Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 034
  • 560
  •   2
Отговори
# 480
Dtdt5, съжалявам! Не казвате каква е мерната единица на прогестерона. Ако е ng, е добре. Ако е nmol, e малко ниско. Но е пак е в норма за бременни.

Miracle, все пак има надежда за добро развитие. Пуснахте ли и прогестерон?
Nmol e ,но това едва ли е от значение след като чхг ми е 0.2,просто ми беше интересно какво показва.Дали е имало имплантация?
Наистина не съм наясно и ми беше странно тк според референтните явно е добър като за 1во тримесечие.

# 481
  • София
ДТДТ5, прогестеронът е от лекарствата и показва, че го усвояваш добре.
За имплантация се гледа чхг и вероятно не е имало имплантация.

Миракъл, имаш шанс. На 9/10 ден след 5 дневни трябва да е около 40 по принцип. Зависи и кога са го оплодили - сутринта, следобед. Зависи и трансферът дали е бил сутрин или следобед. Повтори го и стискам палци за правилно нарастване.

# 482
Здравейте, борбени момичета! Чета ви от доста време и тайничко се надявах да мога да се включа някога в тази тема и най-на края ето ме тук. Днес ми е 6 ти ден от трансфер на 5 дневно ембрионче и като за 1 ви трансфер съм супер нетърпелива и не се сдържах да намправя тест. Според вас има ли 2 ра чертичка или само аз я виждам?

# 483
Денс, има чертичка, моята беше същата на 6ти ден, на 7ми пуснах кръвен и беше 106. Успех! (Само не бях с престо, че те не са много читави, отивай направо на кръвен според мен Simple Smile)

Dtdt, не знам какви са тези бързи и бавни ембриони, има си грейдове по принцип, да не говорим и за ПИД. От моя опит, за съжаление са малко късметлийките, на които им се получава толкова бързо, че да не стигнат до собствен рисърч и задълбаване. Аз лично съм за да се информираме максимално и да знаем какво правят с телата ни и какви решения защо се взимат.
Щом имате ембрион сигурно ще го трансферират, дано имате успех с него! Ако ли не - пак от личен опит - в чужбина не е страшно, аз там много бързо и лесно успях след неуспехи тук, там ползват по-сериозна терминология в ембриологията от бързо/бавно. Съвет преди следващ трансфер, тъй като ембрионът вече е на лице, обърнете внимание на другата половина от уравнението - състояние на матката.

# 484
Благодаря ти за бързия отговор, Семира! Пожелавам на всички чакащи коледно чудо! ❤
Денс, има чертичка, моята беше същата на 6ти ден, на 7ми пуснах кръвен и беше 106. Успех! (Само не бях с престо, че те не са много читави, отивай направо на кръвен според мен Simple Smile)

Dtdt, не знам какви са тези бързи и бавни ембриони, има си грейдове по принцип, да не говорим и за ПИД. От моя опит, за съжаление са малко късметлийките, на които им се получава толкова бързо, че да не стигнат до собствен рисърч и задълбаване. Аз лично съм за да се информираме максимално и да знаем какво правят с телата ни и какви решения защо се взимат.
Щом имате ембрион сигурно ще го трансферират, дано имате успех с него! Ако ли не - пак от личен опит - в чужбина не е страшно, аз там много бързо и лесно успях след неуспехи тук, там ползват по-сериозна терминология в ембриологията от бързо/бавно. Съвет преди следващ трансфер, тъй като ембрионът вече е на лице, обърнете внимание на другата половина от уравнението - състояние на матката.

# 485
Аз се разписвам с очакван резултат донякъде...
10-ти ден 44.08 , а днес 14-ти ден 11.82 очевиден спад ! Следващия път ... 🙏

# 486
  • София
Съжалявам! Не се отчайвай! Пожелавам да ти се сбъдне тази мечта през новата година! Simple Smile

# 487
Привет момичета, записвам се и аз в темата с най-чакания резултат. Мина ми трансфера на 5 дневен тестван с ПИД ембрион. Теста ми е за 1 Януари, което не виждам как ще стане, ама това е положението. Ще правя домашни и на 2-ри ако намеря работеща лаборатория ще пусна кръвен. Стискайте палци!

# 488
Пусни на 30ти, на мен ми е рожден ден и пожелавам да ти е на късмет! Ще покаже тогава какво е положението.

# 489
Благодаря Semira! 🥰

# 490
Успех, Монита! Стискам палци за прекрасен старт на новата година Heart

# 491
Mомичета, след неуспешно инвитро, и след кървенето (след спиринето на всички лекарства след отрицателен кр.тест), кога Ви дойде мензиса нормално?

# 492
На мен ми идва веднага след спиране на прогестероновия препарат .

# 493
  • Sofia
При мен идва винаги след 3-4 ден от спиране на прогестерона. Вече няколко курса с прогестерон съм минала и всеки път се случва след 3тия ден - до към 4 най-късно.

# 494
  • Sofia
Май грешно сме разбрали въпросът. При мен беше доста нередовен след инвитрото. Бях свикнала на 27-29 дена да идва, но след него ми дойде 3 ден след спиране на прогестерона, а следващият без медикаменти закъсня със седмица. По-следяащият дойде пък по-рано с няколко дена. След това пак закъсня и...абе размести се. След това правихме хистероскопия, приемах прогестерони 1.5 месеца, сега съм на нова подготовка за инвитро с блокиране на цикъла с Декапептил. Та общо взето последните 2 месеца не съм имала не контролиран цикъл и съм сигурна, че ако пак нищо не стане ще се е разместил тотално.

Общи условия

Активация на акаунт