BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 311
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 990
Meis , ти сериозно ли 😀😀😀😀

Напълно сериозно.Освен това никак не  е достатъчно да си смениш само името и само да си изградиш стена от нестабилен емоционален непукизъм,егоизъм ,излизане извън реалността,но да не се замислиш,че е много по-важно  да  промениш начина си на мислене.Трябва да се втурне в нещо ангажиращо и  ценностно и /или поне да промени  поведението си спрямо себе си и другите.Прикритието й е краткотрайно и временно.Такова прикритие  може да е само първата стъпка,"спешна помощ" за да се съхрани,но  ако не продължи с промяна а с бягство мисля,че проблемите й ще продължат да се затвърждават и апликират в бъдещето й.

# 991
Котов изглеждаше много доволен, че Лена остана, а Мина си тръгна. Интересното ще е как ще действа Котов, когато влезе при другите, след това, което видяха, докато бяха в изолатора.

# 992
Сега чак до Вторник ли ще чакаме да видим реакцията на другите и как се завръщат в къщата Котов и Лена Weary

# 993
Защо Стоянов реве и прегръща Котов?

# 994
Защо Стоянов реве и прегръща Котов?
И то каква прегръдка! 😀

# 995
Каква е тази реакция на Стоянов към Котов...

# 996
  • Между гори и планини
Калин се е обръснал и едва го познах!
Стоянов се оказа голям ревльо и той...

# 997
Калин кога успя пак да се "разкраси" 👀

# 998
  • София
Каква е тази реакция на Стоянов към Котов...
Емоции, идват им в повече.

Сега ще трупат материали за другите епизоди.

# 999
Какво гушене...Какво беше това?

# 1 000
За момент тръгна да го помилва, но се усети и се спря 👀

# 1 001
Калин кога успя пак да се "разкраси" 👀
С тази шапка само му липсва Смърфиета.

# 1 002
Каква беше тази прегръдка? И защо реве… 🤔 Мисля, че се досети, че поведението му към Сияна не беше ок.

# 1 003
  • София
Ето,,Лена иска да излезе на двора на въздух.. Това е престъпно,  да ги държат в изолатора с дни, като последните престъпници..
Доволна съм, че Минка отпадна, адиос..

# 1 004
Сега Стоянов да не започне да чисти имидж след събитията с Въшката, трудно ще му се получи.

Радвам се, че Мина си замина, много злоба в това момиче, много нещо. Като цяло, 3 седмици преди финала, според мен Давид, Котов и Сияна ще са топ 3, подредени и така от 1ви до 3ти.

Общи условия

Активация на акаунт