Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 629
  • 576
  •   6
Отговори
# 570
Аз пък си мисля, че когато се разболееш имунната система реагира на вируса и се чудех, дали не атакува и ембриона... Ще повторя в понеделник и ще видим. Аз поставям кринон ге и инжекции Пролутекс от деня на овулацията или иначе казано, ги започнах 5 дни преди самия трансфер.
Нещо извън темата, дъщеря ми мноого си фантазила и е и много креативна, не че е моя, но е много интересно дете😀 Тя не знае за опита, преди около 2 седмици ми каза, че един щъркел отишъл при нея в градината и й казал, че ще й донесе сестричка, аз й казах, че през зимата няма щъркели, а тя каза, че този бил вълшебен❤️

# 571
По мое мнение това да си болен за трансфера е много голям мит. Имунната система не отслабва при настинка/грип, а точно обратното - активира се, за да може да се пребори с него + в тялото често започват и възпалителни процеси от това, които също може да възпрепятстват имплантацията. Обикновено при болест приоритет на организма е да оцелее, а не да се размножава. Разбира се, има забременели във всякакви случаи и условия, но просто чувам за момичета, които умишлено се опитват да се разболеят за трансфера и не мога да го разбера.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 16:57 от _snowflake_

# 572
Да и според ме е точно така.

# 573
Здравейте, момичета моля за коментар. Днес е 12-ти ден, след замразен трансфер на шест-дневен ембрион. Вчера направих уринарен, беше положителен, днес-също. ЧХГ днес ми е 634, прогестерон 90.4. Виждам, че чхг е ок, не съм сигурна за прогестерона. Продължавам си терапията с естроген 5мг сутрин и вечер, прогестерон вагинално и инжекции прогестерон на всеки 3-дни. Дано е достатъчно.  В понеделник ще пусна пак чхг.
Благодаря ви

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 16:59 от Jullliana

# 574
Juliana супер е резултата! Повтори след 2 дни. Аз бях с 500 на 11ти ден и от клиниката ми казаха, че е доста висок резултат, по разни таблици, които гледах за чхг след трансфер, също беше от високите.

# 575
Много благодаря! А този висок резултат притеснителен ли е… сега и за това да се филмирам! Голям стрес за всичко 😩

# 576
Не е притеснителен, не е екстремно висок🙂 Тук съм виждала резултати и над 1000 за този период, притеснителни са ниските резултати. Твоя е супер в момента, най-важното е да се почаква!

Общи условия

Активация на акаунт