💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 063
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 275
Ама още има шанс, Радка реди пъзел със скоростта на костенурка. Да видим Наталия, би трябвало да е добра с форми и цветове, нали е куклена актриса. Тя Радка и зор не си дава, сякаш са й казали, че на Наталия пъзел е ненаредим хахаха. Но с картинки няма как да се даде такъв предполагам.

# 1 276
  • Варна
Ахахаха почти готов пъзел . Срамота
Смеят ли да не го почнат от предаването. Като знаят, че Радостина ще реди  и след вчерашното фиаско с триъгълника , ако не е малко поне нареден ще има да висят до тъмно на плажа.

# 1 277
Дали този пъзел е от Тему?🤔😁

# 1 278
Аз не разбирам защо Симона толкова много се разсърди на Лапунов. Първо предвид, че и Наталия и Гизем дърпаха нея надолу. Да минава всичко по сто пъти. Отделно Лапунов когато изяви желание да ходи Капитан и да се бие, всички го отсвириха. Ся що не ходил на битки. Еле пък след като Чикагото отиде доброволно на битка и продукцията му такова таковата. Според мен Ръждавичка не е справедлива.

# 1 279
Абе лесен е много пъзела ама видяхте ли как Радостина се помайваше. Хич не е сигурна. Има малък шанс Наталия.
Сега ако тук дойдеше Неделчо Богданов щеше да има шак шак и за 1 минута е нареден. Simple Smile

О това което направи Неделчо срещу Аспарух ( дано не бъркам името на мускулестото момче ) беше уникално няма такъв обрат , но и няма друг пъзелист като Неделчо във Формата след това ( а и преди това нямаше ) , тогава с такава битка си мислех че са го сготвили и си тръгва но той ме изненада , говорел съм с хора гледали на живо тази битка и продукцията е останала изненадана от бързото нареждане на пъзела от Неделчо , но тогава редяха целия пъзел и беше много по трудно , а не като сега да е нареден и да им ставят най - лесното накрая .

# 1 280
  • София
След края на епизода ще пусна нова анкета.
Сори, че този път не пуснах традиционната междинна анкета с прогнози за елиминационната ама просто чак днес изгледан снощния епизод.

# 1 281
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако Наталия падне сега, само стрелбата ще й е изяла главата. Иначе беше абсолютно равностойна на Радостина.
Много ме впечатли Ивайло с каква човещина се отнесяше с Радостина през цялото време и особено след играта. Пак й пожела успех и й каза, че ще я чака. Толкова честен и чистосърдечен човек! Може би той е единственият, за когото съм си променяла мнението на 180 градуса - от визитката ми се стори ужасен, но после в играта видях точно обратното - отдаден, силно екипен играч, обединител, жертвоготовен и подкрепящ съотборник.

# 1 282
Аз не разбирам защо Симона толкова много се разсърди на Лапунов. Първо предвид, че и Наталия и Гизем дърпаха нея надолу. Да минава всичко по сто пъти. Отделно Лапунов когато изяви желание да ходи Капитан и да се бие, всички го отсвириха. Ся що не ходил на битки. Еле пък след като Чикагото отиде доброволно на битка и продукцията му такова таковата. Според мен Ръждавичка не е справедлива.
Разбира се, че не е справедлива Ръждавичка. Тя много добре знае кое е правилното, затова гласува за Гизем и Нати. Но си е жена и мрънка. Иска Лапунов сега да се извинява и да й говори колко съжалява, че да й стане по-добре.
Много добре знае тя, че не иска важната битка в понеделник да я играе с Наталия и Гизем вместо Лапунов и Алекс, примерно.

# 1 283
  • София
Или е голям актьор и обича камерата и популизма Wink
Не ме нападайте, просто си имам едно наум. Но и аз го харесвам Ивайло. Защото е вечно оцеляващ и си личи колко е хладнокръвен.

# 1 284
Жалко, че Наталия изгорЕ!

# 1 285
  • Варна
Наталия и тя я няма хич

# 1 286
  • София
Край.

Успех в живота, Наталия!
Ще има много емоционален лаптоп в понеделник.

# 1 287
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наталия като застана на пъзела и Павел услужливо обясни, че са четири слона стъпили на гърба на костенурка. 🙄 Преди това, пак услужливо, мълчеше по темата.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 07:21 от Preggo

# 1 288
Много е зле на пъзели Наталка, милата. Ами имаше си своите шансове.

# 1 289
Най- накрая си тръгва това недоразумение Наталия

Общи условия

Активация на акаунт