страстна, в никакъв случай да не е ей така между другото както беше по сценарий в Акяка. ПР-а там не беше на нужното ниво.
Е, ще липсва прехапаната долна устна на патрона, погледа - погледа може да го докара новият ни бъдещ патрон, пък и Афра ще помогне, въпреки, че чух коментари колко малко ще се изявява тя, Афра в А.Б.И. и как рейтинга ще бъде, МОЖЕ БИ, височък заради Кенан Изм., но аз не съм съгласна с тези подхвърляния. Афра ще бъде дръзка и в реала, и в сериала, анлаштък мъ, скъпа приятелко Фи?

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 15:33 от jvarbanova

# 726
Цитат
чух коментари колко малко ще се изявява тя, Афра в А.Б.И. и как рейтинга ще бъде, МОЖЕ БИ, височък заради Кенан Изм.
Ако се опрем на тези коментари, излиза, че Афра ще е само статист в "ABI". Joy
Но пък забележи, пак според коментарите, Мерт и с най- некадърната колега да играе, всичко ще е ток и жици, защото той го може и сам. Чудовищният му талант ще компенсира всякакви недостатъци по продукцията. Аз вече си мисля, че ще е най- добре "Юсуф" да е моноспектакъл. Какво ще му се пречкат на Мерт разни актьорчета и актриси. Нека си играе на воля момчето. Желаещи да гледат само него - бол!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 17:33 от Fi79

# 727
# 728
Липсва ми ,някак,подробен разбор на аксесоарите на Афи,що се излагате така. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Натрупа се умора вече, Сикорски. Cry
Ние им събираме аксесоарите, те не се събират и това си е...

# 730
И сЯ кО? Пиар миар отиде на кино. Тази Афра защо не се включва в ролевите игри бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 731
Актрисата Гюлсим Али за Афра в интервю за арабска телевизия Heart Eyes

https://x.com/AfraTeamFanClub/status/1992607144806437158?t=bAmsg … LJ4-kDzFn09g&s=19

Тъй като разбрахме, че Мерт не си отглежда еднометрова брада за Юсуф, може да е нещо в този стил Heart Eyes

# 732
# 733
И какво излезе сега в Париж?  Гаджето май не е гадже и совите са си обикновени свраки...

# 734
Катя, натам вървят нещата, само разлаяха кучетата Grinning

За новия сериал на ATV, в който ще участва Гьозде Кансу, главните роли са за Илайда Алишан и Елин Коч

Общи условия

Активация на акаунт