BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 308
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 005
  • SF
Стоянов е под особена емоция. Не иска да е разделен със Сияна и сега и муха да бръмне, той ще проявява нестабилност.
Те бяха ли близки, преди Котов да замине в изолатора?
Да не би да го прегръща, защото е подкрепял любимата му, докато са били заедно??

# 1 006
Стоянов е под особена емоция. Не иска да е разделен със Сияна и сега и муха да бръмне, той ще проявява нестабилност.
Те бяха ли близки, преди Котов да замине в изолатора?
Да не би да го прегръща, защото е подкрепял любимата му, докато са били заедно??

Бяха близки. Стоянов беше първият човек, който му протегна ръка, когато другите смятаха, че не е честно да влиза една седмица по-късно в предаването…

# 1 007
Каква беше тази прегръдка? И защо реве… 🤔 Мисля, че се досети, че поведението му към Сияна не беше ок.
И за това така увисна на врата на Котов? И преди да се пуснат така се отърка.Пффф..
Саяна е там,защо ще прегръща Котов,че я е спасил,а нея я прати да мисли.

# 1 008
Да, помня, че Стоянов го спаси и си бяха близки, но чак толкова...даже на Котов му стана неловко по едно време от доста продължителната прегръдка на Стоянов Grinning

# 1 009
Някоя добра душа, ще ми каже ли какво е говорила Мина за Карлос Насар, че явно ми е убягнало Joy

# 1 010
  • Между гори и планини
Някоя добра душа, ще ми каже ли какво е говорила Мина за Карлос Насар, че явно ми е убягнало Joy
Гледала го и се заиграла с ръка и най- милото ѝ.

# 1 011
Радвай се, че ти е убягнало! Joy
Каза, че е мастурбирала на подкаст с Карлос Насар...

# 1 012
Мина защо влиза с тази походка в студиото, направо паднах от смях JoyJoyJoy

# 1 013
Гледала го и се заиграла с ръка и най- милото ѝ.
Grinning

# 1 014
Любимката на зрителите… 😆

# 1 015
Хем умна, хем красива била. 😂😂😂

# 1 016
Мина обаче продължава да смята, че е умна и красива...

# 1 017
  • Между гори и планини
Разчупила стереотипите, че една жена може да е умна и красива 😂😂😂 Припадам ритуално !
И продължава да е злобна! Ако си прехапе езика, ще се отрови!

# 1 018
  • SF
Мина току-що каза, че съжалява за думите си към Сияна.
И веднага ги повтори.

# 1 019
Ама той и Башар я пуска по пързалката - "вие сте красивите в къщата". Леле, тя нямала леко поведение като това на Сия/ана, а на мен ми е на върха на тая класация. От 2-рия ден исках да напусне, не си промених мнението.

Общи условия

Активация на акаунт