💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 126
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 095
Не знам аз какво е това блато.
Противната Радостина с това тежко акне, вместо съвсем да се влоши от лошите условия, излезе на битка със загладено лице - вероятно намазана с фон дьо тен. А Гордиенко беше с червилце.  А екипите - прясно изпрани.
Ние вкъщи сме фенове на Ивайло. Малко са като него, да не се страхуват от битките. Супер много ще ме е яд, ако отпадне заради това нищожество Радост. И пак до последно той мисли за племето, а онази самозабравилата се, си прави сметките как ще гушне неговите грошове... Изобщо от блатните аз един достоен не видях за финала. Блатото не ги направи по-силни, а по-злобни.

# 1 096
Е, то ясно, че блатото не е съвсем блато. Само като им види човек чистите коси на някои от синхроните и става ясно. Което е добре от друга страна. Седмици наред без душ, жени в цикъл и т.н.- няма как. Ще плъзнат болести, инфекции.
Но ми е странно, че все още никой от бившите участници не се е разприказвал в тази насока.

# 1 097
В началото на предпоследния епизод от блатото Дечо лежеше прясно нарешен и току-що събуждащ се. Все пак е ТВ и не могат да ни показват папуаси. А не могат да се разприказват, защото неустойките са жестоки.

# 1 098
  • София
Няма какво да се разприказват, когато отпадна Шопа ги дадоха около един контейнер, доста голям със специфичен надпис. Това е химическа тоалетна и баня минимум.

# 1 099
Наистина имаше много лоша кожа в началото, не съм убедена, че има как да се оправи от самосебе си. Вероятно е и да са позволили употребата на определена козметика според мен и със сигурност не са лишени от базова хигиена. Най- малкото, след някои битки на трасе са толкова кални и прашни, или минали през солената вода в морето, няма как без баня след това. И действително, косите им обичайно са в доста добро състояние, вероятно имат и повече от един комплект екип и все в някакъв момент някак се перат. Не ме вълнува особено това, аз наистина нямам против да има храна някаква и елементарни хигиенни условия. Просто да не ми се жалват, колко ужасно било и как умират от глад, защото залък не са сложили в устата си. Ясно, че и по сценарий така трябва да се говори, но е толкова нелепо. Особено за изолатора, дето бил по- зле от всичко останало. Сигурно денем като напече е сауна, но пак зависи, а и най- малкото ако се случи да превали не си на открито. Та колко да е най- зле там.

# 1 100
  • София
Ясно е, че имат някакви дажби храна на блатото, но тъпото е, че лъжат, че гладуват. Ако беше така Радостина след 7 седмици глад, досега да е умряла..

# 1 101
Здравейтее! Тъкмо наваксах с епизодите (на този от снощи съм). Тая Радостина по принцип ми беше неприятна, а след тая битка с пъзелите и съвета направо ми опротивя. Хем некадърна, хем със самочувствие, хем извърта докато разтяга тая жабешка уста в усмивката на Жокера. А Николета ми е жал да я гледам толкова неосъзната и флегматична. Тя е дошла да скача по препятствията и "да си изключа мозъка, каквото ми кажат - това", както сама се беше изразила. Жалко, че Александра отпадна. Много ми хареса това момиче - изглежда като абсолютната кифла, обаче минава трасета, чатка ѝ главата за стратегии и не се притеснява да се заяви, да се защити и да играе до голяма степен сама. Общо взето има поведение на главен герой и не чувства нужда да се закачи на всяка цена към някого (като Николета, Иван, Сапунджиева, този от Канада, дето си оставил жената в 8-ми месец бременна - как му беше името, Радо?) или да си създаде свита от пешки (като д-р Петров, Пекин, Шопа). Гизем, Лапунов и Калин са ми интересни. Аа, крайно неравностойна битка между Пекин и Йоана. Като цяло от тая игра интересна ми е социалната страна. Трасетата са нагласени, със сигурност не стоят по 2 месеца на един хамбургер или каквото там бяха спечелили в кутиите, така че остават отношенията между участниците, другото ми е между другото : ))

# 1 102
Някой ако може довечера да ги гледа...

# 1 103
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сините са страхотни, наистина не е имало друго толкова сплотено племе досега за 7 сезона! И то при положение, че при тях всеки е чешит и с някакви особености на характера. Но въпреки дрязгите, успяват да се стиковат от самото начало и на арената винаги са като юмрук. А сега вече и започнаха да се харесват искрено помежду си.
Много е мило как всички се стараят да позагладят острите ръбове, за да се получат нещата и да вървят напред. Истински хора с техните положителни и отрицателни страни, но със силно желание да си смирят егото в името на благото на племето. Най-силно това се усеща при Алекс, Наталия и Чикагото, когато още беше при тях.
Наистина страшно ги харесвам тези Феномени! Heart

Тези, които искам да се разпаднат, са Завоевателите. Коалицията на жалкарите съвсем му разказа играта на това клето племе. Сал един Ивайло се опитва през цялото време да ги опази заедно, но то една птичка пролет не прави.
Не съм гледала промото и не зная какви ще са битките, но искрено се надявам Иво и Наталия да се спасят, а Гизем и Радка да поемат към залеза.
Между другото Гизем след битката за излизане от блатото не е показала абсолютно нищо на арената, даже напротив - показва се като една от слабите жени.

