💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 992
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 350
Добрин с Радостина ли е бил? Хахаха, не може да бъде?

Не мога да разбера защо 7 сезона големите феминистки не разбраха,че за да спечели жена, това трябва да бъде по ЗАСЛУГИ,а не по милост и от кавалерство. Smiley
Ама аз съм женичка, ходи ти на битки,защото си мъж. Ами като си малка, неможеща женичка, беж обратно в кухнята.
Дай защото е жена да я транспортираме до финалите,нищо,че стена не може да мине, гъбки минава 10 минути, на вагонетки трябва мъж да бута с нея, на игра с 3 варела,на нея ще й дадат 2...

Значи не е важно да бъде честна победа,важното е да има такава.
Дяволо,да застане на входа на темата с торба хапове и да раздава на нуждаещите се.

# 1 351
Предполагам, че Наталия ще чете и заради нея бих искала да кажа, че от първия ден до последния ми беше любимка. Дори да беше дразнител на моменти, тя не беше мишка и мижитурка. Не се страхуваше от никого. Държа се достойно и приемаше нападките с усмивка. Не унижи и не обиди никого. Смело казваше мнението си. Много интелигентна и ерудирана, шегите й винаги бяха фини и елегантни, никаква злоба. Сърдечна и добра душа. С много реален поглед върху възможностите си, но въпреки да знаеше, че другите са по - силни от нея, със силата на волята си, не се предаде никога и даваше всичко от себе си. Не се скатаваше, не чакаше някой да я пази, за да ползват гласа й при нужда. Винаги бързаше да похвали, добра дума да каже, възхищаваше се на можещите, уважителна, признателна и много честна в отношенията си. Разкошна беше, Наталия !

# 1 352
Загрявката

# 1 353
Това си е сериозен жокер от продукцията, че гласят Лечителите да се разпаднат. Само така би имало резон да получат по 1 служебен глас.
Т.е. би трябвало да заложат и да загубят облога.
Добре де, ако те се разпадат,  нали като новопристигнали в племената ще имат имунитет за първия съвет.

Мислех, че Наталия падна, защото рязко дръпна тапата и загуби равновесие! Но по думите й явно е скочила, мислейки си за фотофиниш!
Падна точно защото дръпна тапата, за никакъв фотофиниш не е мислела. Изгледайте отново края на битката, интересно е. Ивайло не падна когато вадеше последното колче, защото в същия момент се държеше с пръстите на дясната ръка в дупка 8. А Наталия нямаше втора опора при изваждането на колчето и падна.

Гледах клип с гордиенко - тромава, с нисък гард...наистина не знам какъв боец е, тренирала била по 6 часа на ден??.
И аз гледах един клип с нея. Много е смотана, но съперничката и беше още по нещастна от нея и Гордито взе че победи. Абее, много бой има да яде на ринга, и за там не става.

Абе спекулации много, но фактите са, че няма подкасти с Иван и Гордиенко.
Не е голяма загуба, ще го преживеем.

# 1 354
Нали нямаха право да се държат за дупка , Павел го каза. И на мен ми се стори, че Ивайло се държи за дупка

# 1 355
Той се хвана за дупка но Павката като каза си извади пръстите. Още един пример как не им обясняват всичко що е забранено още отначало.
Тази "игра" няма как да мине без някакво нагласяне - примерно Павката знае че всички долни дупки са му отдясно а всички горни отляво. Ако няма никакво нагласяне и ги вади съвсем случайно, съществува вариант при което са извадили всички "долни" дупки и трябва да висят на ръце.

