Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да купя за подарък на децата на съпруга ми, които живеят в България?
Как да създам подходяща прическа за специален повод?
Какви подаръци са подходящи за училище за децата на мъжа ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да купя за подарък на децата на съпруга ми, които живеят в България?
Предложенията за подаръци за децата на съпруга ви включват практични идеи, като пари, които да изберат сами или предложения за подаръци, съобразени с тяхното местоположение. Това може да включва посещение на местни магазини или закупуване на малък подарък заедно с пари, които те могат да използват, за да си купят нещо полезно за тях.
-
Как да създам подходяща прическа за специален повод?
-
Какви подаръци са подходящи за училище за децата на мъжа ми?
-
Как да се справя с избора на подаръци за децата на съпруга ми, когато не знам какво имат и от какво се нуждаят?
-
Какви съвети за грим и бижута са споделени в публикациите?
, стана ни вече ясно кой кого е преспал снощи
черно,
капучино, 

да не е било нещо друго 

Е го е - пьк аз уж сьм още отпуска ,пьк от 8.30 ч. сьм в офиса ,та до сега.!
. Е , да ме видите колко сьм работна - дори и в извьн работно време.....
Кафенце , точно поради тая причина не ти се обадих вчера - вчера и днес сьм била с изключен телефон, защото имахме сьвещание и чак вечерта го включих и видях , че си ме тьрсила . Sorry
[/color] Т а , такива ми ти работи ,не ме оставиха -имах още 2 дни отпуска да си я " доизживея " докрай ,-НЕ ,- прекьснаха ми я !!!!!!!!!!
''ПОБЕЛЯХА МИ КОСИТЕ такьв голям избор ,а я няма раничката ,която тьрсим дето е като на Николета(сьученичка и най-добра приятелка на дьщеря ми)
та сега в неделя ще си почина и в понеделник продьлжаваме тьрсенето (ако сьм добре с нервите или сьм гльтнала едно валерианче преди да излезем
.......и ти като мен и аз се заканвам отдавна и сега особенно откакто сьм сред вас ,че ще се вьрна аз У КИПРОТО
само още малко да ме стегне "КУРДЕЛАТА" и
..... TRACIAN LINA -лесвианке
споко ,мила,подмина ви нищо конкретно не сьм чела за острова чукаме на дьрво да не ви достига..... CVETA 80- чакаме да разкажеш утре какво сте купили
VESY 75-

аууууууууу някакъв страхотен кошмар
голям смях падна...изобщо за големи деца имаше доста игри...та загубихме 2 часа 

нали бяхме все до теб...с инфо от теб ...всичко беше добре ,даже много добре организирано
...тоз има така,онзи имал такава 

....да стягам багажите пак за море
. Не бях ходила на такова нещо....то светлини,
Почакахме я доста докато излезе....та се прибрахме
Ето ме и мен!
Активна почивка, с една дума
Да рекох и отсекох - никой не може да ме накара така да се обръщам към мъжа ми, само "моро" 
Че време не остана 
Така, да я видя в главата си