💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 148
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 870
Рада си каза думичките и поглежда към двамата мъже, които усложливо мълчат и гледат в масата. И не били мишки. Да, не са. Плъхове са.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 22:53 от Stasiva

# 871

Да не кажа глупава,постъпи по възможно най-простия възможен начин...предателството.Така не се стига далеч,но....е казано,веднъж предател,винаги предател.Не блесна нито в игрите,нито в синхроните...
Но,това си е мое мнение,жалко да момичето.
Абе силно казано предател - не е давала клетва за вярност, уж беше с тях ама не съвсем, аз не видях нито един разговор между нея и мъжете а те си бяха постоянно двамата

# 872
  • На Изток от Рая
Вчера не гледах на живо, но ви изчетох. Нямам какво повече да добавя за новата"любимка" Радостина, освен че продължава да копае дъното. Ивайло правилно ѝ каза, че тя тръгва с презумпцията да му вземе грошовете, а не да отстраняват останалите. Страшно нагла жена.

# 873
Имам една интересна мисъл. Може някой да се скандализира... но според мен Ивайло е идеалния мъж за Ръждавичка. Въпреки разликата в годините, или ако се абстрахираме от нея. Според мен като характери си пасват ИДЕАЛНО.

# 874
Има ли този сезон жена, която да е приятна като характер?

# 875
Сега разбрах от Радка пиратка, че тя от възхищение и номинирала Ивайло. Иска пак да го види как минава контузен терена. Браво, Ради!
А Николета фурнаджийската лопата става смешна

# 876
На тая битка, не мисля, че сините имат какъвто и да е шанс.
На сините всичките им мъже са фини, а на зелените най-дребния им е борец. 😀

# 877
Имам една интересна мисъл. Може някой да се скандализира... но според мен Ивайло е идеалния мъж за Ръждавичка. Въпреки разликата в годините, или ако се абстрахираме от нея. Според мен като характери си пасват ИДЕАЛНО.
Ами той си я харесва или поне уважава - как и' целуваше ръцете и челото, ласкаво се изказа за победата и' в елиминационната в ИГ. Не съм уверен за тя него

# 878
Кристиян пък ми стана много симпатичен с изказването към Николета.

# 879
  • София
Чикагото голям стратег. Браво и на Калин.

# 880
  • В Града на липите
Тази битка ми прилича на зелена. Което на този етап не е толкова зле Simple Smile

# 881
  • На Изток от Рая
Калин защо без ръкавици дърпа,от  това въже ще му слезе кожата, не може да рискува така

# 882
  • София
За Радка единственото, което гарантирам на 1000% е, че това момиче дори не знае как се пцува.
Изключително възпитана и културна ама толкова, че чак ме дразни ахахаха...  smiley:LaughingLaughing

# 883
Забелязвам нещо интересно от известно време. На Ръждавичка й е много лесно да се кара, но съвсем не й се отдава да стимулира и насъсква съотборниците си.

# 884
За Радка единственото, което гарантирам на 1000% е, че това момиче дори не знае как се пцува.
Изключително възпитана и културна ама толкова, че чак ме дразни ахахаха...  smiley:LaughingLaughing

Явно е от тези, които винаги поздравяват , чудно как пребили или не дай си боже убили някой , толкоз добре възпитани 😁

Общи условия

Активация на акаунт