💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 168
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 690
Нещо се обърка тотално Радостина. Сега, последно, казала ли е или не е казала, че знае триъгълника?

# 691
  • София
Откъде тази наглост и безочливост....ужас! И ще си тръгне Ивайло заради нея

# 692
  • София
Сега пък и жертва се изкара..Ивайло щял да я номинира, защото била жена и нов участник....А не защото ги занули..

# 693
С това представяне Радостина май ще има доста кратък престой в истинското състезание. Още когато влизаше в жълтото племе и каза, че тя заслужава повече от всички да е в играта, прихнах. Моме, ако беше така, нямаше да си от последните на блатото.

# 694
Капитан Мрънкавичка трябва специално племе да и отделят с численост от една. Тогава сигурно няма да има битка в която да е недоволна от нещо.

А Радостина така се увива в лъжите си само и само да се опита да си спаси кожата. Жалко че сигурно отново ще я покрият.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:53 от AlPacino

# 695
Тази Радостина изключително противно същество се оказа. Така нагло лъже, после хвърля вината на другите, абсолютна наглост. Има му нещо на това момиче.

# 696
Оказа се и доста нагло това новото момиче, което толкова самоуверено заяви, че знае как се решава триъгълникът, а накрая заяви, че целият отбор е виновен.
В Гизем много ме дразни постоянната употреба на “бе”.

# 697
Трябва, да забранят на Михаела да "подготвя" участници Grinning

Подкрепям. Тя не става за треньор за такъв тип предавания.

# 698
Да, Радостина днес за мен се дискредитира повече отколкото за предните 6 седмици. Не била казала триъгълника ама щяла да нареди пирамидата, сигурно до Коледа щеше да я реди

# 699
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи от 5 минути я дават Радостина и се показа в изключително неприятна светлина. Първо каза, че знае как се нарежда триъгълникът, после излъга, че не го била казала, а накрая пред Ралица се оправда, че била блокирала. И на всичкото отгоре нагла - вината била на цялото племе, защото стратегията била грешна.
А единствената грешка беше, че й повярваха. Дано да е номинирана, въпреки че едва ли!

# 700
Радка е поредната блатна жабка, която се има за принцеса Joy

# 701
Трябва, да забранят на Михаела да "подготвя" участници Grinning
Право в десятката!!

# 702
  • София
Нещо се обърка тотално Радостина. Сега, последно, казала ли е или не е казала, че знае триъгълника?
В началото каза, че може да реди квадрат и триъгълник. Но пост фактум на синхрона се отметна и каза- Аз не съм казвала, че мога да редя триъгълник, а пирамида 😄

# 703
  • София
Радостина и останалите неможещи жени трябва да престанат с твърдението “ще ме номинират, защото съм жена”. Не, ще те номинират, защото нищо не можеш.
Да им имам самочувствието. Реална преценка на възможностите - 0.

Ръждавичка е машина. Единственото, което ме дразни в нея, че е  много негативна. Другото, с което ме подразни днес е,  че не коментира провала на Наталия и Гизи, а “начука” канчетата на Алекс и Лапунов. То бива женска солидарност, ма не се търпи.

# 704
  • гр.София
Другото, с което ме подразни днес е,  че не коментира провала на Наталия и Гизи, а “начука” канчетата на Алекс и Лапунов. То бива женска солидарност, ма не се търпи.
Едно е да не можеш да направиш нещо, друго е да не искаш, или да не послушаш разумен съвет. Иначе, сбърка, де , крещеше и стресна Лапунов ,та той падна.

Общи условия

Активация на акаунт