На море в България 2026 г.!

• 20 758
  • 147
  •   2
Отговори
# 135
Тлва че визуално не се вижда замърсяване не значи че няма такова.
То е. coli не са с горемината на Лохнеското чудовище.

# 136
Може и късно да оттоварям, но от 10 август до вчера бяхме на Свети Влас. На плажа на който бяхме ние нямаше никакви проблеми. Водата беше чиста. Морето спокойно. Много приятно си прекарахме.
На кой плаж бяхте, благодаря предварително!

# 137
Може и късно да оттоварям, но от 10 август до вчера бяхме на Свети Влас. На плажа на който бяхме ние нямаше никакви проблеми. Водата беше чиста. Морето спокойно. Много приятно си прекарахме.
На кой плаж бяхте, благодаря предварително!
Това е официалната информация. Замърсяването е на плаж Изток на Св. Влас https://bs.government.bg/?p=4003

# 138
Хотелът се намираше на Централният плаж.

# 139
От вчера сме в Премиер форт бийч, за пръв път посещаваме хотела. След първоначалния лек шок от стаята (т.нар. Студио) впечатленията ни са доста позитивни. Просто очакванията но бяха различни, но за друг път евентуално ще мисля за апартамент. Храната и чистота наистина са на ниво, като особено храната много ни впечатли. И най-хубавото всъщност е, че няма алкохол включен в пакета:)  Защото не става свинщина и около басейните е сравнително спокойно цял ден.

# 140
От вчера сме в Премиер форт бийч, за пръв път посещаваме хотела. След първоначалния лек шок от стаята (т.нар. Студио) впечатленията ни са доста позитивни. Просто очакванията но бяха различни, но за друг път евентуално ще мисля за апартамент. Храната и чистота наистина са на ниво, като особено храната много ни впечатли. И най-хубавото всъщност е, че няма алкохол включен в пакета:)  Защото не става свинщина и около басейните е сравнително спокойно цял ден.
Аз също гледах студио, изглеждаше много добре в сайта.
По-малко ли е в действителност?

# 141
Ами малко ни се струва, да. Разтегателното диванче е тясно, има една голяма маса, с която трябва да внимаваш, за да не се удряш в ръбовете. Няма къде да седнеш или да оставиш нещо, просто е някак нефункционално обзавеждането. Направихме някакви оптимизации, като например да внесем един пластмасов стол от терасата Simple Smile но да си имате едно на ум. Може обаче не всички студиа да са еднакви. Иначе ни харесва все повече, днес се разходихме до пред малкия плаж пред Дриймс. Беше райско - плитко, чисто , без медузи , водорасли и хора.

# 142
  • В.Търново
Радкажете как е храната в Премиер Форт Бийч? Наистина ли е толкова вкусна, колкото твърдят хората?

# 143
И има ли вътрешен топъл басейн? Как е водата във външните басейни?

# 144
Следващия път си вземете апартамент, ние бяхме в едноспален с 2 деца, като на тях отстъпихме спалнята, ние с баща им спахме на дивана и беше ОК. Няма вътрешни басейни. Външните са хладни, в големите жеги е ОК. Имало уж и някакъв отопляем в горната секция при ресторанта, не сме го пробвали.

# 145
Радкажете как е храната в Премиер Форт Бийч? Наистина ли е толкова вкусна, колкото твърдят хората?

Здравейте,
Позволявам си да се включа и аз с отзив като човек, който посещава хотела 5-6 години подред. Наистина в Премиер храната е супер, последните 2 години вдигнаха още повече нивото ѝ (просто имам база за сравнение от предходните), апартаментите са на по-добро ниво според мен от студиата въпреки, че ние сме били винаги в студио, защото сме двама, а отскоро трима с малко дете. За нас си е супер като размер, обзавеждане и тн. Тъй като пътуваме компания наши приятели с големи деца са винаги в едноспален апартамент, други са отсядали и в двуспалните затова съм ги виждала отвътре - супер са. Аз съм доста претенциозна на храна и дори в някои турски хотели е имало пъти да не си избера какво да хапвам, тук никога не се случва. Отскоро е отопляем басейна при ресторанта, той е и без пързалки и е доста спокоен, на другия е повечко лудница, но и там сме били през годините и беше ок. Изобщо според мен плюсовете му са храната, чисто и подържано настаняване, много зеленина, приятни зони на басейна. Минус е плажа, но се намират и там места - дали платено или в малко по-отдалечени зони от самия Премиер. Надявам се да е полезен отзива за тези, които са набележили хотела. 😊

# 146
То е субективно, но аз мога да сравня само с местата, на които сме били до момента и са долу-горе в същия ценови клас - Дриймс (Алуа ) съни бийч, Серенити бей, Сол Несебър Маре, Мартинез , Парадайз бийч , някои албански хотели. Та тук със сигурност е в пъти по -добра - достатъчно разнообразна, с качествени продукти и като цяло добре приготвена. Сега, сигурно не е като в Рейна , Воя или Уейв , дори и Мирамар, но за цената , която платихме, надхвърля очакванията ми. Кафето сутрин е много добро и десертите не са онези традиционни сухи пасти - има чийзкейкове, морковен кейк, тортички, петифури и др. Тази вечер имаше и суши на вечеря и не беше лошо. Сутринта пак традиционните неща, но кроасаните с шоколад бяха много вкусни- миришеха на масло и бяха на конци, баницата също беше много хубава. То само това успях да опитам, защото уж нямаше да закусвам Simple Smile бях с добри намерения дс пропусна обяда, но пък имаше хубав чийзкейк и пак се изкуших ..ужас Simple Smile

# 147
По-добра е от Мирамар, особено десертите. Във Воя помня, че повечето неща бяха прекалено солени за моя вкус. Добра е храната и проблеми със стомаха не сме имали. Пържените им картофи са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт