💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 016
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Някъде там...
Искам да разпаднат зелените и Чикагото да се върне при сините. Ех, мечтиии!

# 1 321
За разлика от повечето от вас, на мен Гизем ще ми липсва. Внасяше доста колорит в предаването, а и съвсем не беше лоша на терен. А и отпадането ѝ наистина си беше нелепо, има за какво да я е яд.

На Наталия ѝ беше време да си ходи. За нея бях срещу Радостина, но наистина няма какво повече да даде, а и си е слабичка на терен.

Надявам се Феномените да не ги разпаднат - най-готиното племе за 7 сезона! Имат си техните спорове, но няма коалиции, интриги, схемаджийства, сплетни, мръсни игри и т.н.

След обединението на племената може би ще имаме опит за нова женска коалиция с Пекин, Симона, Радостина и т.н. - ще се бутат взаимно напред.

# 1 322
Феноменален Ивайло. Браво.
Айсмен.
Малко съм назад.
Но, да! Ивайло е без грешка. Ура.
Жалко, че Рада ще има 100 гроша.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:52 от Stasiva

# 1 323
След обединението на племената може би ще имаме опит за нова женска коалиция с Пекин, Симона, Радостина и т.н. - ще се бутат взаимно напред.
Натам вървят нещата. Ако има останали жени.

# 1 324
Това си е сериозен жокер от продукцията, че гласят Лечителите да се разпаднат. Само така би имало резон да получат по 1 служебен глас.
Т.е. би трябвало да заложат и да загубят облога.

Но все тая, никакво значение няма това.
Аз по стара традиция прогнози почти никога не променям генерално. Още преди месец и нещо писах, че Лечителите ще се разформироват (в играта беше още Д-р Петров) и сега няма да си променя прогнозата.
Все още мисля, че ще са те, а и се надявам да са те.
Просто има нещо токсично в тях, което не ме радва и това си е.
Не ме кефят. Сори.

Е те ще ги захранят преди битка едва ли ще заложат на новия , а не на Раду , знаейки че няма как да не го вкарат него в all stars сезона , така че залога за загуба този сезон винаги е бил смешен и не се губи нищо , както предишни когато при загуба пращаха играч в друго племе или градяха играч при познат залог. Колкото до разпада сега след края на битката когато Радостина разпитва за женска коалиция с Ръждавичка си помислих , че може да пратят Пекин с Радостина в едно племе поже и двете искат да играят в женска коалиция докато Ръждавичка не е толкова съгласна на такава игра , затова си представям Пекин при жълтите заедно с Радостина Никол как заформят коалиция и предърпват някой мъж  ,

# 1 325
  • София
Не бива да обвиняваме жените, че ще искат да играят заедно.
Това е най-логичното нещо на този свят. Simple Smile

Интересно, Гордиенко я няма в След игрите подкаста с Ваня.
Наталия е сега там.
Иван също го пропуснаха.
Според мен има нещо тук. Иван е сърдит и не е искал да ходи или за тях не е интересен. Те и го изпратиха по кофти начин.
Гордиенко явно не е останала доволна, сигурно си е мислела, че има гарантирана финална седмица. Тази жена има изключително нереална представа за себе си.
Абе спекулации много, но фактите са, че няма подкасти с Иван и Гордиенко.

# 1 326
Малеее, за ужас на някои тук, все още ще гледат най-хубавото дупе (на блатната принцеса) в играта!
Тук един дяволит, дето се заглежда по жените, още му се чудя как изобщо не е забелязал този факт.

Кой, жабата ли? Не знам за дупето, но има бая непропорционално тяло с широки бедра, в лицето е много зле. Но на фона на излагацията й това са бели кахъри.

# 1 327
Не бива да обвиняваме жените, че ще искат да играят заедно.
Това е най-логичното нещо на този свят. Simple Smile
Не бива да обвиняваме мъжете, че не искат да се рискуват и да ходят на битки вместо жените.

# 1 328
  • Варна
Аз изобщо не следя подксти, лайфове и нищо извън предаването и тази тема. Но много е възможно да има и сърдити.
Десислава беше ли в подкаста, нали и тя излезе заедно с Гордиенко?

# 1 329
  • София
Беше и разказа доста интересни неща.
Днес я изслушах.

# 1 330
  • Някъде там...
Гордиенко явно иска да покаже как не трябва да се готвим за ИВ:

# 1 331
Доволна съм, че Ивайло остана.
Радостина не ме кефи, ама каквото такова. Трябва и такива образи да има. Продукцията бута останалите жени, всичките. Според мен е очевидно.
Ръждавичка беше крива, и макар и мъжете да не са длъжни да се жертват, аз виждам защо точно лапунов беше взет под прицел. Малко си е скатавка той. И на мен са ми по-симпатични мъже като Чикагото и Ивайло, смелчаги.
Междудругото и Калин, и Лапунов доста ми олекнаха, когато и двамата дадоха гласа си за Наталия вместо за Гизем. Дори Алекс беше много на място да номинира Гизем и да покаже малко уважение към Наталия. Ама на повече възраст явно е по-развито умението да се мисли с правилната глава.

Наталия се представи достойно.

И аз искам зелените да се разпаднат. Въпреки, че и жълтите не харесвам. И там мишкарчета има.

# 1 332
  • София
Както каза Дино-те (мъжете) не са рицари, да ходят да се бият за жените. В крайна сметка наградата е една и не дават медал за кавалерство.
Надявах се Нати да бие-досадна и слаба е, но в пъти по-добре от Рада-Ъгъл. Само да не вкарат Дечо при Феномените, че са се разпаднал. Ръждавичка кога може да ползва анулета, става ли на битката за обединение или трябва да е на съвет? Питам си хипотетично.

# 1 333
Винаги ми е било интересно защо в една игра с племена, които по правило в един момент ща се разпаднат, някой трябва да се бута по номинационните битки АЗ! АЗ, та АЗ да отида! Имаше такива в сезоните, дето ходеха за гррошовете, но май не стигнаха всички до финал!  Гледали сме и как се опитваме да бутнем слаб играч, пък той не само че са връща, ми и с парички, саби и каквото там има за спасеение!
Идеята на тази игра нали е да останеш до финал, и когато всяка елиминационна е непредвидима, ако не си нарочен, какъв е смисълът да се самонабутваш!
И това мъже , жени абсолютно не би трябвало да има значение! Но обратните разбирания водят до там, че днес по волята на ПРОДУКЦИЯТА Ивайло с болния крак трябваше да участва в игра, в която можеше да бъъде настъпван, леко (без да искам!) подритван, и чест прави на Радоостина, че не беше безскрупулна! Щото и това сме виждали!
Гизем отпадна много нелепо! Тя, още като изпищя в началото, не беше, защото губи равновесие, а просто извади тапата, за която се държеше! И после повтори грешката, но вече фатално! Естествено, пак можем да подозираме сценарии на ПРОДУКЦИЯТА!

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 23:26 от Anhela_a

# 1 334
  • Буркина Фасо
време беше нищоправещите и колоритните да се елиминират. не знам защо след съвет като се приберат по местата започват да се оправдават и да разсъждават.  аз не бих го правил, а ако съм задължен ще измисля несъществуващи неща.

Общи условия

Активация на акаунт