💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 165
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 855
Ивайло с достойнство прие поредната елиминация и битка,на която трябва да се изправи.
Каквото и да кажа за Радостина ще е малко. Грозна, арогантна, слаб играч и изключително нахална.

Хайде,като се научиш да редиш пъзел от 4 части,тогава пак се запиши на кастинг за ИВ.

# 856
А бе стига я оправдавахте тая Радостина, кой си мисли,че ще излъже , нали я чуха какво казва,другите да не са с амнезия. Просто тя е от тези, които винаги си търсят оправдание и някой друг им е виновен, не поема отговорност. Гаден характер,но като я опознаят няма кой да излъже вече. Един достоен човек като се провали или сгреши  ще си признае и поне ще си затвори устата, ако не поеме вината. Адвоката се чуди как да я избелва като се е о*кала до ушите, трудна работа.

За Ивайло , аз не разбирам, и да остане, контузен до къде ще стигне 🙄 Мал шанс за него, губи при всяка ситуация, въпрос на време.Жалко, наистина е борбен човек и след първоначалните изблици за филията няма други издънки.

# 857
Значи дъртаците можем да обиждаме, ама Радостина не може😜🤣

Всичко е било 100% сарказъм Simple Smile Дай тук цитатите ми, щом държиш на включване с подобни твърдения Stuck Out Tongue
Иначе мога да отделя 30мин за цитати с реални ОБИДИ по неин адрес... Simple Smile

Бройка си ги от рано.. няма лошо LaughingLaughingLaughing

И ти почна като Радостина да се оправдаваш.Тези, които следят темата са ти чели постовете, знаят за какво става дума.

Ивайло във визитката не го ли представиха като собственик на строителна фирма.От къде тръгна това за професионален играч на покер?Беше подметнал нещо за покер, ама чак да е професионалист.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 18:25 от biglubo

# 858
  • Някъде там...
Съвсем ми опротивяха от жълтото племе снощи. Единствено Ивайло подкрепям.
Радостина е с изключително нереална преценка за себе си. Не знам кой и как им е вкарал в главите такива идеи, но с Йоана действат по един и същ безумен начин след излизането от блатото. Влизат изключително агресивно в коалиция, дори не изчакват тихичко да се ориентират кой и какво. А на терен за нищо не стават.
Томи и Миро са мишоци. За пореден път го доказаха. Томи мълчи и се скатава. Миро мънка с равен тон някакви общи политкоректни приказки, изключително неприятен ми е. Мазен безхарактерен нагаждач.
Николета ми е симпатична, но е прекалено наивна и добричка. Няма радар за лицемерите и интригантите и всичко взима за истина. Мисли си, че всички са добронамерени и с чисти помисли.
Кристиан и той е с много нереална преценка за себе си. Безразличен ми е, не мога да кажа, че ме дразни.

# 859
Ама Миро вярва ли, че Рада наистина може да вземе грошовете на Ивайло? Сериозно питам.

Миро не знам в какво вярва, но аз вярвам, ще продукцията е способна да вземе грошовете на един и да ги даде на друг.

# 860
Освен на Ивайло аз симпатизирам и на Николетка от жълтите. Освен че е хубава и добра на терен изглежда ми много добричка, искрена, но доверчива, наивна, неуверена в себе си, свита. Тя реално нямаше никакъв шанс да се утвърди в племето, влезе по-късно, намери една партньорка с която можеха да играят но нея я отлъчиха и тя остана сама и в никоя коалиция нямаше възможност да бъде равноправна. Може би единственния и' шанс беше да флиртува  ала Гизем, но очевидно това изобщо не и' е в кръвта макар че е стюардеса

# 861
Освен на Ивайло аз симпатизирам и на Николетка от жълтите. Освен че е хубава и добра на терен изглежда ми много добричка, искрена, но доверчива, наивна, неуверена в себе си, свита. Тя реално нямаше никакъв шанс да се утвърди в племето, влезе по-късно, намери една партньорка с която можеха да играят но нея я отлъчиха и тя остана сама и в никоя коалиция нямаше възможност да бъде равноправна. Може би единственния и' шанс беше да флиртува  ала Гизем, но очевидно това изобщо не и' е в кръвта макар че е стюардеса

Да не кажа глупава,постъпи по възможно най-простия възможен начин...предателството.Така не се стига далеч,но....е казано,веднъж предател,винаги предател.Не блесна нито в игрите,нито в синхроните...
Но,това си е мое мнение,жалко да момичето.

# 862
За съвета вчера само питам "На каква точно игра Радостина има какъвто и да е шанс срещу Ивайло?" и отговор не чакам.
П.п. На Николета и аз симпатизирам, защото е секси и е симпатяга, добър играч е, но е много тъпа горкичката.

# 863
  • тук, на мястото си
Ето сега ги гледам Миро и Тони какви мишки са. Правилно им каза Кристян, че избраха Ивайло заради това, че има контузии. Радостина е по-голям боклук дори от Йоана.

# 864
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Жълтите смешници Радка, Миро, Томи, Николета са жалки и нелепи. Лешояди на мърша, много долна сган.

# 865
Абе тая Радка има ли връзка със сателита горе?!?
Даже е сигурна, че ще го бие. Егати.....Алоууу Радкеееее....

# 866
  • В Града на липите
Радостина още не знае, къде се намира Grinning
Наистина много агресивно влизат от това блато.
А Николета добре че е хубава, че иначе положението щеше да е много страшно.

# 867
  • София
Блатната вещица е все по-противна. Ивайло и Кристиан много добре са я преценили и й казаха нещата..

# 868
Радостина - рядко си позволявам подобни изказвания - тъпа, нагла и некадърна.
Ако излезе Ивайло заради тази прехвалена патка, и аз ще се ядосам.

# 869
Ивайло как меко се изрази:"Николета е една объркана млада дама" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт