BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 130
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 15
Добре де,нали го обсъдихме това преди няколко страници.Това са долни инсинуации и квалификации за едно естествено и прекрасно момче.Един го каза и сега ще му обясняваме защо не е така,щом няма очи да види и изобщо не знае значението на тази дума ,няма смисъл.Аз не към вас мацки,дразня се на хора как така раздават диагнози,ама то от дивана и компа е много лесно.
На мен даже и в личице ми е сладък Давид има толкова нежни очи,нос.Само зъбките са му малко големки и прическата трябва да смени.Но с колко чиста душа е това дете и какво възпитание има,нищо че казва "ручаме" научен е на ценности.
Пп.Благодаря за темата!Гласувах за Стоянов,Давид и Мути.И той беше симпатичен.Иван също не  е грозен,особено за ром си е симпатяга,но опротивява с поведение.

# 16
Благодаря за темата!
Никой не харесвам визуално, не са мой тип. Но предполагам, че Стоянов няма да има конкуренция. Аз пуснах глас за Давид, но защото ми е забавен. Визуално абсурд.
Давид е забавен, но нали анкетата е за най-красив...
Иначе не знам защо Давид бива нареден в темата като слабоумен, според мен проблемът при него е само в езиковата бариера и това, че е възпитаван в немски порядки. Не мисля, че му има нещо.
ДАвид е емоционално стабилен и адекватен на обстановката: с едно изключение, не съм го виждала ядосан или “изтрещял”, за разлика от почти всички останали. Изглежда странен, защото е прекалено спокоен, естествен и нормален, на фона на другите образи в къщата. Има едни вътрешни негови правила, които засега са стабилни и не му позволяват да се слее с общия тъпизъм. Валентин и Стоянов донякъде също запазват   адекватно състояние, но ДАвид е най- автентичен, със съхранена идентичност.
Има само един особен тик с очи- някакво смигване едно след друго,  което изглежда странно и особено, но това все още не е критерий за “слабоумен”😉

Е как не си го виждала ядосан като имаше едно избухване когато тегли ***ната на всички в къщата след поредните детинско изгубени проценти. Мисля че беше когато им взеха брашното, но не помня кой епизод точно. През тази седмица дано сме гласували повече за трудна и напрегната, за да бъде по-интересно. Вижда се че без сеира и битовите скандали няма много с какво да изпъкнат съквартирантите. Хареса ми изповедта на Елена на рожденният й ден когато сподели през какво е преминала в рамките на една година преди влизането си в Къщата. Липса на истински и неподправени разговори като този.

# 17
Забелязах нещо интересно - „Ергенът: Любов в рая“ е по-коментираното риалити, но „Биг Брадър“ е по-гледан като цяло. Рейтингът е за седмицата 6–12 октомври.

# 18
Нито един от мъжете не е мой тип, но гласувах за Стоянов. Мути също беше ок, да. Давид е далеч от красавец - няма какво да се лъжем, но пък има готин характер.

Говорейки си за мъжете, ето ви го Калин преди 15-ина години. Бил е симпатичен.
Скрит текст:

# 19
Имаше ли анкета в приложението за трудна или лесна седмица?

# 20
Забелязах нещо интересно - „Ергенът: Любов в рая“ е по-коментираното риалити, но „Биг Брадър“ е по-гледан като цяло. Рейтингът е за седмицата 6–12 октомври.
Не се учудвам - този сезон на Ергенът е като долнопробна версия на Биг Брадър. Което само по себе си е странно изречение. Щом дори аз спрях да гледам, а съм фенка на предаването.

# 21

И тази като Йовица…

# 22
И Лили е щърбава.

# 23
Оф топик, но Веселка от миналия сезон е голяма красавица в лицето, откакто отслабна. И преди си личеше, че има хубави черти, но сега съвсем. Това е скрийншот от нейно клипче, което ми излезе. Жалко само за характера ѝ…
Скрит текст:

# 24
Няма спор, че е красива, но поведението и самочувствието ѝ са под всякаква критика. Преди правеше клипчета с текстове от типа: „Само да отслабна и ще ви сложа в малкия си джоб“ или нещо подобно. Такова самочувствие на никого няма да помогне….

# 25
Подкаста с Цвети от неделя:

# 26
  • SF
Оф топик, но Веселка от миналия сезон е голяма красавица в лицето, откакто отслабна. И преди си личеше, че има хубави черти, но сега съвсем. Това е скрийншот от нейно клипче, което ми излезе. Жалко само за характера ѝ…
Скрит текст:

Изобщо не ми харесва!

# 27
Знам, че в темата Котов се превърна в недолюбван персонаж, но за мен е от приятните вътре. Валентин е добър пример за човек, който е на 25 и е далеч по-напред и адекватен от Калин и Цветелина. Така че "новото поколение" може да е далеч по-напред и по-добре от предходните.

Ами въобще не мисля, че Калин и Цветелина са типични представители на нашето поколение. Има различни хора във всички поколения. Едва ли всички петдесетгодишни са любители на сръбската музика и почитатели на Русия и Путин. При жените и любовно-семейните отношения нещата са още по-разнообразни. Все едно пък няма двайсетгодишни с паралелни връзки.

# 28
  • Варна
Никой не ми е красив по мой вкус, иначе благодаря за темата.

# 29
  • Между гори и планини
Колко различен е Калин! За 10 години се е превърнал в дядо Коледа! Времето тече безмилостно!

Общи условия

Активация на акаунт