BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 277
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 975
  • София
Цеци много лъчезарен, дано да се оправи бързо и да има много късмет. Голям сладур.

# 976
  • Между гори и планини
Днес в началото ББ каза, че Цецо е в болница и няма да се върне.
Чух за болницата, но не разбрах че няма да се върне. Какво ли се е случило, за да е толкова болен?
Жалко, че заради коврите и скандалите не са го давали повече.

# 977
Цецо обаче го нареждам до Давид и Котов. Смислен и стойностен човек. Много добро, спокойно и възпитано момче, показа го още при влизане в къщата, когато почти никой не го избра. Между другото аз симпатизирах на всички, които нямаха предразсъдък и застанаха зад него. Затова харесах Стоянов и Цвети. Стоянов за 1 или 2 дни, на Цвети по-късно спрях да симпатизирам - като каза на Сия/ана, че трябвало да откаже мисията, щото не е морално, но после каза на Лена да танцува в скута на Котов.

# 978
  • София
Тото какво е миш...даже не мога да обидя животинчето.

Не смее нищо да каже, пак се хлъзга и не е искрен, не мисля, че вече някой му се връзва.

# 979
Мина, чао,  няма да липсваш!

# 980
Без изненади.  Сама си го направи

# 981
Пу, да ходи да гледа новите подкасти на Карлос Насар след световната титла Trollface

# 982
  • Между гори и планини
Хайде Минке, отивай да гледаш подкаста с Карлос Насар... И да хванеш поредния сводник!

# 983
За мен топ 3 щеше да е от Цецо, Давид и Котов. Много жалко, че Цеци напусна предаването заради здравословен проблем. Дано всичко с него да е наред и да се оправи бързо! Чудесно момче!

# 984
Според мен Биг брадър ще използва картата на Цеци, за да остане Мина.

# 985
"Това е положението, Минке.."

# 986
  • София
Хич не се изненада. Да гледа и да разбере къде и какво е объркала, млада е, може да се поправи ако го осъзнае и иска.

Лена ще може да се разгърне още. Ще видим след предаването чии отношения ще издържат.

# 987
Според мен Биг брадър ще използва картата на Цеци, за да остане Мина.
Нееее…

# 988
  • Варна
Хах,Котов е железен.

# 989
  • SF
Лена е видимо доволна, че остава.

Общи условия

Активация на акаунт