💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 153
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 735
Хм....Томи, Радостина и Миро надушиха кръв и се готвят да оглозгат съплеменника. Същи човекоядци. Дано им приседне.

# 736
Ужасно противна, злобна и нахална Радка....
Как не я досрамя да иска да вземе грошовете на контузиния Иво.  И тя, и Йоана са страшно неприятни.

# 737
  • София
Аман от тези блатни принцеси, които са хем некадърни, хем нахални и безочливи и все налитат срещу Ивайло, който ми е фаворит номер 2!!

Дръж се, Дечо!

# 738
Все се чудех на кого ми прилича Joy

# 739
А аз по-културно и възпитано момиче просто не познавам.. без грамчица преувеличаване, макар че съскането и злобата изглежда са много по-силни качества ахахахахаха
Добре, след като я познаваш толкова добре, какво е твоето мнение: саботира ли или просто е много тъпа?

# 740
Хич не ми се чете и не ми се коментира след тоя епизод. Ивайло и Кристиян са ми далеч от любимци, но останалите в племето им трябва до един да напуснат това предаване. Кой от кой по-голямо дъно. И в другите племена има дразнители, но за мен вече е все тая кой и какво, само да не е някой блатно-жълт противняк.

# 741
  • Варна
Днес пък Радостина, ако не беше минала гъбите, щеше наистина да е пълен смях.Тя на блатото само това и бяха битките.
Гъби и варели до откат.
Може би само императора да ги е минавал повече от нея

# 742
  • тук, на мястото си
Единствения мъж в жълтото племе е Ивайло.
Другите мъже са мишоци, видяха че е ранен, знаят, че вчера беше на много тежка битка и бързат да го пратят за да може Рачето да му вземе парите. Този който е измислил тази стратегия явно няма стабилна връзка с втория етаж.
 Радостина  понятие няма как се провеждат битките, да и разкажат за да разбере. Ама и те толкова знаят.

# 743
Изключително слаб е кастът на жени този сезон - и откъм физически качества, и откъм чисто човешки. Нагли, безпардонни, неможещи, но със завидно самочувствие. Единствено Ръждавичка е наистина можеща и силна, но при нея вече съм писала какво ме отблъсква и ми пречи да я сложа редом до фаворитите си. И все пак заслужава един чек, задето отсрамва продукцията и лошият ѝ подбор на жени.
За утре прогнозирам победа на зелените. Най-малкото всеки път, когато трябва да спечелят, им слагат битка за груба сила.

# 744
  • Варна
Миналата седмица сините се отърваха на косъм покрай Гизем.
Тази седмица едва ли ще имат този късмет.

# 745
Радка издънката ахахаха LaughingLaughing
Тотален запек на триъгълника SatisfiedSatisfiedSatisfied

Бутане от продукцията?? Ан агейн ан егейн... глупости на търкалета. Ралица я мрази, просто е очевадно... не е пропуснала и един миг да я зжавка/злепостави. А аз по-културно и възпитано момиче просто не познавам.. без грамчица преувеличаване, макар че съскането и злобата изглежда са много по-силни качества ахахахахаха

Силни са й злобата и съскането, и тайните планове са й сила, и саботажа също ...иначе си минава трасето, тя го знае наизуст това трасе. Няма май друг играч, който за половин ден да стане от мъченица в тиранин и най-мразения участник за 5 мин в състезанието. Честито, дано да не види грошове.

Страшни глупости.. Satisfied
Другите не го ли знаят на изуст?? Тя го е минавала точно един-единствен път..
Иначе.. виждаш това, което ти показват.. Ако беше малко по-наблюдателна вече да знаеш, че е точно обратното - продукцията НЕ Я ОБИЧА... позволи ми да знам малко повече от теб Wink

# 746
Само идвам да кажа, че си знаех аз за Радостина, че е гола вода и че е кофти човек. Нали питахте защо така мислим, ами ето защо! Цяла серия Радостина "блестя". Бавна на терена, неспособна да нареди пъзел от трета група на детската градина, но и нагла. Лъжкиня направо. Или с много къса памет Grinning Че кога дойде, че и в на Ивайло грошовете се огледа. Ще го бие, ако на Ивайло случайно не му окапе крака до елиминацията... Абе ужасна е, да си ходи!! И пак някой да пита защо не я харесваме... Grinning

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:08 от Ели-Мели

# 747
  • София
Може да е малко гадничко, но Радостина като я погледна ми е лакомата жаба от блатото. Как пък в грошовете на Ивайло се прицели Joy
Явно разчита, че той е контузен и ще му сложат пак една жилетка. Дано отпадне тя.

Избягвам да коментирам външен вид, но за тая пача определението е точно. За да ни дразнят ли ги вкарват такива? И дружката й, пернишката балерина беше потрес, но тази е един път. Не си спомням до сега да е имало толкова тъп участник, да лъже какво е казала, при положение че всичко е заснето. Сигурно си мисли, че точно това за триъгълника няма да го излъчат. Абе малко здрав разум се иска, малко!
За русото Ники нямам думи, толкова е глупава, толкова е лесна, не знам. Томито и Мирослав как се побутваха и подсмихваха на съвета, отврат. Как събраха толкова противни участници в едно племе, не знам.

# 748
  • В Града на липите
Миналата седмица сините се отърваха на косъм покрай Гизем.
Тази седмица едва ли ще имат този късмет.
Късмета им ще е да идат на съвет и да си редуцират бройката.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:18 от hrissi_sz

# 749
  • Sofia
Знам си аз, че когато не харесам някого от пръв поглед, времето винаги ми доказва, че е имало защо. Така стана и с Радка-пиратка. Не я харесах от първия момент, първите ми впечатления бяха, че е прекалено бавна, лукава и трътлеста за моя вкус. Държа да отбележа, че жабешкият й външен вид, няма принос за това. Великата "мъченица", която е толкова "кадърна" и "можеща", че седем битки не й бяха достатъчни за да демонстрира дълбоко скрития си потенциал. Гледам, че бая защитници е завъдила в темата! Различни предавания ли гледаме и трябва ли да си купувам очила?

Общи условия

Активация на акаунт