🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 289
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 995
Не знам кой ги облича, но снощи Виктория ми приличаше на булка от тези малолетните дето ще се сгодява. Няма такъв криндж. Каква беше тая джуфка на главата, цялата в нещо лъскаво, което грам не подхожда на кожата и. Както Габа я оприличи беше като бонбон в целофан. Габриела Бланко какъв е тоя начин да седне на дивана с двата вдигнати към тялото крака като е с рокля???
Краси седи пред нея тя вирнала баджаците, Петър също беше там.

# 1 996
  • Street of Dreams
Киара нищо грешно не е направила. И да е имало някаква игра, е легитимна - било за интрига в предаването, било за да натрие носа на конкурентка. Не разбрах за какво й държаха сметка - дадоха й роза, тя я прие. Истинският "играч" е Красимир, който просто прави схеми да тъче на два стана. Какво било, ако Ана му била голямата любов? Че това е проблем на Красимир, не на Киара. Тя да не я открадна нещо тази роза? Негово решение си беше.

# 1 997
Като се замисля, публичният й линч от гласа зад кадър от снощи
Това е Радо Тушев. И чак пък "публичен линч".. той нищо невярно не каза. Тя потвърди всичко, което той каза.

# 1 998
  • Варна
Скрит текст:
Красимир вероятно е хлътнал много по Шермин (тя по него със сигурност не), но е направил тази бърза сметка от вчерашния епизод, според която нейната издръжка на месец ще му струва пет цифрена сума.
Аз се замислих в началото от къде се е разбрало, че Краси разполага с много пари, че Шермин се е насочила още тогава към него? Доколкото четох уж със заложни къщи се занимава, та тогава тя как си представя, че той ще ѝ осигури стандарта, на който е свикнала.

Поправка - измисля си ,че е свикнала на някакъв стандарт . Може на ''приятелите '' и стандартът да е горе-долу висок , но нейният не е - знае 5 езика на кукуво лято . Освен БГ аз също знам още няколко езика , но само БГ ми е перфектен ( е , поне 99% ) , другите ги степенувам - отличен , мн.добър и т.н.Къде ги е учила ? В Оксфорд , в Харвард или на остров Тамбукту ? Искам да се види как говори и пише поне англ. и руски . Къде е завършила психология? Къде е завършила средното си образование  ? С какво поддържа високия си стандарт ? Нали евреинът и той бил измамник ? Предполагам ,че са живели под наем и нищо не им е оставил . Къде са и имотите, които уж притежава  ? Както вече писах - тя даже ми е симпатична , силна е , но ако наистина е патологична лъжкиня , защо продукцията я толерира ? Защо тя , Габа грубиянката и простакесата , Краси мухльото и недорасляка  , и Джани комплексирания агресор са толерирани , нима те са за пример и на всяка цена трябва да останат на екран ? Защото са интересни ? Излезе ,че Пенко ''расиста '' и Киара ''другата жена в щастливото семейство '' са за порицание . Защото разбраха ,че не са устати и не могат да се защитят . Ако беше Орлин , щеше да и скрие шапката на редакторката , която облъчваше и объркваше Киара - с доводи
. Имат време да променят това , дано успеят ...ако имат желание .
Всичко се е случило преди месеци и е заснето. Нищо не могат да променят.

# 1 999
Гледам на всичко като на евтин цирк и не се дразня на никого.  Затова искам Шерминка да се върне и да продължи да тъпче Красимир, както само тя си може, той си го заслужава.  И без това вече й свикнах да си повтаря нон стоп репертоара.  Предпочитам да гледам Шермин как дразни всички в къщата, отколкото Киара да ми гледа с празен поглед и набурсучена физиономия, докато се мъчи 10 минути да състави изречение. Явно връщането на Шермин е имал предвид Туджаров, когато каза, че тази седмица ще стане нещо, което зрителите няма да харесат.

# 2 000
  • София
Не харесвам ни Краси, ни Шерми или Киара, но си представете как Киара се представя като най-влюбената мацка пред Красун, а на всички редактори обяснява как не може да го понася и колко е гнусен. Страшно лицемерно и детско. Чак линч не видях в разговора с Тушев, просто явно някакви неща стават зад кадър.  Това поведение - ще ти открадна мъжа, защото ме дразниш - ми е много гнусно. Пък и трябва да стане ясно защо ще върнат дюбайската госпожа. Като гледам другите двойки, колко са скучни, явно само на сюжетната линия Шерми-Киара-Красун се държат няколко епизода. 
Ако Виктория не играе, то поведението й е просто жалко. Човекът 100 пъти й казва, че не я харесва, тя си мисли, че това е тест. Новата девойка не си я спомням, но явно е разтропана и ще забърше някой. Честно казано много ми се иска да разбие "старите", двойки, които са тооооооолкова скучни, че няма накъде.