Дечо не зная къде е тръгнал изобщо без никаква подготовка. Та той едва се изкатери по стълбата към обръчите във водата... Иначе е мило момче и се радвам, че точно той влиза в играта, но истината е, че и тримата на блатото бяха супер куци потенциални попълнения. Удобно пушечно месо за номинации, нищо повече.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 14:25 от Reinа

# 1 104
Истината е, че сините станаха това, което са, защото ядрото от основни играчи се запази дълго време почти в първоначалния си състав. Нямаше отпаднали контузени, нямаше блатни нашественици всяка седмица, които да рушат атмосферата и да подкопават сплотеността. Имаха време да се опознаят, стиковат, да изгладят различията, да изградят доверие и отборен дух в племето. Гизем стоеше като кръпка сред хора, които си вярваха и знаеха кой какво може, за да го изполват максимално добре в битка. Когато ти пука за останалите, се раздаваш на макс, защото не искаш никой да си тръгва. Дори егоистичният Алекс претърпя известна метаморфоза в това отношение. За Ивайло ме е яд - беше похабен в това калпаво племе на страхливци и филмари.

# 1 105
Много се промениха игрите и стратегиите през годините и то основно заради продукцията. Жълтото племе толкова го разкостиха и  допълваха, че сега единствения, който е от самото начало там е Ивайло. На всички останали им разказаха играта по един или друг начин. От първите "лечители" са останали само Пекин и Дино. Та то идват все нови и нови хора. Как и да искаш да изградиш стратегия, да го направиш - или ще им я развалят, като вкарват нови хора и изкарват титуляри, или ще ги издънят на терен. И ето как си проличават любимците на продукцията - синият отбор. Там само една Гизем е новодошла. Всички останали са "оригинали". Да не забравяме и че Чикагото също е в играта макар и в друг отбор.
Много ми се иска, да се състави един отбор от всички прецакани от продукцията хора - като се почне от Мартин /войника/, Цецо, Йордан и Димитър от този сезон и т.н.

# 1 106
  • София
silveto_,
Ръждавичка няма нищо общо с Мишето и техните стратегии.
Тя е кадър на Фифо.

# 1 107
Не мисля, че са сините са фаворитизирани от продукцията. Просто се оказаха достатъчно умни и адаптивни, за да играят достойно, предпазливо, целенасочено и отборно. Това им помогна да избегнат конфликти, контузии и да се опазят от съвети. Ако отпадаше някой всяка седмица, щяха и тях да напълнят с хора от блатото. Спаси ги това, че най-силните им играчи - Калин, Лапунов и Чикагото имат в пъти по-малко его от д-р Петров, Шопа и Пекин, да речем. Затова така сработиха нещата.

# 1 108
Няма какво да се разприказват, когато отпадна Шопа ги дадоха около един контейнер, доста голям със специфичен надпис. Това е химическа тоалетна и баня минимум.

Стигате с тези глупости бе хора , като си мислите , че не спят на открито и ги хранят редовно защо не се запишете и не отидете да участвате , за толкова сезони минаха стотици участници през формата , една голяма част от тях постоянно плюят продукцията ( и с право особено за определени битки където очАвадо показват манипулациите си ) но никой не е казал , че това с глада и спането е измама и ги карат на хотел да спят или ги хранят по три пъти на ден , напротив и по това кой колко отслабна там е показателно , че стоят гладни , и само преди битка на тези участници , които са на блато ( или изолатор ) дават по един шоколад или банан за да имат все пак някакви сили това го каза още един участник от първите сезони , но това е нищожна храна , плюс това те броят дните там както ги излъчват 7 дни за един цикъл от битка за територия до другата битка за територия , докато действително това се снима за 4 5 дни понеже някой битки са в един ден , а колкото до водата тя  си се дава свободно кой колкото иска може да пие в това не ги ограничават и с тази вода могат да се измиват поне малко , Колкото до това което показаха на при излизането на Шопа , не забравяйте , че там има екип с камери редактори , които не спят навън под звездите и се хранят те , дори имат указания да не се хранят пред участниците за да не ги гледат и дразнят.

# 1 109
  • София
Е, аз какво казах? Имат химическа тоалетна и баня. Или ще ми спориш, че ходят в храстчетата?
За храната не ми пука имат ли нямат ли.
Ще се записвам където си искам и ще си пиша каквото си искам, ясно?

Общи условия

Активация на акаунт