🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 292
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 980
Да направят Ергенът Голдън, с по-зрели хора, ще е в пъти по-стойностно с хора с много и различен опит и съдби в живота. Сега гледам 1 сезон на Bachelor Golden Australia и е супер готино с хора между 40 и 65 години, които си дават нов шанс в живота.

# 1 981
Ликуй народе, имали сме принц…
Ти да видиш
Кой е това?Thinking

# 1 982
  • Пловдив
Виктория наистина се облича потресаващо.
В предния сезон сякаш не беше такава "фешън икона". В инстаграма й също не е облечена така на снимките..

# 1 983
Ти да видиш
Кой е това?Thinking

Това са Нинджа търтъл Джан Микеланджело заедно с една (сега) певица, в младите им години, в някакъв измислен конкурс за принц и принцеса на България.

# 1 984
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От снощния епизод най-неприятен привкус в устата ми остави как редакторът държа сметка на Киарахи я сугестира през цялото време. Ще кажеш, че останалите двойки са лудо влюбени, а не само се търпят, за да ги дават по телевизията и да стоят на почивка на аванта. Също така глупав беше въпросът какво ако Шаврантиела е любовта на живота на Красьо? И какво от това - ще излязат, ще се намерят и ще си се обичат, щом така е писано. Този говореше, все едно живот извън тъпото им предаване няма.
И никога да не харесваш някого не е било равнозначно на това да не го понасяш.
Вместо да върти на шиш Киара, да беше взел някакви мерки по отношение агресията и биполярните изблици на Джан Плъхеле.

А КрасимирЪ... този човек просто е всичко друго, но не и мъж. Шърмън си тръгна и той пак:
"Лесно ви е на вас, ама аз какво да кажа... " Не мога повече! Joy

# 1 985
Ти да видиш
Кой е това?Thinking

Джани Моранди Grinning

Снощи гледах целия епизод и мисля да спра , но ще ви чета , тук е много по-интересно . Ало , ПРОДУЦЕНТ И ЕКИП ,
Защо се отнасяте различно с участниците ? Любимци са ви простаците и пр@стирутките ? Засрамете се .Даже и скандалите ви са тъпи и режисирани .
Пожелавам на Киара да се махне от тук и да си гледа кариерата . И да ме прощавате , ама кой нарича Ана хубавица ? Хайде да я разгледаме отблизо ! Отблизо е ужасна .Киара е естествено хубава , има чудесна спортна фигура , не трябва да се сравняват даже . Иначе Ана  не ми е противна , даже мисля ,че е била хубава преди касапницата .Харесва ми ,че си отстоява мнението и малко ме е жал,че трябва да преразгледа сюжета на вълшебната Дюбайска приказка , да слезе на земята и да направи оценка коя е наистина .Пожелавам и смирение и самокритика , и по-малко алкохол , за да не става за смях . Но определено и тя , и Киара са повече мъже от Краси .Изложи се тотално , повече и от откачения Джани .

# 1 986
Красимир вероятно е хлътнал много по Шермин (тя по него със сигурност не), но е направил тази бърза сметка от вчерашния епизод, според която нейната издръжка на месец ще му струва пет цифрена сума.
Аз се замислих в началото от къде се е разбрало, че Краси разполага с много пари, че Шермин се е насочила още тогава към него? Доколкото четох уж със заложни къщи се занимава, та тогава тя как си представя, че той ще ѝ осигури стандарта, на който е свикнала.

# 1 987
Така значи: Не е виновен който е дал розата, а този който я е приел!
Страхотен бг патент! Стандарт за обществото ни!  
Сигурна съм, че Киара е подтикната съвсем целенасочено към сюжета с триъгълника, поддала се е, подкрепяни са действията ѝ, отхвърляни  са колебанията ѝ, а сега също целенасочено ѝ вменяват вина и ѝ се казва “ ама как си позволи?”!
Напън да се “взриви” общественото мнение, да се провокира интерес, породи дискусия.  До утре- за толкова им давам търсената “масова истерия” и рейтинг😉
Последствията в “по- дългосрочен”  аспект ще са за клетия Байчо- КрасимирЪ - еманация на нерешителния Чичо, дето се чуди коя диня да купи от пазара, че да не го бие жената/обществото/ като се прибере🙃
Клети клети Красимире, що не си стоя в Банишора???🤣
Подтикнати са, да и според мен. Киара я насочиха към Красимир точно, когато Шермин се държеше много лошо с него, сякаш за назидание на последната. Просто не разбирам защо се цели да се събират двама човека, които толкова не са един за друг като Красимир и Шермин. Те нямат допирни точки, почти съм сигурна, че не могат да се понасят като хора само по физически белези може би се привличат, но това за колко време ще е ?
Има непрекъснато бъркане в отношенията от продукцията и то се вижда много ясно особено, когато новите участници се насочват към точно определени мъже или жени още с пристигането си. Но има и много 'тънки' манипулации с вмятания, забележки, леки провокации зад камера, които се усещат...а то на повечето от тях не им трябва много да клъвнат на нещо споменато от продуцента или от редакторите. Например как вчера Красимир започна да се съмнява, че Киара го била използвала или изиграла, точно след като Тушев й е взел синхрон, преди това викаше 'сърцето ме дърпа към нея' Grinning Grinning За мен това си е чиста манипулация от старана на продукцията с цел да си запазят виковете, крясъците и низките старасти в предаването.

# 1 988
  • Варна
Красимир вероятно е хлътнал много по Шермин (тя по него със сигурност не), но е направил тази бърза сметка от вчерашния епизод, според която нейната издръжка на месец ще му струва пет цифрена сума.
Аз се замислих в началото от къде се е разбрало, че Краси разполага с много пари, че Шермин се е насочила още тогава към него? Доколкото четох уж със заложни къщи се занимава, та тогава тя как си представя, че той ще ѝ осигури стандарта, на който е свикнала.
Стандарта на който е свикнала на Краси няма да му е проблем, но тя иска много и много. Ще има да му мели, а той да се чувства като загубеняк.. Joy

# 1 989

Това са Нинджа търтъл Джан Микеланджело заедно с една (сега) певица, в младите им години, в някакъв измислен конкурс за принц и принцеса на България.
Бре, като дете е бил симпатичен, за разлика от сега - грозен и отвътре, и от вън...

# 1 990
Снощи гледах целия епизод и мисля да спра , но ще ви чета , тук е много по-интересно . Ало , ПРОДУЦЕНТ И ЕКИП ,
Защо се отнасяте различно с участниците ? Любимци са ви простаците и пр@стирутките ? Засрамете се .Даже и скандалите ви са тъпи и режисирани .
Пожелавам на Киара да се махне от тук и да си гледа кариерата . И да ме прощавате , ама кой нарича Ана хубавица ? Хайде да я разгледаме отблизо ! Отблизо е ужасна .Киара е естествено хубава , има чудесна спортна фигура , не трябва да се сравняват даже . Иначе Ана  не ми е противна , даже мисля ,че е била хубава преди касапницата .Харесва ми ,че си отстоява мнението и малко ме е жал,че трябва да преразгледа сюжета на вълшебната Дюбайска приказка , да слезе на земята и да направи оценка коя е наистина .Пожелавам и смирение и самокритика , и по-малко алкохол , за да не става за смях . Но определено и тя , и Киара са повече мъже от Краси .Изложи се тотално , повече и от откачения Джани .
[/quote]
Ох.. убийте ме, но мен тази Киара грам не ми допада. Има едно такова ограничено и глуповато изражение с вечно нацупени устни и трудно движение на мисълта. Някак ми е трудно да оправдавам младостта, но не намирам игричката за интересна. Не че си мисля, че е наранила някого, защото Краси също се насилва да стои с нея, то личи от км че не изпитва емоция. Мисля си , че извън къщата със сигурност щеше да се бори да угажда на Ана, но вътре го е срам, че ще го гледат хората, как се излага.
Честно казано, имам чувството че всичко  с Киара е режисирано, а не идва от нея, защото просто не вярвам че тя има капацитет за това.
Краси пък изглежда като вуйче до нея и грам не си подхождат, според мен нея трябваше да я режисират с някой от по-младите момчета, дори и с Лъчезар, за да могат да му отредят някава роля да остане.

# 1 991
Киара горката, язък за красотата и, много е глупава. Чак се напрягам като я слушам.
Сценката с Киара и Кратун в мъжката къща на масата беше покъртителна. Двамата мълчат като пукали с нулево ниво на комуникация по Шермински, защото толкоз си могат. Тя си сложила ръцете на кръста на буквата Ф, а той рови в хладилника, сумти и тъпче ли тъпче храна, че вечно е гладничък и нищо не може да му наруши апетитът. После беж да го няма все едно излезе от празна стая без да мецне нещо. А пък каква селска риза облече като на чичо Манчо от Горно Уйно и едва я закпоча на превтасалия му шкембак. Иначе голЕм фитнес маняк го раздава с другото квадратно добиче МиШеле. Много си ходят с Шерми и да се взимат. На един акъл са си.

# 1 992

Поправка - измисля си ,че е свикнала на някакъв стандарт . Може на ''приятелите '' и стандартът да е горе-долу висок , но нейният не е - знае 5 езика на кукуво лято . Освен БГ аз също знам още няколко езика , но само БГ ми е перфектен ( е , поне 99% ) , другите ги степенувам - отличен , мн.добър и т.н.Къде ги е учила ? В Оксфорд , в Харвард или на остров Тамбукту ? Искам да се види как говори и пише поне англ. и руски . Къде е завършила психология? Къде е завършила средното си образование  ? С какво поддържа високия си стандарт ? Нали евреинът и той бил измамник ? Предполагам ,че са живели под наем и нищо не им е оставил . Къде са и имотите, които уж притежава  ? Както вече писах - тя даже ми е симпатична , силна е , но ако наистина е патологична лъжкиня , защо продукцията я толерира ? Защо тя , Габа грубиянката и простакесата , Краси мухльото и недорасляка  , и Джани комплексирания агресор са толерирани , нима те са за пример и на всяка цена трябва да останат на екран ? Защото са интересни ? Излезе ,че Пенко ''расиста '' и Киара ''другата жена в щастливото семейство '' са за порицание . Защото разбраха ,че не са устати и не могат да се защитят . Ако беше Орлин , щеше да и скрие шапката на редакторката , която облъчваше и объркваше Киара - с доводи . Имат време да променят това , дано успеят ...ако имат желание .

# 1 993
Нямат, разбира се, какъвто моралът и ценностната система на екипа, начело с продуцента, такива им и фаворитите...

# 1 994
То пък егати шоуто ако Шермин простачката и другите простаци Джани и Габа ти го правят. Даниела, на кого ни остави! С мед да я намажеш Данка спрямо алкохоличката от Дубай.

Общи условия

Активация на акаунт