Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 14 837
  • 418
  •   3
Отговори
# 405
Добро утро,днес ми е ден 6 след трансфер на 5 дневен ембрион.Вчера вечерта получих леко кафяво зацапване и сутринта пак имах.Надявам се това да е добър знак за имплантацията,а да не ми идва цикъла

# 406
Малко 50/50 е май положението, но може направо утре кръвен +прогестерон. Успех!

То и днес може, но някои ще кажат, че е раничко.

# 407
Моника, на мен ми прилича на имплантация. Почивайте поне два дни повечко, утре или вдругиден може да си пуснете кръвен.
Стискаме палци.

# 408
Пуснах кръвен резултата е 7.16 IU/L при референти 1 при небременни.Мисля че е добре,при условие че е 6 ден след трансфер.

# 409
Колко дневен е ембриона ?
За момента е отрицателен,повтаряйте на 48 ч . Дано има промяна

.
Пуснах кръвен резултата е 7.16 IU/L при референти 1 при небременни.Мисля че е добре,при условие че е 6 ден след трансфер.

# 410
# 411
Не е отрицателен, в неопределената зона е. Има шанс, след два дни пак кръвен тест.

# 412
Под 25 е отрицателен,но все още е рано . Желая ви успешно развитие

# 413
От 5 до 25 се води в неопределената зона, до 5 се води отрицателен. Над 5 означава, че има имплантация, което е важно.

# 414
Цикълът щеше вече да ви е дошъл. На мен след зацапване в същия ден ми дойде. Нямах изобщо имплантация. Имайте вяра.
Добро утро,днес ми е ден 6 след трансфер на 5 дневен ембрион.Вчера вечерта получих леко кафяво зацапване и сутринта пак имах.Надявам се това да е добър знак за имплантацията,а да не ми идва цикъла

# 415
Няма един с един еднакъв случай. Зависи от прогестерон, от чхг, кога е имало имплантация и тн. В този случай нещо е имало, дали ще расте или пада не се знае. Стискаме палци.

# 416
Аз без имплантация на 10 ден нямах ни зацапване, ни нищо. След като спрях прогестероновите инжекции и ваг.глобули,  след няколко дни ми дойде. След 2 отр.кръвни теста в две разрични лаборатории. Нищо не съм чувствала, освен ПМС. Нищо и не се е случило, за да не се имплантира. Направо съм в чуденка. Днес продължавам да кървя още, а мина повече от седмица.
Цикълът щеше вече да ви е дошъл. На мен след зацапване в същия ден ми дойде. Нямах изобщо имплантация. Имайте вяра.

# 417
Здравейте,
Съжалявам за всички, при които има неприятен  развой. Освен да си пожелаем успех в новата година и да вярваме в това не знам какво друго ни остава.
Моят опит приключи днес, 10 ден след трансфер на два "много добри" ембриони. На 7 ден започна зацапване. Чхг беше 1.88. на следващия ден - 2.64 и днес, ден 10 -2.55.
Тъй като при мен големият зор винаги е бил да стигна до пункция изобщо, някак живеех с пълната убеденост, че стигна ли до трансфер, двете черти са лесни. За протокола - имам 4 стимулации и само два трансфера, първият успешен..вторият сега - неуспешен. Доста ми горчи, но това е ясно за всички тук.

Интересува ме как продължавате след неуспех?  Как протича обсъждането на ситуацията, има ли такова изобщо? За мен поредното разочарование този път беше, че след като написах на лекаря резултата от чхг-то, той просто констатира, че е неуспех. Аз нахлствах и попитах оттук насетне какво - трябва ли тестове, колко трябва да чакам, да си запазя ли час...при което само ми каза - нищо не трябва да се прави, може да пробваме  да следим ову сега следващия цикъл и да пробваме на естествен цикъл. Аз съм със  спкя и с тестове за овулация ми е невъзможно да хвана овулация, дори да я има .. но това е друг въпрос.
Та така ли завършва всичко? Не е ли нормално да се видим и да обсъдим имало ли е имплантация (смятам, че да, поне стартирала), къде може да е проблемът, какъв е планът занапред?
Чета тук, че някои от вас получават документи с информация за ембрионите (би било полезно, защото сериозно обмислям смяна, колкото и да не ми се искаше и вярваше). Моята епикриза е една страница, на която пише колко лекарства съм получила и кога са били трансферът и пункцията... Така и не получих конкретна информация за ембрионите в нито един момент.
Та, много ми е разочаровано и от резултата, и от липсата на яснота.

Иначе не спира да ме яде въпросът дали при два много добри ембриона, не можеше да се замрази поне единият и да се направи зет в последствие. Никой не изкоментира с мен. Просто казаха, че с такива ембрион връщат и двата, "както си му е редът". Аз бях с хиперстимулация, тсх в деня на трансфера изненадващо беше 7 (никой не го провери предварително) и още и още пропуски..и мои, и техни. Сега не разбирам защо не се помисли за вариант отложен трансфер или и на двете ембриончета, или поне на едното. По-голяма занимавка ли им е?
Да не говорим, че нямаше предварително разиграване на трансфера..щото то от предния път (преди 3+ години) си било ясно. Да, ама на самият трансфер всъщност не можаха да вкарат катетъра, та и трансферът не мина гладко.. първия път знам, че лекарят ми прави сондаж, надраскване и сложи някакво лепило. Не знам защо сега не пожела и каза, че нямало смисъл. Не знам преди някое от тези неща ли е проимало ефект или всичко е било късмет, но..факт е, че сега чувствам нещата безобразно претупани

Благодаря Ви за прочитането. Желая успех на всички чакащи в момента и на тези, които ще чакат отново скоро.

# 418
Има много неща, които могат да се проверят преди следващ трансфер. Аз направих грешката да ми върнат 2 първия трансфер без много много да го мислим и обсъждаме. Друг път не бих. Та така - преди каквито и да било стъпки - обсъждане какво и защо се прави и взимане на осъзнати решения. Но до това обикновено се стига след точно такива проби-грешки при първите 1-2 опита. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт