Пазаруване от about you (м. ноември) - тема 43

• 84 874
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 150
Аз не намирам логика в техните действия. Ако да речем от 4 са ти пратили 2, би трябвало сметката да е за 2. Как така уж два само изпратили, а сметката за всичките?

Blue`Sky, аз подозирах, че някой ще я направи тази мошенгия, и ето на. Те не са кутии, а картонени пликове, но как да е. Аз 2 пъти поръчвах и двата пъти всичко беше наред.

# 151
Логиката е че вямат връзка между отделите. Един писал фактурата. Втори пратил. Трети проверил върнатото и написал че само две са върнати. Пети връща пари за двете.
Нямат синхронизация и е развален телефон.
Да видим и на Блу скай дали ще й признаят връщането и дали ще върнат парите.

# 152
Аз разбрах,че поръчката е била примерно с 4 артикула,но са й отказали два (но всъщност е получила и тях)като в крайна сметка е получила и платила всичко от поръчаното.Но връщайки обратно към тях са върнали парите не за всичко,а само за двата потвърдени първоначално,че ще получи.И аз винаги си искам и пазя бележките от Еконт.Изхвърлям ги когато ми върнат парите (ако връщам обратно към тях).

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:30 от deyzi

# 153
Фактът,  че един отдел е казал че праща два продукти, втори отдел е пратил 4 и т.н....доказва че нямат връзка по между си.
Тотален мазаляк и това го установих още пролетта при една едномесечна кореспонденция с тях, при която всеки отговор беше различен.

# 154
Отново минава номера с отстъпката през спонсорираните резултати с търсачка,но вече е само 15%.

# 155
Здравейте,

Някой притежател на тези маратонки може ли да ме ориентира в размерите. Нося 39-25 см стелка , според сайтове като obuvki стелка 25 имат размер 40 2/3, но в сайта на адидас пише , че този модел е true to
size.

# 156
  • София
Аз имам такива  - всъщност още размишлявам дали да ги оставя. В два цвята съм ги взела и има разлика, въпреки че са един размер и един модел. Според мен си отговарят на размера. Единствено ме притеснява, че леко ми хлопат отзад (единия цвят), но аз съм с твърде тесен крак и стъпало.

# 157
Нещо не сте допрочели добре.
В сайта обувки.бг дават дължината на стъпалото, максимума.
Вие говорите за дължина на стелка.
Разлика нали правите?

Всъщност обувки.бг много правилно са си написали, че за ходило 25 см е номер 402/3.

# 158
И аз с въпрос за този модел

Поръчах 37 и половина,а в друг сайт пише 22,9 см
Умалени ли са?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 13:01 от Съсел@

# 159
  • София
Този модел е по-платнен, трябва да прилепва точно по стъпалото като гуменка. Дори вашият точен номер може да ви хлопа ако сте с по-тесен крак. Т.е за мен не са умалени.

# 160
За моето питане ли отговаряте или на предходното момиче? Моето стъпало е 24 см. Направо съм в чудебе как ще вляза в това

# 161
  • София
За моето питане ли отговаряте или на предходното момиче? Моето стъпало е 24 см. Направо съм в чудебе как ще вляза в това
За вашето питане  - зелени Adidas SL Simple Smile Обувката е лека и мека като пантоф.
На Аdidas Оriginals измерих почти всичко покрай мен и дъщерите. И е голямо тото това с размерите.
Всъщност отново се редактирам - Поръчвала съм Адидас SL OG. Само SL не съм, така че не разчитайте на моя коментар Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 13:14 от emeto®

# 162
Явно съм им липсвала и са ми активирали 30% ваучер за избрани стоки, но много постно.

# 163
  • Варна
И аз с въпрос за този модел

Поръчах 37 и половина,а в друг сайт пише 22,9 см
Умалени ли са?
Имам ги, но в червено.
Нося 36.
Поръчах и 36 и 36.5-37.
Оставих по големия размер.
36 ми идваше една идея не комфортен, плътно прилепнал, почти опиращ палец.
По големия ми е по добре, по комфортен, но пък ми е едно идея по голям.
Ако имаше точно 36.5 май щеше да ми е перфектен.

# 164
А на мен "щедро" - 10% за боти. Много ми се иска да им пиша и да им кажа къде да си наврат и купона и ботите!

Явно съм им липсвала и са ми активирали 30% ваучер за избрани стоки, но много постно.

Общи условия

Активация на акаунт