BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 118
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 30
Не е до времето, просто като човек не се поддържа, положението е такова. Хора под 30 години срещам по улиците като чичковци и лелки са станали.
Нали го виждате Калин в къщата, търси си чашката, а в главата му е простотия. Как се очаква да му дойде на акъла да се поддържа и грижи за здравето и вида си?

# 31
Ал Пачино Джуниър естествено! А.к.а. Стоянов.

# 32
Много е заспала темата като няма епизод. Чудя се защо не направиха като миналата година - да стриймват понеделниците в Нова Плей?

# 33
  • SF
Ами въобще не мисля, че Калин и Цветелина са типични представители на нашето поколение. Има различни хора във всички поколения. Едва ли всички петдесетгодишни са любители на сръбската музика и почитатели на Русия и Путин. При жените и любовно-семейните отношения нещата са още по-разнообразни. Все едно пък няма двайсетгодишни с паралелни връзки.

Нито са типични, нито са нетипични. Биг Брадър е направил каста така, че уж да са интересни и по-различни.
Може и да е нагласил палавата Цвети и отворения Калин да вземат да се срещнат някъде из предаването - дали скандали, дали ще е любов на средна възраст, но Цвети е представителка на засуканите, кльощави 50-годишни, на които годините не им личат, а Калин да е умният, завладяващ мъж, който знае какво иска и как да го постигне и на когото жените не могат да му устоят. Само че Калин е тираджия и не влиза в сметките на Цвети. Тя пък е куку и той не я забеляза. Ама този сценарий аз си го измислям. За Биг Брадър може и да е бил в някакви скоби.
Въшка и Мина са за Иван и Стоянов. Може онези със сериозните любови - паранормалните младежи също да се подхлъзнат пред красотата им. За сега е само скучно.
Е, пак има оформени двойки - Иван и Стефан, Въшка и Стоянов. Само на Мина не й намериха нещо по-така.

# 34
Не смятам, че е било планирано Калин и Цвети да се “вземат”. Вкарали са ги, за да бъдат интересни по отделно. Калин е един доста типичен българин на средна възраст - пие, псува, пуска дебелашки шеги, слуша чалга, хвали Русия, мрази еврото и всичко “ново”. Да не казвам голяма дума, но едно 30% от българските мъже над 50 са такива. Вкарали са го за да хване тази част от зрителите. Цвети пък е полигамна, което е тема табу и съответно привлича много коментари. Явно идеята беше да е нещо като Ивонне от миналия сезон. Само че въобще не се оказа толкова разкрепостена и отракана, за колкото се представя… И в крайна сметка не можа да спечели зрителите.

# 35
Много е заспала темата като няма епизод. Чудя се защо не направиха като миналата година - да стриймват понеделниците в Нова Плей?

То и с епизодите пак не е много активно, дано раздвижат нещата.

# 36
Промото за днес - https://www.facebook.com/share/v/1A9yJq7ef3/?mibextid=wwXIfr

Стоянов и Въшката май скоро ще “скъсат”…

# 37
Колко различен е Калин! За 10 години се е превърнал в дядо Коледа! Времето тече безмилостно!
А къде има снимка отпреди 10 г?

# 38
  • Варна

Може да скъсат, но мисля че в промото не говори за него.
Сигурно става дума за Калин. Той е драма-куин.

П.П. Крайно време е да й върнат името. Прекалява ББ.

# 39

Може да скъсат, но мисля че в промото не говори за него.
Сигурно става дума за Калин. Той е драма-куин.

П.П. Крайно време е да й върнат името. Прекалява ББ.

Доколкото си спомням, тя се съгласи да я наричат Въшка, за да не я номинират на първите номинации. Не знам защо още не са отменили това “наказание“.

# 40
Доколкото си спомням, тя се съгласи да я наричат Въшка, за да не я номинират на първите номинации. Не знам защо още не са отменили това “наказание“.
И аз не съм напълно сигурен, но май "договорът" й беше докато е във формата. Естествено, могат да го отменят под какъвто си искат предлог.

# 41
  • Варна
Не, за да влезе в къщата докато бяха не-съквартиранти на двора. И аз не съм напълно сигурен, но май "договорът" й беше докато е във формата. Естествено, могат да го отменят под какъвто си искат предлог.
[/quote]Така е, но е прекалено, според мен.

# 42

Тая тяхната "връзка" е толкоз изсмукана, че не се трае. Видимо не се понасят, ма и двамата са решили че някакви не знам какви стратегически ползи им носи тая любов ли бе...
Отделно като тръгнат да си говорят е такава мъка все едно двама ивановци водят диалог.

# 43

Тая тяхната "връзка" е толкоз изсмукана, че не се трае. Видимо не се понасят, ма и двамата са решили че някакви не знам какви стратегически ползи им носи тая любов ли бе...
Отделно като тръгнат да си говорят е такава мъка все едно двама ивановци водят диалог.

Дано скоро се „разделят“, за да видим играта на Стоянов без нея, защото вече става скучно и тотално изчезна от епизодите…

# 44
На мен също ми е любпитно да видя Стоянов като самостоятелна единица. Сияна по-скоро за мен е неприятен персонаж във всяко едно отношение.

Някой сеща ли се дали изобщо има връзка, започнала в такъв тип реалити, която е оцеляла в годините? Дори мисля, че от Фемили сезона повечето са разделени от години. За Давид и Елеонора, както и за победителите Веско Гробаря и Ели съм сигурна, че се разделиха още преди години.

Общи условия

Активация на акаунт