💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 064
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 215
  • тук, на мястото си
Виках за Ивайло, а той в главата му как да разтури феномените. Разочарована съм от него.

# 1 216
  • София
Ужас. Вярно, че ако Феномените останат само 4 човека, има голяма вероятност да се разпаднат, защото както писах или най-силното племе се разформирова или най-малобройното.
Но това не е закон. Винаги може да стане всичко и да се наредят пак две племена по 8 по всякакъв начин.

# 1 217
  • Варна
Радостина ще да е напълнила кесията, затова сигурно е толкова усмихната

# 1 218
  • София
Какви Малдиви сънува Гизем?
На Калин съвсем друг тип жена му трябва.

# 1 219
Значиииии тая Николета... Прост човек - жив дявол. Ето затова и в живота е по-добре да се избягват тия, дето "мън-мън, ами аз не знаам, ами добрее, ами както кажеш". Загубен си, ако тръгнеш на война с някой, който не може да застане и да изкаже честното си мнение и позиция. Тя се закопа с действията си в стил муха без глава, сега закопа и Ивайло. Той не че е супер социален стратег, но дойде искрено да си поговори с нея, а тя отиде и изпя, предавайки го за пореден път. Повлече го със себе си - човек, в чийто размътен ум е едно блато, освен да те завлече към плаващите пясъци, няма какво друго да направи.

# 1 220
Чао Гюзлема. Сега разбрахме, че не харесваш Калин, а си искала силен играч да те бута на финала! Нямаш работа повече в Играта. Чао, чао.

Браво Ивайло. Браво!

# 1 221
Абе Ивайло ти наистина ли си мислиш , че останали точно тази четворка при сините има шанс да ги биете , напротив сега са много по - силни след махането на евентуално двете им котви ( стига да не им спуснат Дечо точно преди битката за разпадане на едното племе ) , ако искахте да ги отслабите пускаше се ти оставяше Наталия в играта отиваш на битката в Ради и е биеш и хем сините стават по - слаби , хем вие губите слаб играч .

# 1 222
Феномените и четирима да останат, пак ще бият. Много сила има в тях.

# 1 223
Лошото е, че сега ще захранят Радка триъгълника с парици.  Ще има да си купува имунитет Grinning

# 1 224
  • В Града на липите
Днес слушах Надкаста на Неделчо и Туджаров и казаха че досега абсолютно винаги били разпадали най-силното племе. Аз гледам Игрите от четвърти сезон, така че не знам така ли е, но е супер гадно, ако е вярно.
Евала на Ивайло. Все повече ми харесва тоя човек. Въобще не даваше вайб в началото, че е толкова чувствителен.

# 1 225
  • София
Хич не им е приятно, че Ивайло се върна, само Кристиян го посрещна.. Томи е видимо разочарован, очаквал изометрия и контузията на Иво да го предаде.. Като глутница го изоставиха, защото е контузен, но стана чудо и той се върна.. Сега да си прави по-добре сметката с какви лешояди си има работа и да си харчи грошовете без скрупули..

# 1 226
  • София
Калин, Лапунов, Ръждавичка и Александър нямат бутане.
Единствено продукцията ако на всяка цена иска да ги разпадне ще го направи. Ще заровят много дълбоко ключ в пясъка или ще им прецакат пъзел.
Но при честна битка никакъв шанс.
Няма да е проблем Калин/Ръждавичка да минават 2 пъти трасе. Ще е много по-бързо всичко.

# 1 227
  • Варна
Е няма ли преди териториалната да пуснат Дечо Терминатора при сините?

# 1 228
  • София
Ръждавичка става супер досадна да провокира и да изисква Лапунов да признае грешка, че не се е самопредложил.
Абе, момичета, никой не Ви е длъжен в тази игра! Егати и наглостта.

# 1 229
11 мъже и 5 жени влизат в обединението .

Общи условия

Активация на акаунт