# 1 356
  • Варна
В минали сезони даваха ли грошове за първия спасил се в петъчните елиминацонни битки?

# 1 357
  • София
Уф, ей така неусетно (а всъщност поне на мен се стори като цяла вечност) фаза 1 приключи и е точното време песимистът в мен да въздъхне: е нататък няма как да стане по-зле, обаче заровен някъде дълбоко, оптимистът примигва с една малка червена лампичка: "Може, може"
За мен лично "експериментът" със този по-различен и цветен каст се провали тотално във всеки един аспект, но вината за това е изцяло на продукцията: нито успяха да калибрират битките, така че поне половината да не изглеждат като параолимпийци (макар че това е обида за тези спортисти, които съм сигурен че щяха да се представят много по-добре във всяка една ситуация на арената); нулираха всички възможности за стратегии със малоумните кутии от "Сделка или не" (уж бяха да пазят жените, ама някъде се изгубиха в превода), нито успяха да произведат стабилни и запомнящи се сюжетни линии (или бяха прекалено изсмукани от пръстите или аха да почнат нещо по-интересно и веднага да провалят всичко поради пълна некадърност). За "правилата" по-добре да не говорим, че там е .
Същото се отнася и за т.нар. "нагласяне". Сценария (който няма съмнение че го има) е едно на ръка, но милите от сезон на сезон стават все по-некадърни, че вече дори в уреден мач не могат да "бият". Joy
За мен обаче най-големият риск (превърнал се в провал) беше, че още с избора на каста си сложиха всичките яйца в една кошница: Битка до смърт на титаните (Шопа срещу Калин), без обаче да имат изпълним план Б, ако се случи нещо непредвидено (до следващия сезон давам на всички от продукцията задачка: всеки ден по 1000 пъти да пишат на дъската какво точно гласи законът на Мърфи).
Всъщност в момента план Б (а по скоро Щ) е да се надува балона на женската енергия, само че това е вече безвъзвратно късно: за кога жените да играят заедно, като вече с трън да завъртиш, трудно ще намериш останала жена (пък да е читава си е направо фантастика: една Ръждичка пролет не прави). Само за справка миналата година в едното племе имаше толкова жени (и то в коалиция), колкото сега са във всички племена взети заедно. Язък само, че така само си похабяват Ръждичката, която на базата на нивото на мъжкия каст би имала немалки шансове да постигне нещо много повече от почетно записване във финалната седмица (особено сега когато Шопа вече го няма), обаче с този женски каст как да стане, като изначално имаме конфликт в принципите на играта.
Как да очакваме всички жени да играят заедно, като едните са на принципа "Да се пазим една друга, да пращаме мъжете да се бият един срещу друг", обаче това също значи на всяка битка племето ти да е винаги първо (отзад напред), просто защото това е единственият начин да се изчистят силните мъже. Само, че как такава стратегия се очаква да се съвмести с някой, за когото дори второто място на първата номинационна битка (когато са три племена) се приема като трагедия.
Така, че неименуемо ще ударят на камък с мантрата "сезонът на силните жени"  защото със само 1 жена и половина няма как това да стане. Единственото което може да постигнат е да обърнат мнението на малцината които все още харесват сезона, така че да затягаме коланите и да си приготвим "диприсанчитъ" защото фаза 2 започва.

# 1 358
Всички тия приказки да се съхрани племето без значение дали симпатизирам на човека който ги казва са алабала, истината е че това е индивидуална игра. Абсолютно всички гласувания и всички решения трябва да сe правят (и то в почти всички случаи на практика е точно така) от гледна точка - какво е по-изгодно за мен.  Обаче се набутват една камара абсолютно излишни и почти винаги лъжливи приказки. Явно това се толерира от продукцията за да "става шоу".  Ако някой го питат защо гласува еди как си и каже "по-добре е за мен така" или "имам стратегия която не искам да разкривам" първо Ралица ще подпита, после ако този откровен човек продължава да не им играе по свирката, ще го порежат.

Ники много, ма много куха лейка!
Не помня някой да ме е разочаровал тоооолкова много спрямо първото впечатление. 

Симона за Нати:
- Нейните разбирания за живота са доста по-различни от моите!

Иво:
- За пореден път ще покажа, че бялата брада може много неща!

Хубава реч на Гизем за сбогуване. Не исках да отпада.