# 2 001
  • София
Е, тъкмо се надявах, че най-нелепата участничка я разкараха и Красьо се оля от вина, мрънкане и едва не се разрева за Анчето  и пак ще ни я натресат. Ама, разбира се, скоро не сме и слушали репертоара от простотии. Много нелеп завой.
Хубаво, че злобната Хиени се разкара. Много излишна ми беше. Малко ми и е мъчно и на мен за Кокорчо. Но като най-адекватния учасник там, може би е по-добре за него да не се смесва с плявата, че е заразно.
Простатата Габа с елементарния английски е време и тя да си ходи.
Защо беше нужно това конско на Киара? Напълно излишно. Това е игра, все пак. Какво се засегна толкова продукцията, та се прави на морален стожер? А за просташкото и агресивно поведение на Джани Родари, Шермин и Габа нещо продукцията, а ?
Ама това е положението с такива участници. Сеир да има за драгия зрител.

# 2 002
Е как защо, да върнат Анчето на бял кон, да има интрига. Тъкмо се зарадвах, че няма да я гледам и най-вече слушам и бам прелестите и пак насреща.

# 2 003
  • София
Ако не беше станало ясно, че Киара не харесва Краси, на какво основание щяха да върнат дубайската перла с петте езика...

# 2 004
Имам някакви надежди, че ще е под нивото и да се върне. Нещо такова имаше и в предишен сезон с Евгени и Айлин.

# 2 005
Не харесвам ни Краси, ни Шерми или Киара, но си представете как Киара се представя като най-влюбената мацка пред Красун, а на всички редактори обяснява как не може да го понася и колко е гнусен. Страшно лицемерно и детско. Чак линч не видях в разговора с Тушев, просто явно някакви неща стават зад кадър.  Това поведение - ще ти открадна мъжа, защото ме дразниш - ми е много гнусно. Пък и трябва да стане ясно защо ще върнат дюбайската госпожа. Като гледам другите двойки, колко са скучни, явно само на сюжетната линия Шерми-Киара-Красун се държат няколко епизода.  
Ако Виктория не играе, то поведението й е просто жалко. Човекът 100 пъти й казва, че не я харесва, тя си мисли, че това е тест. Новата девойка не си я спомням, но явно е разтропана и ще забърше някой. Честно казано много ми се иска да разбие "старите", двойки, които са тооооооолкова скучни, че няма накъде.
Представих си. Даже съм сигурна, че не са го измислили. Да ни го бяха показали, а не да ни го разказват. Гнусотията, която каза д-р Пепи за Лили чухме, нали? Макар че ми се доповръща, а вероятно не само на мене. Отвратителен изказ, ама го чухме. И без него можеше, не беше единственото казано в този дух.

# 2 006
А каква драма имат Дениз и Виктор ?

# 2 007
КрасимирЪ избра Кера защото 2-3 хиляди на месец ще са достатъчни за нея да се навърта около него. Нали уж му беше важно да не се излага, а избра бюджетен вариант. Тя пък не го харесва изобщо се оказа, много добре се нахендриха и двамата хитреци.
Не, че Шермито беше запленена от него, но сега той изпусна шанса да изперат заедно.
В ръчичките му беше дубайски принцеса, а той избра певачка от студентски град. Всеки му според портфейла.

# 2 008
  • Street of Dreams
Ако не беше станало ясно, че Киара не харесва Краси, на какво основание щяха да върнат дубайската перла с петте езика...
Това обаче стана ясно много отдавна. Киара никога не се е правила на влюбена в Красимир - точно обратното, беше несигурна, беше много критична към неговата нерешителност и каза, че от два стола може да падне на земята. Единственото, което направи е да му вземе розаа след като му каза да решава и да му даде шанс. А той какво направи с този шанс? Да го гледа след това тя този принц, печален и страдащ по друга и да й мълчи, все едно не съществува вече за него. А вчера й е дал роза. Киара може да е всякаква, но и той и продукцията я манипулират и си играят с нея - много е кофти.

# 2 009

Общи условия

Активация на акаунт