💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 032
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 150
Morphea, и аз така ги виждах нещата с Ивайло,затова казах,че ми е противоречив и странен. Но минаха толкова седмици и аз не видях нищо от това да излезе наяве. Няма как човек да се прикрива толкова. Един единствен път на елиминационен съвет,където се обади хазартният тип в него.
Не виждам да се проявява като хитър, далновиден и обигран тип,какъвто вид има всъщност. Очаквах от него да се заяви като лидер, още повече.че се представя добре на арената. Много ми е тих и безгласен някакси.

# 151
Дискредитираха сивия кардинал и той изтрещя. Само той бил мъж в племето, останалите безполови или кифли. Ама наистина мълчат виновно и се оправдават Калин и Лапунов вместо да му запушат устата и сритат отзад.
Ох само да не стане сакатлък с Ръждичка. Не искам да вярвам, тя е достатъчно силна и продукцията не вярвам да я похарчи толкова рано ама очаквайте неочакваното, ей как се изгавриха с Чикагото като се хвърляше сам в огъня

# 152
  • В Града на липите
Дискредитираха сивия кардинал и той изтрещя. Само той бил мъж в племето, останалите безполови или кифли. Ама наистина мълчат виновно и се оправдават Калин и Лапунов вместо да му запушат устата и сритат отзад.
Мълчат, защото са възпитани да уважават по-възрастните.
А Алекс и Ръждавичка от край време не са си фенове и той не се побира в кожата си, че го е надиграла.

# 153
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ръждавичка е фурия на терен, истинско удоволствие е да я гледам. Калин си е стабиларка, както винаги, Лапунов се поизложи.

# 154
  • София
Ама защо позволиха на Мирослав да мине втори път?
Опаа, айде сега и трети път.
Три пъти минава Миро. Браво.

# 155
  • гр.София
Иван саботира ли племето? Така каза, а може и да си е смотан.

# 156
Тоя Алекс е голям лузър. Малко като Иван, ама малко по-различен начин да е такъв. С малко повече финес, ама и той се опитва да мишкува и да казва едно, ама с друго предвид.

# 157
  • На Изток от Рая
Какво беше предимството на Феномените, нещо изтървах.
Разбрах - дънера

# 158
Ръждавичка почна с усмивките на синхроните. Да видим дали това ще е предизвестен край отново или Калинчо ще забие на пъзела.

# 159
Това с подскачането на жълти и зелени хич не им е ясно.
Само Калин подскача без да се държи за лодката. Мирослав и Траян подскачат като отлепват краката си от дъното на лодката, но пък натискат лодката с ръце 😄

# 160
Малко съм назад, но ми се струва, че разковничето в това Алекс да се дразни толкова от избора на капитан, се крие в думите "те ще имат три гласа, Наталия да ми решава кой да е номиниран". Май бая го е страх да не е номиниран

# 161
  • София
Алекс, 100% ще е единият номиниран.

# 162
  • София
Въпреки търканията, виждам голяма сплотеност в синьото племе. Синронно броят и Калин скача..
 Рововете стават все по-дълбоки..

# 163
Каквато и да е съдбата на Ръждавичка в игрите, от нея би излязъл страхотен треньор! И ако това се случи, имаме шанс в следващите сезони да гледаме истински фурии на терен, каквато е и тя самата.

# 164
Траян за човек, който се е хранил предните дни доста се мота с тези дънери.

Общи условия

Активация на акаунт