Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 48 989
  • 711
  •   8
Отговори
# 690
Тизи пудри за обем са спицифични, не всеки ги харесва наистина. Слагат се само в корените, така че колко е дълга косата нама значение - това нещо в никакъв случай не се слага по дължината. Ползвала съм и на Балеа преди да изчезне тяхната, от известно време съм с показаната на got2be и за мен са аналогични.
Като продукт е супер, ама много лепкаво и фиксиращо нещо, слага се супер мъничко от него. Опаковката е като "солница" и пуска прекалено много, никога не ръся направо на главата си от нея. Тръсвам мъничко на пръстите си и с тях разтърквам в корените на косата. От топлината става лепкаво и корените остават повдигнати все едно че е леко тупирано. На следващия ден само пак масажирам леко корените, не е нужно да слагам още пудра.
Иска свикване по колко да слага човек, ако се прекали е ужас просто, става слепено всичко.
Такава опаковка от мижави 10 грама продукт ми изкарва спокойно 5-6 месеца, слагам само в корените в горната част на главата но пък мия на 2 или 3 дни та смятайте за колко пъти стига и колко малко се слага... На мен това ми харесва - че не е голямо количество продукт по косата и не ме дразни.

# 691
Благодаря за подробната информация,някак си точно така си представях,че се използва и заради картинките на опаковката на Таft-а...Ясно ми е,че не се слага по дължина на косата,но все пак реших,че това е фактор колко дълго ще издържи фиксацията,понеже като е дълга косата натежава и може самият обем да е за кратко и да спада,това ми беше мисълта.
Тази на balea не беше налична,взех на Taft...

# 692
На Тафт не съм я пробвала, доста отрицателни отзиви съм срещала за нея но и не се знае дали не са от неправилна употреба, наистина е много лесно да прекалиш. Според мен няма как да са много различни. Фиксацията е силна, но ми харесва това че е и силно локализирана само там където ми трябва - в корените. А надолу косата си е чиста. Това с лак или пяна няма как да го постигна, нито да сложа толкова малко продукт както с това на върха на пръстите.
Започни с колкото е възможно по-малко количество, лесно можеш да сложиш още ако трябва но сложиш ли много ще искаш да миеш коса отново.

# 693
На Тафт не съм я пробвала, доста отрицателни отзиви съм срещала за нея но и не се знае дали не са от неправилна употреба, наистина е много лесно да прекалиш. Според мен няма как да са много различни. Фиксацията е силна, но ми харесва това че е и силно локализирана само там където ми трябва - в корените. А надолу косата си е чиста. Това с лак или пяна няма как да го постигна, нито да сложа толкова малко продукт както с това на върха на пръстите.
Започни с колкото е възможно по-малко количество, лесно можеш да сложиш още ако трябва но сложиш ли много ще искаш да миеш коса отново.
Ясно,благодаря! 🌺

# 694
  • София
Момичета, нещо ново поне за мен, в ДМ вече има комплекти на по-луксозни марки

# 695
Добро утро! Никога не съм ползвала електрическа четка за зъби. Моля, за препоръка, коя да ми е първата!

# 696
Много зъболекари са на мнение,че по добре е с обикновена четка отколкото с електрическа.
Аз лично имах електрическа една на оралал би , друга aeg ,и една звукова ,но всички изхвърлих . Имах чувството че електрическата разкървавя венците ,а звуковата ,разрушава зъби и емайл. След нея като че ли се пробваха ситни прашинки от зъба.
Нека по знаещи се включат дори и зъболекари да кажат ,но това е моето мнение

# 697
Аз пък знам от зъболекари, а и от личен опит, че измиването е по-добро с електрическа четка. Особено при налични мъдреци и тясна челюст, колкото и да се старая, не мога да изтъркам по същия начин зъбите, разположени в задната част на устната кухина.
Ползвала съм само Филипс Соникеър, още от първите модели, съвсем древните, гледам сега са се появили доооста нови модели с баснословни цени. Тя е звукова(май??), помня, че те са най-доброто. Моята беше с 2 или 3 степени, пусках я само на най-слабата, тъй като съм с тънък емайл и в началото докато привикна ме боляха зъбите. После минава.

И да не е спам: дотук коледния календар ми се струва доста постен. Отстъпките, които се падат в отделните дни, ги има в конкурентна верига за целия месец.Confused Не съм особено впечатлена. Предни години имаше сякаш повече участие в томболи за някакви комплекти и беше по-забавно.

# 698
Моята първа ел.четка беше Филипс Соникеър.
Сега съм с тази на ДМ - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-elektrichna-zvukova-vu … 066447732429.html

Доволна съм и от двете. От както ползвам такава четка за зъби, зъбният ми камък значително намаля.

С обикновена четка много повече ми се разкървяваха венците.

# 699
  • София
Добро утро! Никога не съм ползвала електрическа четка за зъби. Моля, за препоръка, коя да ми е първата!

Моята зъболекарка е много за ултразвуковите четки. Взех си на DM ултразвуковата четка и съм супер доволна. Ползвам вече няколко години и зъболекарката ми каза че имам много по-малко зъбен какък за чистене от преди.

# 700
Двама зъболекари съм питала за тези електрически четки за зъби, и те напълно отрекоха ползата им. Казаха ми, че разрушават емайла. С обикновена четка със средна твърдост най-добре почиства зъбите. Четка се 3-4 минути сутрин и вечер. Досада е и отнема време, но после като погледнеш в огледалато си, се радваш на резултата - няма остатъци от храна. Използвам мека четка за зъби, защото са ми чувствителни венците. Само на Lacalut Sensitive. Зъбен камък никога не се е натрупвал много. Не се е налагало дори почистване. Конец за зъби - двамата зъболекари ми забраниха. С него се режат венците, колкото и да си внимателен. И също и протипоказен при наличие на коронки. Може конецът да ги разруши.

# 701
За четката нямам мнение, но това за конеца просто наистина не мога да повярвам, че някой зъболекар би го казал. Та тази храна нали гние между зъбите. Аз лично почиствам всяка вечер с конец и след миене на зъбите пак има нещо по конеца, тоест очевидно четката не успява да почисти междузъбното пространство. Как ще си режеш венеца с конец?! 😳 За клечки за зъби знам, че не е хубаво, но за конец..

# 702
  • София
Ползвам ултразвукова четка, конец и зъбен душ. Зъбите ми са здрави и винаги чисти. Почиствам зъбен камък поне веднъж годишно. Моята зъболекарка е ЗА електрическите четки. Дъщеря ми и синът ми също са с такива.

Аз вече в дм влизам само за нещо на техните марки. Другите неща ги намирам по-изгодно на други места - лили, ремедиум, гален...

# 703
И аз май главно влизам за техните марки. Друго, ако ми трябва спешно и на момента.
За зъбния камък знам, че е индивидуално. Аз съм чистила май веднъж в живота си и нямах кой знае колко. Нещо май имаше значение слюнката на човека. Не ползвам и електрическа четка. Имам една, която мъжа ми я ползваше и все се каня да взема нови глави, но не знам дали предлагат за нея. Тя е от по-древните Сони Кеър.

# 704
Да се включа като човек с циркониеви коронки (8 броя). Конецът и зъбния душ абсолютно задължителни. Нямам идея наистина кой зъболекар би казал това, но ако от конеца ти паднат постоянните коронки.. имам лоша новина за теб😅

Общи условия

Активация на акаунт