💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 018
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 260
Ахахаха почти готов пъзел . Срамота

# 1 261
  • В Града на липите
Радостина ако нареди пъзела с бързината на  триъгълника, все още има шанс Наталия.

# 1 262
Сценарият изисква да се "порадваме" на дамата с изцъклените очи оттук нататък. Честито да ни е.

# 1 263
Ехх.. Наталия какъв е този мерник... вече няма никакъв шанс :/

# 1 264
Жалко, Нати беше дотук.
Тази трета стрелба я закопа.
Бяха 55 на 55 и си викам ще има драма до последно, но Радостина закова 40 точки, а Наталия 0.
Но като цяло Радостина стреля много по-добре. Браво на нея.
Натали е 0, 55, 0
С този смешен пъзел нареден на 90 процента и да сложат само 6 парчета още е смешна работа , ако и бяха дали целия пъзел на Радостина нямаше да го нареди с часове.

# 1 265
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Пъзела на Радостина е почти нареден, на това пъзел ли му викат изобщо? Малко дете на пет години ще го донареди за две минути, излагат се.

# 1 266
Знам, че Нати трябва да си ходи, ама блатната кралица дето решава пъзел за детската градина, ще е яко тя да си ходи ...няма как вече.

П.П. Има шанс още Simple Smile

# 1 267
Ееехх Нати как може пък толкова зле да е на стрелбата,  не хвана ли цаката втория път? Иначе чудесно се представя.

# 1 268
Радостина ако нареди пъзела с бързината на  триъгълника, все още има шанс Наталия.

То този пъзел е нареден няма как да се затрудни на него трябва да сложи само 7 8 парчета

# 1 269
На Наталия мерника и изяде главата.А тоя пъзел ква е тая подигравка?Специално за Радостина сигурно щото видяхме че за нищо не става там .

# 1 270
Няма как да не са знаели, че Нати е много зле на стрелба.

# 1 271
  • В Града на липите
Прекалено нахилена е Радостина на синхрона, явно наистина печели. Много ме е яд.

# 1 272
  • в моя гьол
Стига бе! Предишни години сякаш не са давали никога наполовина наредени пъзели. Ккво им става тая година?

# 1 273
  • София
Абе лесен е много пъзела ама видяхте ли как Радостина се помайваше. Хич не е сигурна. Има малък шанс Наталия.
Сега ако тук дойдеше Неделчо Богданов щеше да има шак шак и за 1 минута е нареден. Simple Smile

# 1 274
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На бас, че не знаят за А'Туин и Тери Пратчет.

Общи условия

Активация на акаунт