💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 158
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 720
Все пак съм на мнение, че Наталия не си пие редовно Аповете...

# 721
  • София
Дечо е тринарал да цели с прашка явно.
Какви са тези школи? То пък все едно през месец има игри на волята и наградата е 1млн.лв

# 722
Дечо е минавал това трасе, явно искат да му дадат шанс, да не остане последния без шанс да потопи някое племе, защото той почти на нищо не е добър ...

Тъпо ще е да си тръгне Ивайло заради заговора на жълтата блатна коалиция.

# 723
Явно Ивайло ще отпада тази седмица... Ще се бие срещу галеницата на предаването, сигурно пак ще го натоварят с 15 кг жилетка и със скафандър на тежководолаз.
А Томи и Миро са направо бахти мъжете... Предпочитат да падат всяка битка и да седят на стопанство и изолатор, отколктото да отидат на резиденция, само и само за да пазят Радостина, дето за 2 месеца е спечелила 1 битка, на която всички ѝ правеха път. Срам и позор са това племе.

# 724
  • София
Не мислех да пиша днес, не ми е до писане, ама не мога. Радвах се, когато Радостина влезе в играта, но веднага да ми стане противна не съм очаквала. Някои ще кажат, че била пряма, че това било признак на ..... Абе на каквото и да е признак според хората харесващи такъв тип поведение, за мен си е чиста гадост. Не знам дали ще ми повярвате, ама се почувствах едва ли не лично полята с помия. Потрисам се чак. Вярно, фантазията ми работи на макс, но наистина ми е скапано. Да, има си гръб от другите от блатото, ама изказването и е отврат. Все едно дреме ми на мен, аз знам, че имам гръб и правя каквото си искам и не ми пука за вас. Така ми се иска да гризне дръвцето, а пък Николета и Томи да духат супата. Лично мнение.

# 725
Е на какво точно ще го победи Ивайло?!?
Може би на лов на комари.

Лъвът е контузен, хиените нападат като за последно. И си пазят котвичката, която потопи кораба на жълтите - дали не го направи нарочно?

Пирамида щяла да реди дето основата й е триъгълник, там щеше да стои до последно, само и само да са на съвет, за да вземе грошовете на Ивайло, супер нагло, отвратително поведение.

# 726
  • Be realistic - plan for a miracle.
Моето предположение е, че тайно ще вкарат Ивайло на блатото и шокиращо ще го върнат като последен финалист както направиха с Раду.

# 727
Може да е малко гадничко, но Радостина като я погледна ми е лакомата жаба от блатото. Как пък в грошовете на Ивайло се прицели Joy
Явно разчита, че той е контузен и ще му сложат пак една жилетка. Дано отпадне тя.

# 728
  • гр.София
Ивайло не го даваме. Дано оцелее.

# 729
Едва ли ще отпадне Ивайло, като гледам утрешната битка почти сигурно сините са на елиминмация,тук и жената-чудо е безсилна, поне Наталия Ивайло би трябвало и на един крак да бие

# 730
Радка издънката ахахаха LaughingLaughing
Тотален запек на триъгълника SatisfiedSatisfiedSatisfied

Не ми пука, най-важното е, че трасето си го взе перфектно! Може би само ръждето го взе по-бързо. Ами.. гъбките от първи път. Повечето бяха като балерини там Laughing Варелите - от първи път без лазене и оседлаване, а със скоци. Евалата! Стената.. Пекин беше по средата, а тя я задмина..
Не мога да не съм щастлив Innocent

Не ми пука за племето, и без това не са сините... Време е елиминации и кофти двубои, това е положението Минке Smile

Бутане от продукцията?? Ан агейн ан егейн... глупости на търкалета. Ралица я мрази, просто е очевадно... не е пропуснала и един миг да я зжавка/злепостави. А аз по-културно и възпитано момиче просто не познавам.. без грамчица преувеличаване, макар че съскането и злобата изглежда са много по-силни качества ахахахахаха

# 731
Ивайло не го даваме. Дано оцелее.

През какво мина тоя човек, за да падне от блатната жабка ...не, няма да стане ...Мисля, че сините ще са на съвет и една Наталия ще е там и ще си тръгне тя.

# 732
  • София
Много грозен съвет на жълтите. Николета е ясна, че е вечно объркана, лесно манипулируема и леко глуповата. Мнението ми за Томи беше, че има адекватна и морална преценка. Останах разочарована от него. Да оставиш Радостина, заради която сте на съвет и да пратиш контузения Ивайло, който винаги се е представял чудесно в битките, е грозно.
На това жълто племе им се разказа играта от женски интриги. То Александра, то Йоана, то Радостина… Все “силни” жени, устремени към финал 😂
Никога не бих била в коалиция с жени. Върховна глупост е това.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:01 от Мецани

# 733
  • В Града на липите
Има два варианта. И все го виждам да е срещу жени.
Или с Пекин и Сапунджиева - това е по-лошия. Или с Наталия и Гизем.
Ами за пръв път ще се надявам сините да паднат. Така Ивайло ще има по-голям шанс май.
Ако е един мъж срещу три жени или ще му сложат пак жилетка или ще измислят някоя гадна изометрия.
Като се сетя за тъпотията с Калин май жилетката е за предпочитане.
Въобще не искам да отпада Ивайло. Има много спортна злоба и се надявам да му помогне.

# 734
Радка издънката ахахаха LaughingLaughing
Тотален запек на триъгълника SatisfiedSatisfiedSatisfied

Бутане от продукцията?? Ан агейн ан егейн... глупости на търкалета. Ралица я мрази, просто е очевадно... не е пропуснала и един миг да я зжавка/злепостави. А аз по-културно и възпитано момиче просто не познавам.. без грамчица преувеличаване, макар че съскането и злобата изглежда са много по-силни качества ахахахахаха

Силни са й злобата и съскането, и тайните планове са й сила, и саботажа също ...иначе си минава трасето, тя го знае наизуст това трасе. Няма май друг играч, който за половин ден да стане от мъченица в тиранин и най-мразения участник за 5 мин в състезанието. Честито, дано да не види грошове.

Общи условия

Активация на акаунт