💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 149
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 750
Айде, бавна на терен била, да речем, че блатото ѝ е изпило силите и все още не е във форма.
И на пъзела, да кажем, че заби (макар че особен талант се иска да стоиш половин час на 4 парчета).
Ама накрая как се извъртя на 180 градуса, че казала била точно обратното на това, което всъщност каза; това няма как да го оправдаем.

# 751
Почти заспивах, но съм така възмутена и потресена, че ставам да напиша, че сигурно има защо жени да не стават победители. Ръждавичка ли да гледам, дето им крещи като изоглавена, Николета ли, дето не разбира как така самата тя гърми с това си поведение, защото племето ще се разпадне, или това недоразумение от бикини фитнеса, което се изживява като завоевател , а е дребна селска лъжкиня. Че то на този фон Гизем е приказна принцеса - момичето само си флиртува и си играе на терен. Тази, на която името на съм запомнила, но започва с "Р" ще се радвам да се провали на елиминациите в дън гори тилилиейски. Но не знам, ако дадат онова с чинийките, Ивайло би ли се справил? Да не забравяме, че ще има още двама- вероятно Наталия и Гизем. Като нищо ще им дадат панички и чинийки. Дано не забравят на Ивайло да му сложат за всеки случай 2 жилетки, всяка по 30кг, пранги на ръцете и краката и превръзка на очите. Отдавна ми се струва, че най-големият ни проблем като нация е хитруването и липсата на лично достойнство- лъжем като щраус, заровил си човката в пясъка. Много тъжно...

# 752
А аз по-културно и възпитано момиче просто не познавам.. без грамчица преувеличаване, макар че съскането и злобата изглежда са много по-силни качества ахахахахаха
Добре, след като я познаваш толкова добре, какво е твоето мнение: саботира ли или просто е много тъпа?

Това не мога да знам.. все още Laughing

Но като помисля е възможно да са разработили план с Томи.. нямам идея, но ако е имало такъв, то инициатор 100% е той.

За Радка единственото, което гарантирам на 1000% е, че това момиче дори не знае как се пцува. Изключително възпитана и културна, ама толкова, че чак ме дразни ахахаха
И също няма грам покрепа от продукцията това са глупости.
Ако има подкрепа, то тя може да е само от участниците.
Това момиче си самофинансира всичките участия в фитнес турнирите 100%, без никакъв спонсор.. Скъсваше се да преподава в една фитнес зала, а вечер танцуваше до припадък, едновремено с това и следва там някаква куца специалност - диетология ли, нещо от сорта..

Спирам тотално по темата, че ставам смешен, дрънкайте си каквото ви падне, то за това е форума.. всеки си дерзае неговото си.. с по-малко съскане и обиди ще е много по-добре, но няма сила на земята да затвори устите на жените.. по-принцип, така че аз ще съм най-големия глупак на земята ако се опитам да го направя ахахаха
Но все пак, може и да сме малко по-сдържани с обидите си .. поне към участниците Simple Smile а продукцията заслужава цялата ви черна енергия моля, моля SmileyLaughingLaughing

# 753
  • Sofia
Айде, бавна на терен била, да речем, че блатото ѝ е изпило силите и все още не е във форма.
И на пъзела, да кажем, че заби (макар че особен талант се иска да стоиш половин час на 4 парчета).
Aма накрая как се извъртя на 180 градуса, че казала била точно обратното на това, което всъщност каза; това няма как да го оправдаем.
Е, как да няма? На някои не им пречи, я виж как добре се справят. От 100 кладенци вода носят, само, и само да докажат, колко е "велика" тази Радостина! 😁

# 754
4OKOBOKO, човекът, когото хвалиш тук същия ли е, който лъже, че не е казала , че може да реши триъгълника? По национална телевизия, където снимат 3-4 камери. Или е много тъпа, или е безкрайно непочтен човек...Друг извод не можем да си направим.

# 755
Трябва, да забранят на Михаела да "подготвя" участници Grinning

На мен пък ми се иска Мани Ву от трети сезон да отвори една школа и да почне да ги учи как се правят качествени зулуми. Ако ще гледам сеир, искам да си заслужава , а не да ми пускат някакви евтини сплетни.

