BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 215
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Страшен командир тоя Калин. Кой го е избрал да дава тон? Да не е жена му това и да си е вкъщи. И обижда Лена, че била отишла да проучва сандъка като изперкала. И на Елена държа тон. Да му дадат мисия да яде само леща до края. Яд ме е , че Давид много го слуша и тоя се възползва.

# 106
Много долно от страна на Сияна, уж отиде да си изговорят нещата, а сега го коментира зад гърба му…
След като са се "разбрали" с войничето, възлюблената му се оплаква на Лена не за нещо друго, а как той не търчи подире й. Войничето идва при тях и на въпроса на Ленчето какви са им отношенията, въшката бързо отговаря, че са перфектни. Мда, нищо лицемерно.

А па с тоя сандък, ще ме скъсат направо с техните разсъждения. Има сандък, има и ключ. Отваряйте бе...

# 107
  • София
Овцата за Калин… 😆

Овцата държеше първенството по кавгаджийство и сега има претенции,,че Калин успешно я наследява...То от нея човек не можеше да вземе думата..

# 108
  • Варна
А Давид какво каза "Мале,ако е мляко с ориз" Smile (така ли каза ,че са ми заглъхнали ушите). Тоя малкият е голям шматарок.

# 109
Паранормалният: Хайде, да изчакаме.
Иван: Нека отворим сандъка.
Паранормалният: Да, и аз така мисля.

Мале, мале, как се излага! 😅

# 110
Елена още не била готова да гласува дали да го отворят или не….
То бива бива, ама…

# 111
Елена още не била готова да гласува дали да го отворят или не….
То бива бива, ама…

Не иска да взема страна, защото после може да се окаже нещо гадно.

# 112
  • София
Паранормалният: Хайде, да изчакаме.
Иван: Нека отворим сандъка.
Паранормалният: Да, и аз така мисля.

Мале, мале, как се излага! 😅
Ако психото му каже да се метне под влака, тоя льольо няма и да се замисли..

Щом Мина е говорила ония интимни глупости, значи вече е ударила дъното.. Но със сигурност и тя ще дълбае още надолу.

# 113
Като Сияна и Стоянов почнат да се обясняват един на друг става толкова скучно, че спирам да слушам. Чак последните 5 минути се раздвижиха нещата с този сандък (или “ковчег”, както го нарече Лена), иначе епозодът беше скучничък.

# 114
Мути и Марио са на лайв в ТТ, но нямам нерви да гледам…

# 115
Като че ли първите Брадъри бяха по-интересни. Сядаха, говореха, изслушваха се. Сега буквално нищо не мога да вдяна, всички говорят един през друг, кой с говорни дефекти, на кой не му се разбира, половината време обсъждаха боб или леща, много интересен казус. Иван ми действа на нервите като започне да се пали, не знам защо се има за такъв фактор.

# 116
Въшката с нейното мяучене ще ме откаже да гледам. То бива лигня ама от нея направо се лее на талази. Не вярвам Стоянов да я изтърпи и минута навън.
Елена също ме дразни - голямо командорене и мърморене.
Изобщо не го догледах този епизод. Скука та дрънка. Цецко е по- зле и от муха на стената, ако излезе, няма и да забележа. Паранормалния изобщо няма връзка с кораба майка - тоя човек виждал ли се е, чувал ли се е, че седнал да коментира другите? Калин е ужасен интригант, най-възрастния, а се държи като сърдит третокласник. На Мина дупките нямаше нужда да разбираме в каква последователност се ползват.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 04:24 от Iseis

# 117
Този сезон мисиите са страшно отегчителни 🫠

# 118
  • SF
Не Въшка и Стоянов, а Иван иска непременно да влезе в любовен сюжет, за да избута брадъра с някакви пикантни отношения с хубаво момиче.
Не е тип, по когото Мина си пада и има да рие по нея.
А след отказите й и СРЕЩУ нея.
Иван искаше да хване тази нишка с любовните афери, която не спира да вменява на Стоянов и Въшка.
И Стоянов, и Въшка са интелигентни, сдържани и симпатични хора.
Те двамата са може би най-приятните и мислещи участници вътре.
Не е Валентин, който непрекъснато крои нещо и е концентриран в следващия си ход. Наблюдава другите и вади изводи, които не споделя. Щото така прави интелигентния играч и тинтири-минтири.

# 119
Любовната драма на 20-годишните ми е скучна, а Стоянов мисля, че губи интерес.

Лена да продължава да е бисексуалната кралица на ББ без да се намесва в скандали и ще ми е любимец

*gasp* ковчег!

Общи условия

Активация на акаунт