Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Кои ядкови млека с без захар и купувате?

# 721
Искам да похваля тази спирала
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-he-colour-style-spirala-s-efek … 008348043834.html
Купих "на шега", а тя се оказа страхотно попадение. Няколко дни вече я предпочитам пред панорамата на Лореал, в която съм влюбена от както излезе. Тази, с праймър отдолу, не й отстъпва по нищо, само на цена.

# 722
Купих я и аз, но е с тиксо и кой знае как ще е като я отворя.
Сега ползвам оранжевата, имам и още една, черна опаковка.

# 723
Кои ядкови млека с без захар и купувате?
Няколко от тези презаредих с талона от адвент календара:
Скрит текст:

Това, което е без глутен, въпреки че не е бариста, прави хубава пяна.
Преди залагах само на това, обаче при последните опаковки, нещо не става хубава пяната. В коментари също се оплакват от това. Взимала съм и вариацията с грах, не е лошо, но не ми беше вкусно.
Скрит текст:

# 724
Как разпенвате овесеното мляко? В смисъл...интересува ме каква е технологията, кое сипвате първо в чашата, с каква температура е горе-долу и т.н.? Аз за себе си не разпенвам напитки (освен да разбия с миксерче за фрапе понякога), а и овесена напитка не пия. Но ще трябва да приготвям за друг човек и искам да направя добро впечатление, та споделете технологията, моля!😃
Купих я и аз, но е с тиксо и кой знае как ще е като я отворя.
Според мен...зелената направо я отваряй (още повече, ако е купена с тиксо) - моята беше в потресаващо състояние и я върнах.🤨
Искам да похваля тази спирала
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-he-colour-style-spirala-s-efek … 008348043834.html
Купих "на шега", а тя се оказа страхотно попадение. Няколко дни вече я предпочитам пред панорамата на Лореал, в която съм влюбена от както излезе. Тази, с праймър отдолу, не й отстъпва по нищо, само на цена.
Супер, явно не е била отваряна като моята.🙂 При нас имаше и залепени с тиксо (обикновено, не фабричен стикер или фолио), но не посмях да купя от тях. А толкова исках да я пробвам!
Взех си го и аз - въпреки че съм светла и руса и не съм много по черното, но много ми хареса. Стоеше една бройка през последните ми 3-4 посещения и си ме чакаше.🥰 Не можех да разбера на каква цена е, затова все отлагах покупката за "ако стои следващия път". Наистина е чудесен.🙂

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 22:25 от dolce miele

# 725
Моята синьо- зелена беше направо на буци, кой знае колко е престоявала по рафтовете, също беше с тиксо.
Взех тази на ГР със златистата капачка, за естествена визия е ОК, не се размазва и лесно се отмива .

# 726
Ако нямам друго подръка, точно с миксерче за фрапе разпенвам затопленото ядково мляко.

# 727
Има ли значение доколко затоплено?

# 728
Мързелива "бариста" съм, не меря градуси, но гледам да не завира. Чета, че препоръчителната температура за овесено мляко е между 55 и 65 градуса.

# 729
Ние ползваме автоматична кафемашина вкъщи. Иначе когато съм на път, взимам с мен ръчен миксер за фрапе, пак става супер пяна.

# 730
Благодаря! А смесвате всичко или отделно с миксерчето за фрапе разбивате само овесената напитка и после я добавяте към кафето?

# 731
Обикновено правя еспресото първо и отгоре наливам разпененото мляко, така каймакът не остава по чашата (нещо, което се случва, ако направеното еспресо се налее в млякото).

# 732
Получих десетина талона за различни марки парфюми. Добра стратегия, така ще продадат повече бутилки. Но аз като че ли ще се въздържа. И ежедневните талони не ми влизат в употреба. Май за сега всичко си имам, но пък ежедневно влизам в магазин. Simple Smile

# 733
Парфюмите в ДМ са много скъпи, дори и с отстъпката.

# 734
Т.к. коментирахме браунито на Бетър, да похвала и банановия им хляб. За съжаление го няма в ДМ. Много жалко, че не поддържат всички продукти от една марка.

Общи условия

Активация на акаунт