Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 14 992
  • 423
  •   1
Отговори
# 300
Доколкото знам, тестовете за овулация винаги има втора бледа черта или греша? Аз не съм виждала само една черта на тях, за това не съм напълно сигурна, това е на база мои наблюдения. Така, че от моя гледна точка, това е голяма заблуда. Ще покаже две черти на бременност и без бременност.

# 301
Абсолютно всичките ми тестове за овулация са положителни през целия месец, изобщо не бих си причинявала такова нещо. Иначе, успех на всички чакащи и дано се напълни темата с много положителните тестове за бременност 🍀

# 302
Има и засичащи на 7 ден за бременност, загледах се в тях. Все пак разчитаме на кръвен на определена от докторите дата.
Аз не мога да разбера - тестове за бременност няма ли? Иначе желая успех, но не ми е ясно какви са тия експерименти и какво се постига с тях от психологична гледна точка.

# 303
Няма такова нещо, че тестовете за овулация винаги показват втора бледа черта. Казвам го, като човек, който от 10 г. си прави такива тестове, а в последните 2 години всеки месец.
В този ред на мисли, не знам как така ви показва на вас. 🤷 Бих го изкоментирала с АГ.

Semirra, има тестове за бременност - разбира се. Просто имах останали тестове за овулация и тъй като бях прочела тук за това, че засичат не само ЛХ, но и ЧХГ и реших да пробвам. Не смятам да си купувам уринарен тест за бременност, тъй като вече имам два кръвни и знам, че имплантация има.

izina, тихичко честито 🙏❤️

# 304
Симона, има такова нещо и е коментирано с АГ, моля да не заблуждаваме четящите . Честито , пожелавам ти лека и спокойна бременност до термин.

# 305
Аз разбирам за любопитство научно, след като се знае, че има бременност. Но да правим първа проверка с ову тест вместо тест за бременност не разбирам. Стигат ми емоциите и без такива главоблъсканици.

# 306
Има такива неща, ако ползвате различни марки. Специално ОВУтест не показват 2 черти докато LH не достигне пик. Докато повечето тестове на други марки имат винаги по две линии и логиката е проста, по-чувствителни са и реагират на по-ниска концентрация LH. В случая това е леко подвеждащо специално при тестовете за овулация, но имайки предвид че LH се синтезира през целия месечен цикъл и достига пик по време на овулация е разбираемо, защо овутест имат 2 черти само по време на пик, а останалите постоянно. Няма нищо заблуждаващо в това.  
Отделно след трансфер LH e потиснат заради прогестерона и положителния тест за овулация е само и единствено от ЧХГ, предвид че са структурни изомери т.е. имат сходни химични формули.

Симона, има такова нещо и е коментирано с АГ, моля да не заблуждаваме четящите . Честито , пожелавам ти лека и спокойна бременност до термин.

# 307
Момичета, знам че го правите от любопитство и при Симона е след доказан кръвен тест, НО тестове за Ову засичат бременност само, когато има 2 плътни черти, както на теста на Симона или ако тестовата е по-плътна от контролната. Такива каквито Изина показва може да има през целия цикъл, защото нивото на ЛХ си е там и в никакъв случай не правете тези тестове като доказателство. Единственото доказателство е КРЪВЕН ТЕСТ! Другите се правят за красота, за изненада на любимия, но не и за доказателство. Не случайно докторите ни искат кръвен тест, а не пиклив, без значение дали е за бременност или другото. Аз съм имала положителен тест за бременност и отрицателен кръвен. Та сещате се какъв рев беше.

# 308
Много правилно и аз съм за кръвните.
Аз пуснах на 8 ден след трансфера беше 135 резултата и сега си чакам датата за теста .

# 309
Vanq, честито! Това е прекрасен резултат за 8-ми ден. Лека и спокойна бременност до термин 🙏🍀

# 310
Благодаря много 🍀 Стискам палци на всички чакащи момичета 🫶🏻

# 311
Никога не ми се е случвало, вероятно има значение чувствителността на теста. Аз съм ползвала два вида и при двата съм имала тестове с по една черта. Вероятно не са били от най-чувствителните 🤷
Иначе за бременност е рано да се говори, знаеш как е, но силно се надявам всичко да бъде наред 🙏❤️
И да, нека завалява много положителни тестове в темата. Имаме нужда от това!

# 312
Иначе за бременност е рано да се говори, знаеш как е, но силно се надявам всичко да бъде наред 🙏❤️
И да, нека завалява много положителни тестове в темата. Имаме нужда от това!

В този дух явно толкова съм наплашила мъжа ми, че е рано и нищо не се знае, че вече 2 или 3 пъти след положителния тест прави лапсус милия и казва "Ако забременееш" със смисъл ако всичко е наред и ми става много смешно и малко гузно.

# 313
Melodie, ами за съжаление, който е наясно с повечето неща, който е чел истории и има близки със загуби, знае, че нищо не е сигурно до последния момент.
Имам две близки, които заради тромбофилия загубиха бебетата си 5 дни преди термин. Това е ужас на ужасите.
Мъжете ни са по-добре в това отношение.. ММ онзи ден след положителния тест за овулация ме пита " Сега вече всичко точно ли е?" .. Милите те..Само те си знаят какво изживяват покрай всичко, но трябва да са твърди 🤷

# 314

Положителни ли са?
7 ден след трансфер на 2  5 дневни ембриона

Общи условия

Активация на акаунт