💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 028
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 380
Браво на Наталия, отпадна един достоен участник, перфектно се справяше за годините си, размерите, физиката. Има голяма воля и борбеност, откровен без да е агресивен човек. Тази година по-може да се гледа с удоволствие, мутрите не са допуснати тотално , един Чикаго има по-серт ,но и той си коригира простащината.
Нямаше как да стигне по-напред Наталия, така че браво за представянето 👍

И аз не разбрах защо конкретно Лапунов нападаха сините жени ,  Калин не говори почти наистина, трае си. Алекс -очеизвадно показа, че прави нещо само ако той има полза и не си руши комфорта ,така че никой да не чака жертви от него.

# 1 381
4К е тарифата да тренираш при някой тези звЯзди?

# 1 382
  • София
За мен има само двама треньори - Фифо и Гого.
Тези момчета наистина могат да те научат на много неща. И не само за спорта. Тук визирам Гого най-вече.

Но колкото и да са ми любимци и аз съм против тези неща и е крайно време да се престане.
Останалите не искам да ги споменавам изобщо (при цялото ми уважение към Гешев, просто прекалиха).

Сони,
Да, Наталия взе две пакетчета с муниции и направи 10 изстрела.

# 1 383
  • София
Гого май не тренира вече никого, а Фифо тази година се изложи много с Иванушка, но все пак измива срама с това, че е "измъкнал" Ръждичката от лапите на тази, чието име вече не трябва да се споменава , че не ми се мисли ако и нея я бяха подковали както стюардесата, какво щеше да бъде.

# 1 384
Снощи Николета беше като от някоя секта. "Трябва да изпълня мисията, трябва да изпълня мисията, заради която влязох". И още "видях жена и трябва да играя с нея". Като някоя лунатичка, малко на психо-трилър почва да прилича Joy Трябвало й жена за мисията и жената се появила... Grinning С една дума... объркана съм... Grinning

# 1 385
  • София
Да, вярно, той Гого от една година насам не се занимава. За последно вкара Добрин в сезон 6. Прецакаха го и него и те така.
Май Гого (Еми да каже, тя знае всичко) не е и в България вече.

Иначе с Фифо имаха една хубава инициатива, която нямаше нищо общо с ИВ, да канят хора на летен лагер и да ги запалят по спорта. Даваха им задачи, упражнения. Нещо като тийм билдинг за 3 дена на морето. Мисля, че се провеждаше през Юни, когато е по-спокойно.

# 1 386
Тази година също проведоха такъв летен лагер.

# 1 387
  • София
Да, за втора поредна година ако не се лъжа.
Но Гого сякаш се връща за малко в България, а не е постоянно тук.

# 1 388

Гого вече не е треньор. Отдавна ги задгърби и и Игрите и всичко в Бг ефира. С Фифо си правят само летният лагер на Марината или където беше и толкова. И двамата са женени и имат деца.

Пс. До сега се рових пак в ИГ на игрите. Има някой въпроси, които много ме глождят. Като например "Защо Калин е останал близък само с Чикагото и Лапунов?" Защо той нищо не споделя за Игрите? Какво толкова се е случило за да се стигне до тук....И още, и още..

По принцип може и да е само моя теория и Калин да не е от споделящите и качващи хора.

# 1 389
  • Bayern

Гого вече не е треньор. Отдавна ги задгърби и и Игрите и всичко в Бг ефира. С Фифо си правят само летният лагер на Марината или където беше и толкова. И двамата са женени и имат деца.
Браво на Гого, разумен човек. Чудя  се на Гешев и Фифо, хора с хубави професии, пък си губят времето да подготвят риалити звезди.

# 1 390
Нищо не мога да добавя за представянето на Ивайло ( на който не съм гледала визитката), но харесвам от самото начало и на Наталия. Браво и на двамата!
На мен ми прави друго впечатление. Много хвалебствия за играта на Радка. Наистина беше удоволствие да гледаме Ивайло и Радка в честна спортсменска игра, как си помагаха с напътствия и подкрепа, но... норма ли стана в обществото да се очаква и приема, че всичко е нечестно, подмолно независимо дали в спорт, кариера, сделки, конкурси!?

# 1 391
  • София
Ето снимка от лагера на Гого и Фифо през юни, т.г., синът ми участваше и остана супер доволен.

# 1 392
  • Bayern
Ето снимка от лагера на Гого и Фифо през юни, т.г., синът ми участваше и остана супер доволен.

Страхотна инициатива !

Предполагам, че Радостина  предстои да избухне на терен, пък да видим може да ни изненада

# 1 393
  • Sofia
Ще избухне, ама друг път! Шест пъти досега така избухва, че направо "взриви" арената и още тлее от нейната глупост и неподправеност. Радостина за мен е бита карта, чудеса от храброст не очаквам, няма и капацитет.

# 1 394
Много неприятно впечатление ми направи Радостина. Отначало много се зарадвах, че ще участва, защото ми беше жал да я гледам вече на блатото. Но, подобно на Йоана, и тя влязла не влязла в племето, веднага започна да уговаря коалиции. Добре, нормално беше да играе с тези, които познава от блатото, да има доверие в тях. Ама като номинира Ивайло, за да му вземе грошовете .... направо изплиска легена. Алооооо, къде тръгна? Като влизаш на ново място, пък огледай се, ослушай се, виж накъде вее вятъра, затвори си малко устата,  не пляскай всичко, що ти се замота в кухата глава! Николета пък май ще я надмине по глупост. Ивайло много добре й обясни всичко и тя нямаше търпение да иде да го докладва, щеше да си строши краката. Само щеше да спечели, ако си беше замълчала.

Общи условия

Активация на акаунт