🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 385
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 695
На база нейните претенции за частни самолети, яхти, домашни помощници и тем подобни измишльотини дето бълва нонстоп, VC за €5к е смешна история. Не е нужно да си милионер, за да си позволиш бижу, колело или да речем часовник за €5-10к.
За кое по-точно да и завиждат на Шермин? За увисналия бюст, кофти захапката, конските ефтинджос зъби, грозния нос, екстеншъните от Тему, че си мие косата при новолуние, класния произход, крякането, ниската култура???!!! - ако беше от високоплатените в нейната професия нямаше да влезе да се излага и рискува клиентелата. Та е ясна що за елит е, дет се хвали с орГинални гривни за по €5к, все едно носи картие за €50к
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.

Лошото е, че и мъжете са изключително безинтересни. Дай им да вдигат гири във фитнеса от сутрин до здрач и толкова. Няма интересни личности в това шоу, пълна скука. Само едно се сетих за Шармин - донякъде я разбирам. Тя иска да си разказва историите, но понеже са много пикантни, ги украсява премълчавайки подробности и ги разказва с апломб, което ги прави неавтентични и поради това събира доста хейт. Със сигурност й завиждат много от дамите от Олфанс, защото все пак тя е доста по-напред от тях с материала. А на нея със сигурност й се иска да си има приятелки, обаче няма как да стане тази работа, защото за да има приятелки, трябва малко да си възседне егото, пък тя не може. Няма как и двете неща наведнъж - хем да се хвали, хем просто да си споделя. Или едното, или другото, но така или иначе ще й завиждат, дори и просто само да споделя преживявания, защото винаги се възприема като хвалба от хората. Човещинка.

Е, хайде сега. 5К може да не са 50К, но за дамите с нейната професия в България 5К е огромна сума, а тя я носи на ръката си. Тези с 50К определено не са компаньонки, а в днешно време се наричат трофейни съпруги. Шармин изглежда много по-добре от доста от другите момичета в Ергена, с изключение на Габриела и Кристина. Натали не я слагам в бройката, защото тя ми се вижда все още в началото на "кариерата", за разлика от Шармин. А за жена от "кариерата", Шармин е доста знойна мадама - на мен дори ми се вижда прекалено знойна, но явно това се търси на пазара в момента. Не случайно най-големият баровец в шоуто - Краси, се засили към нея.

# 1 696
Ама тоя на Николов ли? Верно ли беше динамичен?
Поне със сигурност имаше чести елиминации и по-малко ги гледахме как лежат, имаше много повече срещи.

Тук срещите са кът, церемониите - още повече.

И май точно веднъж правиха нещо по-интересно - Хени се спускаше със зиплайн вече не знам с кого, но като цяло други подобни срещи нямаше. Само на ресторантчета ходят, но до там и пак е много рядко. Явно съвсем са зле с бюджета, защото и срещите са много рехави и все по-често се ограничават до говорене на плажа.

# 1 697
Сега изгледах вчерашното предаване.
Киара изобщо не е за тоя човек. Той изобщо не я оценява. Не знам защо не се пробва с кокорчо. В "Един за друг" имаше фолкпевица с компютърджия и им беше доста приятна връзката. Ще се допълват.
За Джани няма да пиша нищо, няма нужда - той сам си го каза - л-но до орел не стои - и се махна.

# 1 698
Мисля,че Киара ще си тръгне(тя отдавна е отегчена и е безинтересна),както и дуото Бате Лили-Хиени.
ШерминА едва ли ще си тръгне,в най-лошият случай ще получи златна роза.

# 1 699
Нито една от двете не е за него. Красун следва 5877 профила в инста, сигурно 5800 са на жени…
Сега изгледах вчерашното предаване.
Киара изобщо не е за тоя човек. Той изобщо не я оценява. Не знам защо не се пробва с кокорчо. В "Един за друг" имаше фолкпевица с компютърджия и им беше доста приятна връзката. Ще се допълват.
За Джани няма да пиша нищо, няма нужда - той сам си го каза - л-но до орел не стои - и се махна.

# 1 700
2055 година Краси все още се чуди дали да избере... и как ще изглежда пред публиката или да си избере спокойствието на духа, или да си ходи.🤣

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:19 от a.vasileva

# 1 701
Защо не гонят никой вече 3та седмица… Много е разтеглено и безинтересно..

# 1 702
  • София
Защо не гонят никой вече 3та седмица… Много е разтеглено и безинтересно..
Страшна простотия, пуснах.. две минути не мога да изтрая и сменям, ще чета пак в темата.

# 1 703
Епизод 56788999, Краси още се чуди.

# 1 704
Церемония, най-накрая.  Някой да ме бутне да не сънувам Joy

# 1 705
Какво чуват ушите ми! КрасимирЪ пресмята коя ще му излезе по - евтино?!?! Аз съм в шок!

# 1 706
Най-после церемонията! 🥳
Манифестирам Шерминчето дубайската принцеса да е чао и да си търси old money по Дубай и Израел 🤣

# 1 707
КрасимирЪ избира по-изгодната партия, на коя колко пари щял да хвърли, 3000-4000 лева 😀 Едно разбрахме, според него Киара е по-грозната, "чалгарка" някаква, която поне си вади сама парите и ще му излезе по-евтино

# 1 708
Краси накрая си направи сметката - коя му е икономически по-удобна? Естесвено Киара, може и тя да изкара някой лев от чалга, докато Шерми  ще иска да пазарува в Милано.

# 1 709
Вярно ли каза, че Шермин е по-хубава? 😂

Общи условия

Активация на акаунт