💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 133
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 255
Гизи сега дали няма да се навре да спи в стаята на Калин Joy

# 256
  • София
Траянски ще излезе скрит фаворит с тези пъзелски умения. Ама ръцете са проблем. Няма сила. Иначе има баланс и координация, все пак доколкото знам играе яко тенис. Но ми прави впечатление, че е много силен на пъзелите.

# 257
Ергенът ли? Какъв Ерген, бе, хора! Може ли някой да гледа някакъв си льольо там, при тази алтернатива!

# 258
За какви 20 дни говорят, нали уж от 6 седмици са там ...или дните там са други, май някои дни снимат по две неща на ден, а? Някой знае ли?

А, тя защото влезе по-късно Гизем и реално на блатото не е стояла много. Вече всичко ми се смесва.

# 259
  • Някъде там...
Седмиците не са по 7 дни. По 5 са май в тази фаза. А и Гизем влезе по-късно, с кастинг битка.

# 260
Браво бе Мирославски.
Големият герой днес!

3 пъти мина с пикела
4 дънера извади

Гладен 5 дена от Изолатора.

И накрая не се поддаде на паниката. Виждали сме през годините как играчите в такъв момент чисто психологически рухват.
Браво за Калин. Wink И как подскачаше като сърничка да не тежи на дамите. Wink

# 261
  • София
Една снимачна седмица е от 5 дена, някъде до към средата на Фаза 2.
После става 4 дена.

# 262
За какви 20 дни говорят, нали уж от 6 седмици са там ...или дните там са други, май някои дни снимат по две неща на ден, а? Някой знае ли?
4 дена седмица, доколкото знам. Това е един цикъл - Териториална, Капитанска и две номинационни.

# 263
Толкоз за днеска, а и следващите няколко дни.. ШЛ и ЛЕ се завръщат от утре, така че ще си спестя предстоящите ергенски тъпотии до елиминациите петък.

# 264
4 дена седмица, доколкото знам. Това е един цикъл - Териториална, Капитанска и две номинационни.

Има ли елиминация ...значи затова сега са 5 , а после стават 4. Благодаря за отговорите на отзовалите се.

# 265
  • София

5 дена. Това дето си написала + елиминационната и кастинг битката (те са в последния пети снимачен ден).

# 266
Толкоз за днеска, а и следващите няколко дни.. ШЛ и ЛЕ се завръщат от утре, така че ще си спестя предстоящите ергенски тъпотии до елиминациите петък.
Ръждавичка няма ли да я гледаш как ще натръшка жълтите и зелените мъжаги?

# 267
  • Варна
ШЛ и ЛЕ нали са от десет часа.
Имаш време и за Игри на волята 😃

# 268
  • София
Уф, аз тръпна за промото за утре... :/

# 269
Как и личи на Ръждавичка, че харесва Калин...Ама много и личи и се прикрива перфектно. Гюзлемата е смешна.

Ръжденцето е най-силната и комплексна жена за всички 7 сезона, а Калин - най-комплексният мъж. Феномените - топа на топа племе за всички 7 сезона.

Общи условия

Активация на акаунт