# 756
Изключително слаб е кастът на жени този сезон - и откъм физически качества, и откъм чисто човешки. Нагли, безпардонни, неможещи, но със завидно самочувствие.

Това не е ли отражение на реалния живот? Аз лично, повечето млади жени, които познавам, са все такива.

# 757
Николета: той ме подкрепи изцяло, но не се опита да ме разубеди, откоето се чувствам предадена... Rolling Eyes всички знаем контекста, но то милото пак е объркано и не може да свърже две думи със смисъл...

Омерзена съм и аз, както някой написа назад. Сякаш мене ме прецакаха, а не Ивайло. Ще стискам всички палци да се върне в игрите, а жабето да се прибира, че достатъчно се изложи.

Да ви кажа, че ме е срам, че съм жена. Такава излагация с женския каст... нямам думи. Много епитети мога да изредя, ама даже и това не заслужават.

Томи също много се изложи. Влезна с голяма заявка, а знае само да мрънка по ъглите и да мишкува. Иванчо номер 2, нищо мъжко няма в него...

# 758
  • Буркина Фасо
така се продължава напред.  Simple Smile

# 759
  • София
Радка мъченицата в цялата си прелест...В добавка с Томи скатавката и Миро великия.А,имаше и едно девойче заблудено Никол,но тя поне е сладка.
Най-противното племе.Нека сега останат без Иво и да си стоят на бункера.

# 760
Радостина ми стана неприятна още когато наговори останалите от блатото да изгонят Йордан...който наистина можем да кажем, че беше мразен от продукцията. Само като се сетя миналата седмица Ралица как рева за Радостина, че не било честно да си ходи без да излезе от блатото и затова промениха правилата на играта, та нямаше изгонен...айде много моля, тя беше една от любимките на продукцията досега.

За Николета ми стана смешно - много е семпла май.

Стискам палци Ивайло да се спаси, този човек как има такова търпение - при глупостите, които чува само се усмихва кротко, голямо самообладание проявява.

# 761
  • Sofia
Ивайло е пич, противно на визитката му. Виж не мога да напиша същото за жаба кекерица - Радостина. Колкото по-смотана, три пъти по- нагла и безочлива. Умее си го момичето, признах я!

# 762
А Ралица какви сълзи проля предната седмица за мъченицата от блатото Joy

# 763
4OKOBOKO, човекът, когото хвалиш тук същия ли е, който лъже, че не е казала , че може да реши триъгълника? По национална телевизия, където снимат 3-4 камери. Или е много тъпа, или е безкрайно непочтен човек...Друг извод не можем да си направим.

Щом е толкова важно за теб.. естествено (като ка-варел) ще си дам 100% меродаваното мнение по този сложен казус Laughing
Възможно е да е поизлъгала "умишлено", но по-вероятното е, че е много притеснителна и изглежда сама се нахенри.. Явно искаше да помогне, нещо се натисна и според мен дори не си спомня точно какво е казала и точно за кой пъзел ахахахаха Не е умишлено - гаранция.. Никой не би го направил ако е 100% сигурен какво точно е казал...Тя се нервира по-скоро, че е имало хора, които го знаят пъзела ама са допуснали тя да се изложи... (за това имаше неприкрита искра разочарование) някои неща не са толкова сложни, колкото ги мислите вие Simple Smile

Както и да е.. аз единствен бях леко против изобщо да участва в такава измама..ама пусто тоя мерак, това желание за доказване...изобщо не знам какво всъчност искат да доказват след като толкова лесно могат да ги изкарат както си пожелаят Smiling Imp А и вие (с огромни извинения) не сте от най-прозорливите и лесно се хващате в капана на интригите Stuck Out Tongue

Хайде лека нощ, спете спокойно и по-малко обиди, опитайте да се сдържате повечко, така както аз съумявам, макар, че с вас наистина ми е доста трудно ахахахахахаха

# 764
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Добре де, как Николета е стюардеса, то да те е страх да се качиш на самолет с такъв екипаж. Сериозно, ако разбера тази за коя компания работи ще я избягвам, не може толкова семпъл човек да му имаш доверие особено в самолет.
Радка бялата птица направи втори рекорд. По некадърен, глупав и нагъл блатен играч не е имало досега.

Общи условия

Активация на акаунт