Ползвате ли ежедневни дамски превръзки?

• 17 404
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
Не, никога не съм ползвала ежедневно това удоволствие...

# 76
  • Има много детски смях.
Много рядко.

# 77
Само при нужда.
Например в последните дни от цикъла.

# 78
# 79
ползвам от години. направо се чудя как съм карала без тях  newsm78 когато не съм с такава превръзка се чувствам адски некомфортно, бельото ми често е влажно, което води до раздразнение и хич не е приятно.

# 80
  • София
На мен също ми е чудно, защо една жена без течение, или някакви проблеми ползва ежедневни превръзки  Rolling Eyes

Ползвах в дните след раждането, когато лохиите бяха намаляли, но все още ги имаше.

# 81
Ползвам само след цикъл за 1 -2 дни Peace

# 82
Да, но много рядко, ако има нужда.

# 83
Не, никога не съм ползвала  Naughty

# 84
 и аз ползвам от години и направо не мога да си представя какво ще е без тях - толкова съм свикнала!

# 85
не. и не мисля че е хигиенично ако не страдате от бяло течение. те запарват и можете да си докарате такова Naughty

тялото трябва да диша

# 86
"Но здрава жена, без всякакви гинекологични проблеми, да си завира тия изкуствении в гащите, щото миришели хубаво....не го разбирам аз това Rolling Eyes "

Ами аз съм здрава жена и нямам (Слава Богу) никакви гинекологични проблеми и бяло течение нямам, но имам овлажняване (напълно естествено) на влагалището и не мога без превръзка, защото гащураните ми се навлажняват и ми е адски некомфортно. Заради това мисля че е по-хигиенично, защото във влажна среда се развиват много повече микроорганизми. А иначе по никакъв начин не мисля че заменят ежедбевния душ. Айде със здраве Peace

# 87
  • София
И аз ползвам ежедневни, чувствам се много удобно и комфортно с тях.
Сменям си я 2-3 пъти дневно и се чувствам винаги свежа!

# 88
Не използвам, защото нямам нужда.  Peace

# 89
Не, не ползвам. Нищо не ми тече ежедневно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт