💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 004
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Хммм...явно сливането наистина е другата седмица. Ако не, това е най-безсмисленото наказание за загуба на света - глас на съвет срещу всеки един от племето 🤔

# 1 306
  • София
Каква беше тази глупост при загуба на залога - че всеки щял да получи по един служебен глас? Че това какво променя? Освен ако не са се разпаднали и са по другите племена...

# 1 307
Ехх.. Наталия какъв е този мерник... вече няма никакъв шанс :/

Мерникът е нещо елементарно, но има две основни правила:
- първо да се спре дишането преди изстрел
- и второ, най-важно, не бива спусъкът да се натиска рязко и силно, защото тогава цевта се вдига нагоре. Инструкторите по стрелба казват "натискай бавно и полека и изстрелът да те изненада".
Само с неспазване на това си обяснявам фрапантните пропуски от десет метра.

# 1 308
Много е странна Наталия.

Лигава работа. Моето мнение е непопулярно тук - дразнеше ме инфантилното й поведение и се радвам, че няма да ми се налага да я гледам.

# 1 309
  • Варна
Все още не мога да разбера защо трябваше Лапуновда ходи  вместо Наталия . И защо не се наговориха тогава да се Номинират Гизем и Лапунов като си я искат Наталия
. Алекс и Наталия гласуват за Гизем, Калин и Лапунов за Наталия , Ръждата за Лапунов и готово.Гизи и Лапунката отиват да се борят.
То големи размисли и страсти за нещо дето е минало

# 1 310
Някой слуша ли лайфа на Гизем, Лапунов и Калин? Нещо интересно казват ли или основно се лигавят?

# 1 311
Наталия също не показа блестяща тактика на пъзела. Имаше някакъв шанс, но не показа да е по-добра.

# 1 312
  • София
Това си е сериозен жокер от продукцията, че гласят Лечителите да се разпаднат. Само така би имало резон да получат по 1 служебен глас.
Т.е. би трябвало да заложат и да загубят облога.

Но все тая, никакво значение няма това.
Аз по стара традиция прогнози почти никога не променям генерално. Още преди месец и нещо писах, че Лечителите ще се разформироват (в играта беше още Д-р Петров) и сега няма да си променя прогнозата.
Все още мисля, че ще са те, а и се надявам да са те.
Просто има нещо токсично в тях, което не ме радва и това си е.
Не ме кефят. Сори.

# 1 313
Мислех, че Наталия падна, защото рязко дръпна тапата и загуби равновесие! Но по думите й явно е скочила, мислейки си за фотофиниш!

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:36 от Anhela_a

# 1 314
Наталия голям късмет изкара да минава между капките 7 седмици, време и беше, но пък блатната щеше да е много сладко да отпадне. Отива да плете нови интриги, добре че идва сливане, защото Ивайло е почти сам в това гнездо на оси и мишки.

Добре, че поне той остана.

# 1 315
Наталия събори 2 кубчета ..никаква реакция от Павел ..на промото Раду събаря две кубчета ..Павел "може да си вземеш 2 торбички с амуниции "

# 1 316
Ха, Траян май днес се е оженил! Ръждавичка пуска стори от сватбата!

# 1 317
Наталия събори 2 кубчета ..никаква реакция от Павел ..на промото Раду събаря две кубчета ..Павел "може да си вземеш 2 торбички с амуниции "

Тя си взе две торбички ама ги изпука на халос. Имаше реални шансове да спечели играта, тук не виждам никакво нагласяне.

# 1 318
  • София
Напротив. Взе две муниции, общо 10 изстрела имаше и за това събра 55 точки.

# 1 319
  • В Града на липите
Раду е с връзки, затова.Grinning

Diavolo дано познаеш за Лечителите. Те си плачат за разпад.
Макар аз да клоня към жълтите, но не ме бива на покер. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт