💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 036
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Те Неделчо и Туджаров не са кой знае какъв критерий, защото всеки път си менят прогнозите. То така и баба знае.
Миналия път бяха категорични, че:
според Неделчо ще се разпаднат Завоевателите
според Туджаров Лечителите
Явно днес друго са говорили, което е типично за тях.

Аз още не съм ги гледал. Оставил съм си ги за десерт последни.
Днес много подкасти имаше.
Слушам сега Чакала и Ясмин за Ергенът.

# 1 246
  • София
Много е добра Ръждавичка, много я харесвам как гори в битките, но постоянното мрънкане, обвиняване и вечния ПМС ми идват в повече.
Да се беше самопредложила като толкова иска да спаси котвата на племето Наталия.

# 1 247
  • В Града на липите
Те Неделчо и Туджаров не са кой знае какъв критерий, защото всеки път си менят прогнозите. То така и баба знае.
Да, не познават винаги. Аз ги споменах не заради някаква прогноза, а чисто статистически за разпада на най-силните племена.
Другото, което много си личи е че ни четат редовно Grinning
Чух неща, които сме ги писали преди тях Grinning

# 1 248
  • София
Аз не искам да ги обидя.
Просто не може всяка седмица диаметрално различни прогнози да се пускат...

За да реагира така Ръждавичка има неща които не знаем и са изрязани.
Защо не напада Калин или Алекс, а Лапунов?
Явно Лапунов е говорил, че ще се жертва за жените или нещо подобно.

# 1 249
Ужас. Вярно, че ако Феномените останат само 4 човека, има голяма вероятност да се разпаднат, защото както писах или най-силното племе се разформирова или най-малобройното.
Но това не е закон. Винаги може да стане всичко и да се наредят пак две племена по 8 по всякакъв начин.
И предишен сезон е имало племе от 4ма което е участвало и се е спасявало от разпадане , така че бройката не е от значение толкова , а досега не помня да са разпадали племе без битка , така че при всички случай ще има битка , а дори и да им вкарат Дечо пак има голям шанс да се спасят сините , а и знаем в такива битки , че накрая завършват с една дъска и топчета там хем може да се манипулира ( виждали сме го вече как дупките в дъската са различни по големина за различните племена ) и също сме виждали как играчи зациклят там и не могат да вкарат топчето , тогава пак роля ще има и продукцията дали ще даде смени или не.

# 1 250
  • София
Е, това с пушката е много яко Simple Smile

# 1 251
  • В Града на липите
Има някакъв шанс за Наталия да я бие. Стискам й палци и на ръцете и на краката.

# 1 252
Айде,Наталия! Гръмни жабата!

# 1 253
Ква е тая елементарна игричка.  Вярно, че е съобразена с участниците,  ама все пак

# 1 254
  • София
На мен пък Ръждавичка взе да ми става по-симпатична, показва страховете си, е, и си киселее както си знае де. Привързала се е към Наталия и страда за нея.

# 1 255
Е добре де как ще дадете пак почти нареден пъзел това е подигравка вече , знаем че Радостина е няма никаква в пъзелите и Вие и давате нареден такъв за да и е по - лесно .

# 1 256
  • София
Наталия, която всички са обявили за най-слаба, дава голям отпор на мега хипер гига добрата кралица на блатото. Да е доволна, че Нати не може изобщо да стреля, че не беше ясно иначе какво би станало.

Опа...коригирам се! Наталия отпуши стрелбата. Стискам й палци!

# 1 257
Миналия път бяха категорични, че:
според Неделчо ще се разпаднат Завоевателите
според Туджаров Лечителите
Явно днес друго са говорили, което е типично за тях.
За нищо не стават вече коментарите на Неделчо и Туджаров за Игри на волята. Прекалено много предавания следят и нямат време да се концентрират върху подробностите, карат го малко наизуст. Изпускат важни неща, постоянно бъркат.
Ние тука сме мястото за добри коментари. Това е положението. А те дори нямало време да ни следят, представете си! Satisfied

# 1 258
Наталия, която всички са обявили за най-слаба, дава голям отпор на мега хипер гига добрата кралица на блатото. Да е доволна, че Нати не може изобщо да стреля, че не беше ясно иначе какво би станало
Което е странно. Тя не е ли кукловод?

# 1 259
  • София
Жалко, Нати беше дотук.
Тази трета стрелба я закопа.
Бяха 55 на 55 и си викам ще има драма до последно, но Радостина закова 40 точки, а Наталия 0.
Но като цяло Радостина стреля много по-добре. Браво на нея.
Наталия е 0, 55, 0

Общи условия

Активация на акаунт