Наталия въобще не се хващаше за първа хватка, картинката долу. Направо на втора. За разлика от Радостина.

Радостина не е редила пъзел през живота си - не знае че първо се изваждат всички парчета, че първо се реди рамката.

Наталия си била "подарила това приключение"?!? Не знам за вас, мен ме жегва неприятно, като чуя някой да казва "аз си подарих".

# 1 359
dido2k,
Да се надяваме тогава, Ръждавичка да НЕ играе с жени, а да остане с мъжете от племето си.
Само така може да стигне далеч, според мен.
На нея не й трябва чадър. Силна е, може, мисли.
Пожелавам й успех.

# 1 360
  • София
Между другото, по отношение на Ръждичка, в последния епизод въпреки поредния манипулативен монтаж, ясно се видя вътрешната и дилема: от една страна разбираше правилността на решението си да номинира Наталия, но от другата страна го имаше чисто човешкия момент на осъзнаване на реалността, че по този начин остава самичка сред вълците (мъжете)

# 1 361
Никога не е било забранено да се пропускат пръчки, хватки и прочее при упражненията с висене на ръце. Важно е да се стигне краят, а от там нататък е тактика. Радостина също пропускаше една хватка.

# 1 362
Браво на моя любимец Ивайло! За пореден път показа, че е истински боец, без значение дали е контузен.

Пожелавам му след разпада да попадне при (или при него да дойдат) някои от светстните играчи, да се сприятелят, че да се види и той обкръжен от нормални хора.

# 1 363
  • Sofia
Съжалявам, че Наталия си тръгна. Да, поумори се и се поизчерпа, но шапка й свалям за духа, волята и позитивизма. Това, което постигна на фона на размерите си, е повече от геройство и е достойно за уважение. Наталия е различна, факт, аз също й се дразнех в началото, но с поведението си успя да ми промени мнението. Позитивна, толерантна, незлоблива, борбена и разсъдлива, личи си, че и в живия живот разчита само и единствено на себе си, за всичко! Не чака на друг, и не смята, че останалите са й длъжни. Заслужава моите адмирации, успех, Наталия!
За Радка, няма да съм многословна, получи това, което искаше - стана по-богата, но се съмнявам "богатството" да й помогне занапред. Не мога да отрека, че на стената игра без подли номерца, но не е достатъчно за реабилитация (в моите очи). Прекалено лукава, двулична и подмолна схемаджийка, за моя вкус. И тя отново го доказа, как само заразпитва Наталия за Ръждавичка! Най-слабата жена в играта с умствен капацитет на първолак, тръгнала с голямата кошница схеми и интриги да плете! Като споменах Ивайло, голямо Браво и за него! Контузен, низвергнат, нееднократно предаван и изпратен на заколение от "своите", този човек не се предаде! Демонстрира уникален дух, много спокоен, обективен, балансиран, трезвомислещ и хладнокръвен. Казва си нещата, каквито са, без обиди и грозни нападки. Оценява, без да подценява! Ако имам шеф, то искам да е като него, чудеса бихме сътворили заедно! Поздравления, Ивайло!

# 1 364
Има нагласа да виним сините мъже, че не са се предложили на мястото на Наталия, за което Симона сега много тъжи. Ако Ръждавичка е толкова сигурна с себе си, защо не предложи самата себе си. Така може би наистина можеше да опази Наталия? Още едно доказателство, че все пак "всяка коза е за свой крак". Направи ми впечатление и че Гизем , когато падна, като че ли очакваше това да е "шега", т.е. да презаснемат. Ивайло остана верен на линията си да иска да се върнат и двамата "жълти", но чак пък да се разделя с онова нещо с "Р" като "приятели за цял живот" ми се вижда в повече.  Съжалявам за "Р", но не ми е симпатична. Мисля, че е в крайчетата на устните и, които дори когато уж се усмихва, сочат надолу.

Общи условия

Активация на акаунт