💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 058
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Буркина Фасо
Ако имам шеф, то искам да е като него, чудеса бихме сътворили заедно! Поздравления, Ивайло!
rotfImbo

# 1 366
  • Sofia
Ако имам шеф, то искам да е като него, чудеса бихме сътворили заедно! Поздравления, Ивайло!
rotfImbo
Успяла съм да те развеселя, браво на мен! 😁

# 1 367
Само не разбрах Нати защо накрая малко развали впечатлението ми за нея с тези агресивни изблици крещу Лапунов. Мисля, че има нещо неизлъчвано, защото цял сезон тя не е говорила по подобен начин за никого, не вярвам така надокрая да почне. Иначе беше ясно, че е време да си ходи след като преместиха Чикагото и комичните ситуации между тях секнаха.
За Ивайло - още не мога да се отърся от визитката му, когато си помислих "Егати скапаняка". Харесва ми в играта доста, но тази визитка още ме преследва, защо продукцията е избрала за го представи в такава светлина?!
Играта с колчетата е интересна принципно, но не ми допада като останат малко колчета и всяка секунда е от значение, много зависи кой кога ще махне колчето - който е първи е в по-неизгодна ситуация. Би било честно, ако и двамата играчи махат колчетата едновременно по сигнал. Иначе на последното ми се струва, че при самото махане Ивайло се хвана за дупка и после Павел каза, че не може и той си плъзна ръката към стената. Докато Наталия веднага се залюля и падна. Но както и да е. Ивайло заклужаваше.

# 1 368
  • Варна
Да си кажа и аз за Наталия.
Това е една жена,  която работи професия е която няма няма напрежение,  нито умствено нито физически да се изморява.
Не е омъжена,  детето и е голямо.
Общо взето скучае. Точно затова е кандидатствала.  Затова казва, че си подарила участието.
В играта беше слаба в сравнение с другите от племето си, задържа се много повече отколкото мисля, че заслужаваше. Да, внесе някакъв колорит в сезона, те затова са я и взели, не да ни показват каква "Амазонка" има в Кюстендил пък видиш ли никой не я знае😃.
И на моменти много преиграваше , пак дразни леко нерваци като мен.
Само не разбрах Нати защо накрая малко развали впечатлението ми за нея с тези агресивни изблици крещу Лапунов.
Не знам какво толкова си повярва Наталия, че не могат без нея в племето и предаването. Ръждата взе да и говори, че Лапунов досега не се бил предлагал за битка и едва ли не трябва да ходи той.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:00 от don domat

# 1 369
Никога не е било забранено да се пропускат пръчки, хватки и прочее при упражненията с висене на ръце. Важно е да се стигне краят, а от там нататък е тактика. Радостина също пропускаше една хватка.

Ще го кажа както трябваше да го кажа първия път - аз никога не обвинявам някого че "шмекерувал". Това е терминология на продукцията, признак на творческата им слабост. Напротив - винаги съм за гъвкавост и че всичко което не е забранено е разрешено.  Радостина НЕ ВИНАГИ пропускаше първа хватка, както се вижда по-долу, което е по-скоро глупост, при положение че е разрешено пропускане. Но дори и това не можем да сме сигурни (дали е глупост) - най-вероятно в повечето случаи тези които минават по трудния начин се престарават да не би да ги накажат, а тези които минават по по-бързия са по-смели или небрежни, но нито едните нито другите са получили ясни и недвусмислени инструкции.
Съжалявам че се изразих доста неясно първия път.

# 1 370
Съгласен съм с повечето постове тук относно жертването на сините мъже. Коментарите на Ръждавичка и Наталия ми бяха малко нелепи. В случая имаха двама, които много забавиха на последната номинационна. В един момент няма как да не се отлъчат слабите звена, а и винаги го има и незнайното - двойна елиминация.

Жалко за Гизем. Имаше още няколко седмици сила в нея.

Наталия се справи чудесно на терена. Само ако имаше по-точен мерник щеше да изгони мис блато вкъщи. Иначе си беше само няколко стъпки зад Радостина на другите елементи, само трябваше да стигне до пъзела една идея по-рано. Наталия е по-силна отколкото изглежда, а Радостина е по-слаба отколкото изглежда и затова беше доста балансирана игра.

# 1 371
  • София
Хайде Шарани,
топли, топли новини (и гладни треньори):

Сега чакаме да преброим и останалите на хранилката и най-вече дали за всички шарани тарифата е 4К (ако някой разбере да пише)

# 1 372
Някой разбра ли тези две сини кубчета които паднаха с един удар, донесоха ли някаква файда, защото на мен ми се стори че не, което е тъпо?

# 1 373
Някой разбра ли тези две сини кубчета които паднаха с един удар, донесоха ли някаква файда, защото на мен ми се стори че не, което е тъпо?
Взимаш 2х5 амуниции

# 1 374
  • Bayern
Хайде Шарани,

Сега чакаме да преброим и останалите на хранилката и най-вече дали за всички шарани тарифата е 4К (ако някой разбере да пише)
Ужас, все повече треньори, от настоящия сезон сигурно ще се пръкнат още.... Отвратително !  
Калин ще остане единствения чист и неопетнен ! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart
Жалко, Игрите ще стават все по-негледаеми.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:33 от ROSHLA2006

# 1 375
  • Варна
Хайде Шарани,

Брей, то  половината от старите участници треньори😃
Колко станаха вече, седем осем треньора?

# 1 376
Ако по този начин по-малко участници ходят при Михаела, аз съм за да има все повече треньори Joy

# 1 377
Скрит текст:
Хайде Шарани,

Малко са назад - при Раро вече подготовката тече с пълна сила. 😊

# 1 378
  • София
Колко станаха вече, седем осем треньора?
Те толкова бяха миналата година, от този сезон (като изключим неуспешния опит на Мис Запек) още чакаме да се разкрият (аз поне се надявам един конкретен да представи план Агрофитнес, би било много яко JoyJoyJoy)

Ако по този начин по-малко участници ходят при Михаела, аз съм за да има все повече треньори Joy
За жалост там опашката вече е от тук до съседната галактика Rage

# 1 379
  • Буркина Фасо
очаквай и кречеталото да стане треньор

Общи условия

Активация на акаунт