💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 147
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 885
Калин защо без ръкавици дърпа,от  това въже ще му слезе кожата, не може да рискува така

Те от колците му се съсипаха до лактите, сега от въжето и дланите.
Стискам палци за сините, Дечо и Ивайло!

На Чикагото защо му прилоша? Да не би от блатото да е спечелила Гордиенко?

# 886
За съжаление, от това което виждам, сините ще са на съвет. И въпреки всичко, предпочитам Наталия да остане, а Рада да хваща пътя.
Поне "страхливите" зелени мъже няма да ходят да се бият, за да може жените да се запазят. Тия жени в този сезон са много кръвожадни.

# 887
  • Някъде там...
Обаче жълтите и зелените много са отслабнали, дрехите им хлопат. А сините чак закръглени ми се виждат..

Всяка година след тази битка с дънерите обаче основните действащи лица остават без ръце, буквално. Миро обаче не го номинираха нали? Калин също го пазят.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 20:58 от Жабче

# 888

Да не кажа глупава,постъпи по възможно най-простия възможен начин...предателството.Така не се стига далеч,но....е казано,веднъж предател,винаги предател.Не блесна нито в игрите,нито в синхроните...
Но,това си е мое мнение,жалко да момичето.
Абе силно казано предател - не е давала клетва за вярност, уж беше с тях ама не съвсем, аз не видях нито един разговор между нея и мъжете а те си бяха постоянно двамата

Ама тя говори ли въобще?Нещо смислено да сме чули до сега,освен ,че слушала мъжете,а искала да играе с жени.По скоро е незабележима,а с невидим човек,какво ли да си говориш?...

# 889
Рада си каза думичките и поглежда към двата мъже, които усложливо мълчат и гледат в масата. И не били мишки. Да, не са. Плъхове са.
Мълчанието им беше оглушително.

# 890
Май Пекин и Сапуна са най-пазени от продукцията.  Веднага щом ще са на пангара на съвет, дават игра като за тяхното племе . Joy

# 891
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Коалицията на Томи и сие са най-големите смешници там - събрали се двама мишкари, една симпатична, но  интелектуално възпрепятствана млада жена, и друга с изпържен мозък от блатото /или пък от само себе си, кой да знае Rolling Eyes/. Но определено последната няма никаква връзка нито с кораба-майка, нито с Международната космическа станция. Щяла да бие Ивайло... Много ми е интересно каква ще е тая игра, на която ще успее да го бие, освен ако не е някаква изометрия или плетене на една кука. Но и на последните две не съм сигурна, че ще е по-добра от него.
Аааа, да, сетих се - може да го бие, ако се състезават на бели денс. Bowtie

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 14:22 от Reinа

# 892
Пекин за Наталия :"дърпа лелята бе ", ти каква си бе, Пекин , да не се мислиш за кака

# 893
Аз пък си мисля, че лечителите ще загубят.

# 894
Давид и Голиат на феминистките, хахахаха.

# 895
  • Някъде там...
Обаче Симона сгреши като амбициозно се пусна срещу най-силната зелена. Трябваше срещу Деси, изпуснаха точката.

# 896
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Е, Ръжде изложи се тук очаквах да отвееш Пекин.

# 897
  • някъде другаде
Зелените в тази игра ще разчитат на жените и Чикагото.

# 898
Има един човек при Феномените, който е много незабележим, но има много важна роля там - Лапунов. Много контактува с всички и умее винаги леко да сваля напрежението и да е там, където трябва.

# 899
Дино ще се окаже един лаладжия-плямпало

Общи условия

Активация на акаунт