Харесвате ли българската песен за евровизия?

• 10 520
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://www.vbox7.com/play:1baf3552

# 61
Стига бе, как може да пишете такива работи ... изобщо си нямате и представа кои са тези хора, нали
Направо съм изумена

secretgarden, трябва ли всички да харесваме песента? Трябва ли да имам "представа" кои са? Честно казано, не ме интересува кои са. Не го казвай така, все едно става дума да не знаеш кой е Достоевски или Пикасо.

Казвам си мнението като зрител и слушател - такова впечатление са ми направили.

Море малка моме
Море море пее
Море пее на реката Митре, ле
Митре ле
Море на реката до гората
Митре, ле
Митре ле

- пародия на народна песен.

# 62
Харесва ми  Peace

# 63
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Стига бе, как може да пишете такива работи ... изобщо си нямате и представа кои са тези хора, нали
Направо съм изумена

secretgarden, трябва ли всички да харесваме песента? Трябва ли да имам "представа" кои са? Честно казано, не ме интересува кои са. Не го казвай така, все едно става дума да не знаеш кой е Достоевски или Пикасо.

Тези хора са много талантливи и  стойностни изпълнители ...  за мен те са  най- добрите ..  и текста не е пародия, просто заемка ...

разбира се, че не е нужно да ти харесва, всичко е до вкус ...а това за нечистоплътността незнам как да коментирам ...

# 64
много въздействаща песен. хареса ми.успех на елица и тодор. Peace

# 65
Песента е супер! Има сериозни шансове!
А тези, които сега не я харесват, съм убедена ,че ако спечелим ще са доста горди,нали? Mr. Green Или се лъжа?

# 66

Тези хора са много талантливи и  стойностни изпълнители ...  за мен те са  най- добрите ..  и текста не е пародия, просто заемка ...

За теб са най-добрите, моите вкусове са различни.

Не знам каква заемка е - изречения без смисъл, сглобени от "народни" думички като "лудо-младо",  "море" и от  "иииииииииииииииииииииииииииии" - като вой на погребение...

# 67
А тези, които сега не я харесват, съм убедена ,че ако спечелим ще са доста горди,нали? Mr. Green Или се лъжа?

Такива неща не могат да ме накарат да се чувствам горда. Rolling Eyes

# 68
 hahaha hahaha hahaha

Майко мила, представям си как ще коментирате текстовете на джаз-импровизациите на Йълдъз Ибрахимова.

# 69
...А тези, които сега не я харесват, съм убедена ,че ако спечелим ще са доста горди,нали? Mr. Green Или се лъжа?

Аз ще се гордея, да. Както вече писах - гласувах от патриотизъм, но песента не ми харесва. Дори да спечели, пак няма да ми харесва. Незнам дали разбираш разликата..

# 70
Хм, да разбирам разликата. И все пак ще си горда-това ми стига Simple Smile

# 71
  • Стара Загора
Не я харесах в момента,в който я чух.Сега я харесвам още по-малко.Въртят я по стотици пъти на ден.До втръсване.

# 72
Бре, къде я въртят бе? То и аз ако я слушам по 100 пъти на ден би ми писнала, но ако сама не си я пусна няма как да я чуя

# 73
  • Стара Загора
На работа обикновено върви БГ радио.Имам чувството,че през около час я пускат.А може би на мен така ми се струва,защото не я харесвам.И когато е по-нажежена обстановката....бррррррррр

# 74
Не, не я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт