💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 081
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 515
  • В Града на липите
Изгледах и аз Гизи преди малко. Ами страхотна е.
Явно не сме й разбрали чувството за хумор, макар че и монтажа е много важен и съм сигурна че много са изнасилили нещата.
Отпадна супер нелепо и щеше да е хубаво да я видим още малко по-напред в играта, но едва ли щеше да е много напред. Тя си каза че не я бива на висящите елементи, а те са в почти всяка игра.
Много се впечатлих от работата й, от оптимизма й и от приключенския й дух.
Разбрах също и че подозренията ни, че не е било идея на Калин да я покани в стаята си са 99% верни
Grinning Сценаристите направо са потрили ръце, като попадна при Феномените и са се развихрили.
Каза също хубави неща за Радостина, та там може и да ни се поизчистят евентуално впечатленията от издънката й с пъзела. Аз засега съм скептична, но съм склонна да дам шанс на всеки да се промени и докаже. Никога не забравям че много често гледаме и режисирани истории.
Единственото, което не ми хареса у Гизи са татуировките й Grinning дори не бях забелязала, колко са много, но всеки има право да си се рисува колкото иска.Grinning

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 16:09 от hrissi_sz

# 1 516
Ивайло е тренирал при Раро, да. Simple Smile

# 1 517
  • София
Кой е Раро? Няколко пъти го споменавате.

# 1 518
Кой е Раро? Няколко пъти го споменавате.
Един от официалните треньори - Румен Мирчев-Раро.

# 1 519
Току що изслушах и аз подкастите с Гизем и Наталия при Ваня. И двете са много сладкодумни и симпатични.
Гизем си призна, че е флиртаджийка. Но пък специално този флирт според мен й излезе през носа! Simple Smile))) Май тези дни чува името на Калин по-често отколкото преглъща. Няма отърване! Друг път повече да мисли като пуска любовни стрелички нахалост в национален ефир.

# 1 520
Хора, не искам да ви дразня, ама много се влияете кой е контузен. Ако беше неприятната в изцъклените очи и Ивайло я беше дръпнал, всички щяхте да аплодирате постъпката му. Все едно го прави за доброто на отбора.

# 1 521
В момента в който въведоха концепцията "Super Humanos" (т.е по-спортният вариант който и в момента следват нашите хубавци) се видя, че дори и продукцията е безсилна пред естествения ход на природата: една истинска машинка на арената (а такива си имаха всеки сезон) автоматично пращаше жените в миманса.
Все пак не мога да си кривя душата и ще кажа, че Ръждичка сравнена със тези 6 победителки от колумбийската версия, в съответния им сезон щеше да бъде много по-достоен победител и дори да има нужда от по-малко помощ за да достигне до финалното гласуване.
[/quote]

Добре ще е да обясниш и смяната на изцяло концепцията и за битките и номинирането в оригиналния формат , как направиха така че всяка битка трябва да е победа на всяка цена , защото всички започват все една на нашата резиденция ( там са 4 еднотипни къщи с всички екстри ) и всяка битка е за удобства в тази къща , като се почне първата за храна , втората за ток и вода , третата за удобства и четвъртата битка е за наказание и награда , и как номинирането не става от загубилото племе да ходи на съвет , а отбора победител дава едни от така любимите тук жилетки и номинирания трябва да е носи постоянно иначе следва наказание и с тази жилетка ходи на битките дори и може да е свали чак когато се спаси на елиминационната битка .

# 1 522
  • София
amatiora, да обясня, ама още не съм ги гледал конкретно тези сезони, така че ти заповядай и ме замести Blush

# 1 523
amatiora, да обясня, ама още не съм ги гледал тези сезони, така че ти заповядай и ме замести Blush

Аз съм гледал малка част от този сезон нещо първия епизод и начина нна разпределяне не ми допадна , но аз чакам по принцип да свърши сезона и гледам целия сезон за няколко дни не искам да гледам и да чакам епизод за епизод да излезе , той техния сега вече е във финалната фаза от това което следя във ФБ скоро трябва да останат  финалистите само и да няма отбори , иначе правилата са си едни и същи от първия сезон на the box , мене и това ми харесва там че продукцията не се меси в определянето на отборите и кой  участник в кой отбор да е , а това се случваше чрез игра , този сезон бепе различно бяха събрали всички участници на едно място и имаше храна и там намираха едно билети , които ги вкарваха в една стая и този който намери билет влизаше вътре и гледайки на камерите участниците си избираше отбора , това изобщо не ми хареса .

# 1 524
Къде гледате? Има ли субтитри?

# 1 525
  • София
В тубата desafio имат официална страница (за повечето сезони си имат отделни плейлисти) и да кажем имат "субтитри" (автоматично генерирани от AI и преведени на английски) и ако те интересуват само битките стават за гледане, обаче за "социалната" игра си трябват поне основно владеене на испански.

# 1 526
В тубата desafio имат официална страница (за повечето сезони си имат отделни плейлисти) и да кажем имат "субтитри" (автоматично генерирани от AI и преведени на английски) и ако те интересуват само битките стават за гледане, обаче за "социалната" игра си трябват поне основно владеене на испански.
Благодаря.  Ще взема да им хвърля и аз едно оЧо.

# 1 527

Аз не харесвам социалните игри по - принцип и си ме кефи да гледам битките , а там си са супер битки особено след 2015г.

# 1 528
  • София
Аз не харесвам социалните игри по - принцип и си ме кефи да гледам битките , а там си са супер битки особено след 2015г.
И най-вече от 2017, когато за първи път въведоха какво?JoyJoyJoy
Скрит текст:
Незаменимите Варели

Инак след пародийният им All-star сезон (именно 2015г, който от друга гледна точка все пак е интересен, защото показва много неща от живота и културата в Индия, защото е сниман там) просто трябваше да сменят цялостно нещата защото вече бяха тръгнали стремглаво надолу.

# 1 529
И най-вече от 2017, когато за първи път въведоха какво?JoyJoyJoy
Скрит текст:
Незаменимите Варели

Инак след пародийният им All-star сезон (именно 2015г, който от друга гледна точка все пак е интересен, защото показва много неща от живота и културата в Индия, защото е сниман там) просто трябваше да сменят цялостно нещата защото вече бяха тръгнали стремглаво надолу.

Точно това ми прави впечатление там че сменят нещо всеки сезон , а на определено време и цялата концепция , дори сега се говори , че от следващия сезон няма а е тези кутии а мислят да върнат снимането извън Колумбия или да променят пак концепцията

Общи условия

Активация на акаунт