BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 27 993
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 915
Е какво лицемери, Елена веднага съжали за поведението си и плака през цялото време и отиде да се извини един вид.

Аз наистина се надявам да е искрена!

# 916
  • София
Лоша работа, това е много жалко и ако е истина, че баща й е извършил тези чудовищни неща е трябвало да не го прикрива.. Тя няма да го каже в ефир, че се е случило в семейството, но е потресаващо..

# 917
Защо са взели точно Тото там да го коментира този епизод...

# 918
Елена се хвана за главата и кълна се чух я да шепне "фак фак фак фак фак фак фал няма да видя финал след това"

# 919
Дано обаче сега не започне отново любовната история между Стоянов и Сияна… нека си бъдат сами.

# 920
Дано намери правия път. Този, по който е тръгнала, ще доведе до още насилие, за съжаление. С работа по дискотеките, ще си навлече още повече проблеми - всички знаем какъв тип мъже заглеждат танцьорките.

# 921
  • София
Защо са взели точно Тото там да го коментира този епизод...
Да чистят имидж ама той трябва да е тотално разочарован.

Сияна .. плаках на нейната история. Прекрасно младо момиче.

# 922
  • София
Тримата в изолатора с тези пижами са като с усмирителни ризи в психиатрия..

# 923
Тото да коментира в епизод за насилие над жена - топ решение.

# 924
  • Между гори и планини
Елена се хвана за главата и кълна се чух я да шепне "фак фак фак фак фак фак фал няма да видя финал след това"
Много точно!

# 925
  • SF
Ама… Какво общо има интелектът с излизането ѝ от изповедалнята, историята ѝ или каквото и да било? Преживяла е нещо тежко, спор няма, но това не я прави автоматично умна.

Лили, не мога да ти го обясня. Преживялото не я прави много умна.  Преживяното я прави силна или я съсипва. Или разбираш нещо отвъд думите, или не можеш. Аз се затруднявам с поясненията. Моментът е по-скоро емоционален, отколкото прагматичен и логичен. Карай да върви!

# 926
И аз така мисля, има сила в това момиче след преживяното, но сегашният път който е избрала няма да помогне за пълното изцеление на душата ѝ. Все още поведението ѝ е следствие на травмата. Както каза и психоложката в студиото. Много ми харесва, много обективна жена.

# 927
  • София
Психоложка отдавна и аз я похвалих, добър разбор прави...

# 928
Стоянов първи там да я прегръща.... Малко късно и много изкуствено!
Аз не бих го допусната до себе си вече, всичко му е изкуствено и за пред камера

# 929
  • SF
Тя цял живот може да не изтрие травмата. Може само да го играе, че "вече няма нищо."
Излизането й беше възможно най-доброто.
Прие и извиненията на Ебру и Елена. Тя сякаш копнееше да получи тяхното извинение. Всяка прегръдка я радва.
Най-сладко трябва да гушка Давид, защото той е най-неподправен.

Общи условия

Активация на акаунт