Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 030
  • 560
  •   1
Отговори
# 15
Повечето ,които сме в тази тема сме от доста време и имаме по няколко опита . Пишем и споделяме през цялото време в нея всичко през което преминаваме . Между опитите имаме почивка в която пък се чудим какво още да направим ,за да се получат нещата следващия път . Общо взето всичко е на тема ин витро ,така че не виждам какъв е проблема . Дали ще се пише за подготовката ,изследванията ,трансфера …това са все неща ,които ни тревожат и които биха били от полза на някой .
Реално след трансфера ,докато чакате теста ,няма какво да се случи ,освен да гледате сериали 😁  

Тази тема изглежда е за всичко друго, не е и за чакащи след трансфер. Поне й сменете името.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 18:06 от pattyK

# 16
Според мен е важно да се споделя опита, как се е стигнало до успешен трансфер или не. Какви грешки са допуснати, какво е пропуснато също може да е критерий. Реално чакането е около 10 дена, никой не е укорен от това, че е споделил как се чувства. На всеки е било отговорено, всеки е бил подкрепен.
Всеки има право да пише и споделя как минава деня му, какво прави, какво яде, как се чувства, какво усеща. Но е добре, че има момичета, които следят и отговорят на въпросите, зададени тук, кой когато има възможност.
А и чакането между отделните трансфери,  също е труден период. Не виждам нищо лошо да си споделим как сме, какво чувстваме и ако видим нещо полезно за нас е добре дошло.

Alise, вие чакате ли след трансфер? На какъв етап сте?

# 17
Добро утро момичета,
 Виждате ли втора черта?
Теста е направен на 6 ден след трансфер

# 18
Аз лично не виждам втора черта, кога е сниман  теста, струва ми се, че е изсъхнал. А като изсъхне, понякога чертата става супер бледа и не се вижда. Ти, видя ли я, в някой момент?

# 19
На 6ти ден не бих разчитала на пиклив тест. Ако сте с 5 дневен ембрион пуснете чхг на 7мия ден и ще стане ясно има ли имплантация поне.

# 20
На този тест ,втора черта няма ,но и 6 ден е раничко . Колко дневен е ембриона ?
Не си губете времето с домашни тестове . Пуснете кръвен на 8-9 ден ако е 5 дневен или на 11-12 ако е 3 дневен
Добро утро момичета,
 Виждате ли втора черта?
Теста е направен на 6 ден след трансфер

# 21
На ден 6 след трансфер на 5 дневен - кръвен тест ще отчете. Не си губете времето с уринарни. Аз правих и на 5 и на 6 ден и на 11 - все беше 0. Поне знам, че дори не е имало имплантация. Не, че нещо ми помага това.
Успех Ви желая ❤️

# 22
Момичета отрицателен е нали

# 23
Отрицателен е, да. На кой ден от трансфер е направен и на 5-дневен ембрион ли?

# 24
Да, на 10 ден

# 25
Значи определено е отрицателен.

# 26
Искам да ви споделя, че на осми ден след трансфера ТСХсе вдигна от 2.11 изследвано на 22 септември до 4.45 на 10.10 , след пет дни като  нямаше бременност и спрях прогестерона, пак го пуснах и беше 2.14.  С Хашимото съм и съм решила за следващия трансфер вдигам дозата на един 100 един ден 75 , понеже имплантация иначе няма как да се случи. Сега взимам по 75. Просто да знаете всички, които имате подобни проблеми.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 19:28 от Kira55

# 27
Здравейте, момичета. Искам да попитам, ако някоя от вас е била на ЗЕТ на естествен цикъл (при мен е т.нар. “модифициран” с тригър), нормално ли е да няма прием на прогестерон между тригъра и трансфера?

# 28
На мен прогестерона ми беше назначен веднага след трансфера

# 29
Да нормално е. При мен също се включи прогестерона след трансфера. Преди него съм нямала. Също бях тригър.
Здравейте, момичета. Искам да попитам, ако някоя от вас е била на ЗЕТ на естествен цикъл (при мен е т.нар. “модифициран” с тригър), нормално ли е да няма прием на прогестерон между тригъра и трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт