🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 878
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 645
На Шермиони сисите наистина са й до пъпа!!
А на Габа д-то и е до земята.
Много ми е хубав Калоян! Innocent Relaxed

# 646
Фифито с големи умозаключения. Обачи Йовицата рече, че истината рано или късно ще излезе на бял свят и ще разбере дали е бил прав да й се довери. Така че, най-хубавото предстои. Всичко зависи от Лъчо, а той до сега го играе джентълмен. Дали ще устои да задържи този образ?

# 647
Калоян защо е такава подлога.  Да я постави на място Гъбелко с две думи

# 648
  • София
Габа простакесата ще си ходи ли? Тя на какво разчита?

# 649
Тая с уста на маймунски г*з, какво толкова я търпи Калоян. Била го обгрижвала, само ние не сме разбрали, а той всеки ден я храни и пои

# 650
Габа си го изкара и на Калоян...пълна овца! 🤢
Чак и реве...заради ,,подаръка" 😳
Айде да се маха вече!
А той защо и мълчи, айде да я постави малко на място, кво и търпи изблиците!

# 651
Красито, когато е набрал тези два букета, да дойде да ми се обади. Приличат си на купени от магазина. Краси да прави букети, хо хо хо! Smiling Imp

# 652
  • В Града на липите
Габа задмина Виктория.
Как така забрави че и тяхната връзка е пълен фейк.
Едната реве за любов, другата за китки. Да са доволни, че въобще се намери някой да ги търпи.

DiaMia честит рожден ден! Wine Glass

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:38 от hrissi_sz

# 653
  • Пловдив
Между другото като мъж ми харесва Калоян, но с това мрънкане никак не е мъжествен. Не знам Габи какво иска от него, в крайна сметка така го е почувствал, има хора които не са по жестовете и като цяло са "дървета". .

# 654
Много са ми смешни, като почнат да обвиняват останалите, че ги излагат Joy Все едно Калоян те е накарал да се тръшкаш като малко дете, Гъбо Joy
Аз като немного емоционален човек винаги съм се дразнила на хора, които палят толкова лесно. Първо ни подлагат на словесна диария без да мислят, после съжаляват Grinning

Емоционални инвалиди, ама все пак да не забравяме в какво предаване са влезнали. Нормални хора не биха.

# 655
Габа Психото я чакали мъже на опашка да я оценяват 🙄 Тая надута джука и виснал з@дник съвсем се е вживяла в ролята си на тартор, хиляда пъти по-дразнеща и брутална от Шермин, няма нищо забавно в тъпизмите й и съжалявам че изкараха Радо, който единствен й застана на тая самозабравила се простакеса. Да ходи да готви скариди на другия Радо, жалкарка!

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:54 от Catfish

# 656
Краси направо да взима и Габи в харема си.

# 657
Живи и здрави рожденичките! И винаги да има някой, който да ви балансира паленето от четвърт! Flowers Rose

# 658
На Киара и Красимир основните им теми за разговор са храната и любовницата.
Не е вярно, тя си търсеше книгата, Simple Smile

# 659
Краси направо да взима и Габи в харема си.

Според мен, този мач вече е игран. Нали се познават.

Общи условия

Активация на акаунт