Пазаруване от about you (м. ноември) - тема 43

• 84 840
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 900
Код 15ivayla

Най скъпите ми Док. Мартенс са Sinclair 121лв,най-евтините кафявите челси на цена като за тениска. Но последните месеци цените тук наистина са високи.

Т.е. има шанс да паднат явно... ама и риск. Благодаря за включванията, ще го мисля.

# 901
  • Пловдив
На мен са ми пуснали 20% за РД:
Важи еднократно до 6.12.2025 23:59. Купонът трябва да бъде активиран на продукта, преди да бъде добавен в количката. Приложимо само за избрани продукти. Купонът не може да се комбинира с други отстъпки и ваучери и не важи за продукти с ДОПЪЛНИТЕЛНО/ЕКСТРА намаление.

Хахахах, много щедро.....

# 902
Хора, нали имаше нещо с право на връщане 100 дни или съм се объркала? Сега върнах едни пратки и се оказа, че съм минала срока от 30 дни с 1-2 дни 🥲 правят ли компромис за такова нещо?

# 903
100 дена беше за поръчки направени до края на септември. След това - 30 дена.

Щом си ги върнала значи е имало товарителница...може и да ти ги уважат.

От кога са апропо поръчките? Че не става ясно.

# 904
От октомври са. Ще видим какво ще стане сега. Просто сутринта ми направи впечатление, че на една от поръчките в приложението нямам опцията “върни” и да създам документ за връщане, а я върнах вчера вечерта. Поръчката е направена на 22.10 и е пристигнала на 28.10

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 09:27 от Dr.G.Ilieva

# 905
  • Пловдив
Би трябвало да си в срок, защото връщането е до 30 дни от датата на получаване на поръчката.

# 906
В срок е връщането.

# 907
Какви бяха отзивите за зимните якета Navahoo?
Търся ватирано яке за тийнката, но не иска да е торбесто.
И да не е късо, все пак ще го носи зимата.

# 908
Къси са Навахото, Марико са една идея по- дълги.
Чакам едно да видим.
Оказа се, че ще попълване пак декларация за изгубената по трасето рекламация.
Момчето напомни да си видя банковите данни дали ги има. Ядосваше се, че нещо имало бъг докато въвежда номерата, та не им е лесно и на тях.

# 909
  • София
И аз вчера попълних декларация за изгубена пратка, понеже звъннах да питам какво се случва с рекламация от 23 октомври. Не знам какво да очаквам вече, такова нещо не ми се беше случвало през годините.

# 910
Моята тръгнах да я попълвам сега и изчезна😀😀😀😀
Както и мистериозно изчезна кореспонденцията по случая .

# 911
А някой да е хвърлил боб дали ще има черен петък?

# 912
  • София
Оригиналният черен петък се пада този петък, така че би трябвало да има нещо. И аз чакам, да видим. Може би от четвътък ще почне нещото.

# 913
  • София
Какви бяха отзивите за зимните якета Navahoo?
Търся ватирано яке за тийнката, но не иска да е торбесто.
И да не е късо, все пак ще го носи зимата.
Аз имах Навахо. По-хубаво и дебело яке не съм имала. Носих го горе долу 3 години. Дълги си има не знам защо твърдят, че били къси.

# 914
  • София
И моето мнение е, че не са къси. Три дълги имам и пет съм взела на децата през годините. Смятам, че са уголемени. Като единствен недостатък намирам тежестта на тези, които не са като шушлякова материя. Повечето са купени от немския Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт