💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 088
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В началото на играта треперех да не би Радостина да реши да играе мръсно и да бутне Ивайло. Честно казано, не очаквах от нея да играе отборно след изявлението, че се е прицелила в грошовете му. Но може би той като зададе така тона и тя просто го последва. Каквото и да е, радвам се, че играят така!

# 1 186
  • София
Аз съм изненадан от това отпадане на Гизем. Но не много. Случва се...

Виждате ли, че не всичко е наредено? И не всичко може да се предвиди, дори и от Боговете. И те не са очаквали Гизем да отпадне.
Но при подобни битки винаги има риск.
И много пъти се е доказвало през годините.
Всяка елиминация си е риск, защото не знаеш какво може да се обърка. А може и да се контузиш фатално и дори да се спасиш малко след това да отпаднеш вледствие на травмата.

Нали е сценарий всичко?
Гизем им е идеална за романтични истори и потенциални дразнения с Ръждавичка, но е АУТ по никое време.
И язък и за двете спасявания от блатото.
Та да, случват се тези неща.

# 1 187
  • В Града на липите
Не чух, какво казаха в началото? Двама ли ще отпаднат? Един сега и един на втора битка?

И аз си мисля че Гизем им наруши сценария. Тази битка си беше точно като за нея.

# 1 188
  • София
Да.
Вторият и третият отиват на тежко трасе.

# 1 189
  • Някъде там...
И на фона на всички приказки да се пращат силни играчи, представете си на тази стена двама едри мъже от един отбор.

# 1 190
След това, което се случи на Чикагото, никой от сините мъже няма да се самопредложи. Сигурно са го споменали в разговорите помежду си, но разбира се не е излъчено.

# 1 191
При този развой, ако Наталия не спечели(сама на стената), значи наистина й е време да си ходи.
Все още се надявам да изпратим Радка Тъпото, но едва ли…

# 1 192
  • София
Утре е ред на женска кастинг битка.
Дано видим Крамарска. Тя миналата година се контузи и не можа да покаже поне според мен сериозният си потенциал.
Беше много лабилна и много ревеше, но беше фурия.

# 1 193
  • В Града на липите
Според мен на втората битка ще отидат Ивайло и Наталия и там изхода вече е ясен и с две жилетки.
Ами не познах Grinning

# 1 194
Николета уви  наистина е доста елементарна. Аз и сега мисля че имаше право на хода си, но не и с аргументацията която изтъкна - че искала да играе със жени. Въпросът който трябваше да зададе на Ивайло беше "Вие обсъждахте ли ме с Кристиан като най-премливата загуба за племето"
Не знам защо логиката на Наталия се струва на всички толкова абсурдна - тя не е казала че мъжете са длъжни да се рискуват, но ако наистина са си толкова близки и държат са запазят целостта на племето, най-добрият шанс и приемлив риск да направят това е да се самопредложат както направи Чикагото. Далеч по-големи саможертви познава историята. Иначе намирисва и на страх и лицемерие

# 1 195
  • София
Това ще е идеално за Ивайло, да.
И нови 100 гроша. Grinning

# 1 196
Според мен на втората битка ще отидат Ивайло и Наталия и там изхода вече е ясен и с две жилетки.
И още грошове за Ивайло.

# 1 197
  • София
Радостина колкото и да не я харесвам, стои и се движи много добре по стената.

# 1 198
  • Някъде там...
Айде, Радостина падна. Дръж се Нати.

# 1 199
  • София
Няма шанс Наталия. Видя се преди малко как трепери. Ивайло е по-издръжлив и с по-дълги крайници.

Общи условия

Активация на акаунт