💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 162
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 705
Трябва, да забранят на Михаела да "подготвя" участници Grinning

Ако зависише от мен въобще нямаше да има никакви "школи" за подготовка и тем подобни. Като изключим свободията на продукцията, това че 90% от хората се познават от преди предаването е другото нещо, което супер много ме дразни.

Искам необременени участници, които не се познават и всеки да се е подготвял както може и да има спонтанни реакции като започне играта. А не десет човека тренирали при Х, други осем тренирали при У, тези ги събрали от школата на еди кой си..

# 706
Николета пак направи завой. Много ми е симпатична, душичка ама защо толкова лековерна и безволева

# 707
  • Варна
Николета много е тъпа.
Личеше и , но съвсем се показа.

# 708
Другото, с което ме подразни днес е,  че не коментира провала на Наталия и Гизи, а “начука” канчетата на Алекс и Лапунов. То бива женска солидарност, ма не се търпи.
Едно е да не можеш да направиш нещо, друго е да не искаш, или да не послушаш разумен съвет. Иначе, сбърка, де , крещеше и стресна Лапунов ,та той падна.
Ръждавичка като си намери мъж жална му майка😂Така ще го строява сигурно горкия ще пада по пет пъти от стола.😄

По объркана жена за всички сезони от Николета дали е имало.Ето тук русото говори.Мисловна дейност под нулата 🤦

# 709
Радостина и Йоана винаги са ми били антипатични. И колкото и да ми беше нагла  Йоана, Радостина я бие по всички параграфи. Как може да има такива хора?!!? Които да не могат да си признаят вината и да поемат отговарност? Ако не беше ги закопала Радостина,жълтите щяха да спечелят. Прав беше Ивайло, като каза на синхрон,че дават такъв ключов пост на абсолютно непознат човек, без да знаят кои са му силните страни. А Радостина нява такива! И Ивайло страшно ме ядоса,постъпи адски глупаво! Не мога да повярвам! Абе купи си гласове,къде ще ги носиш тези грошове,в къщи ли? И толкова време мина,влезе нов човек, Александра излезе,как не се сети да поговори поне веднъж с Николета (забравих й името, това невзрачното момиче,което беше в тяхната коалиция)! И сега виждам,че Крис също като него е изненадан. Направо не мога да повярвам! Сега ще пратят Ивайло, който е контузен. Срещу Крис.

# 710
Ха ха ха, Радка ще краде грошове ...леле мале

# 711
  • В Града на липите
Е на какво точно ще го победи Ивайло?!?
Може би на лов на комари.

# 712
Тома неверни, и ти ли ве, пич?

И Миро?

Безсрамници.

# 713
Николета такъв автогол си вкара и тепърва ще го разбере.Аман от такива мухи в предаванията.

# 714
Ръждавичка каза, че не иска повече луди, руси жени, но трябва да включи и Николета, и Радостина в определението. Понякога се чудя как толкова неталантливи и семпли хора си вярват.

# 715
  • София
Flushed Close не знам какво да кажа. Рядко противно същество е тази Радостина.

# 716
  • София
От мис бикини фитнес какво да се очаква.. Искала да вземе парата от Ивайло.
Наглост, самоизтъкване и неможене  ..3 в 1..

# 717
След днешния съвет при жълтите вече мисля че се знае и изхода от утрешната битка и кои ще са на елиминация в петък.

# 718
Еми не е честно на НЕ силова игра да слага жилетки Rage

# 719
Очакваме поредната котва от блатото да влезе в някое от племената, излишен ход ама ...

Общи условия

Активация на акаунт